OPA Peer Group i Athen

IMG_3099

Vart gick astrologen för att äta sin mousaka första kvällen i Athen? Till restaurang Oroscopo förstås – fattas bara. Det var jättegott, superbra stämning och väldigt uppmärksam och vänlig personal. Jag blev verkligen bortskämd där. Annars kan det ju vara lite obekvämt att äta ute själv – men de fick mig att känna mig riktigt välkommen.

Jag är tillbaka i lägenheten som OPA hyrt inför vårt Peer Group arbete. Imorgon börjar själva kursen och det är tre intensiva dagar jag har att se fram emot. Det är utmanade, utvecklande och roligt. Det roligaste är förstås att man kommer varandra, gör djupdykningar och jobbar  med personlig utveckling. Bäst är förstås att utbildningen ger tydliga och påtagliga resultat. Jag vet att certifieringen har gjort mig till en bättre astrolog. Förutom det rent tekniska med att kunna mycket om astrologi har kursen stärkt mig i min roll och gett mig verktyg att hantera även situationer som kan vara svåra.

Dessa Peer Groups tas vid tre tillfällen och utgör en del av certifierings-processen man går igenom för att få sitt diplom och bli godkänd av OPA som en riktigt professionell och rekommendabel person. Andra delar i programmet är astronomi, consulting skills och etik. Det tar minst tre år att bli klar. Den här gången är det tredje tillfället som jag ska gå igenom nu. Jätteroligt. Jag sitter här och väntar på de andra som kommer att komma in här under kvällen.

IMG_5251

Dimi – som hyr ut lägenheterna har verkligen lyckats med att få till en blåvit grekkänsla i inredningen trots att allt är så modernt och nyfixat som för mina tankar till Kykladerna.

IMG_3127

IMG_3130