Sköna Maj välkommen..

 

Jag vaknade tidigt i morse och var på ”Jag vill tacka livet-humör” redan när jag slog upp ögonen. Ja, det där händer mig alltsom oftast om våren. Naturen, blommorna, glädjen och alla möten med härliga människor – det blir snudd på för mycket. Så vackert, så underbart.. 

IMG_1460 2

Det har varit en helt magisk april med så mycket kul som har hänt i mitt liv som astrolog. I början av april var jag inbjuden att arbeta med astrologi och tarot på Storytell’s helt magiska fest som i hölls i Riksarkivet. Det var så påkostat, pampigt och vackert anordnat allt där. Det var inte röda mattan – utan orangefärgade mattor utrullade. Supervackra blomsteruppsättningar och allt var piffat in i minsta detalj. Jag var djupt imponerad. Bäst av allt var förstås alla härliga möten jag hade den kvällen. Jag träffade oerhört intressanta, kreativa, talangfulla personer både bland dem som arbetade för Storytell och deras fantastiska gäster.

På lilla Isis Kammare har det varit massor med aktivitet som vanligt också. Jag är oerhört priviligerad i mitt yrke och ibland skulle jag vilja berätta mer om allt fantastiskt jag är med om. Jag är medveten om att varje möte innebär en gåva och ett förtroende så för allas skull måste det respekteras. Jag hoppas självklart att min kunskap bringar klarhet och insikter till dem jag träffar.

IMG_1611

Mitt liv fyllt av magi, glädje, intressanta möten, gripande livsöden och ibland helt sanslösa händelser och sammanhang som gör att även jag en luttrad astrolog tappar hakan, förundrad över hur livet kan vara. Sanningen är större än dikten, livet är magiskt, den kosmiska väven är intrikat och spännande.  Hur våra människoöden formas och varför är den eviga gåtan som astrologin delvis ger svar på. Ödet, karma och meningen med tiden vi lever i, att vi alla är inkarnerade hit samtidigt är saker jag ständigt grunnar på och vill förstå till fullo. Man blir ödmjuk inför skapelsen. 

Nu i helgen var vi – Jag och Lovisa från Isis Kammare i Orsa och deltog i mässan där. Det var jätteroligt att vara däruppe så jag delar lite bilder..

IMG_1653
IMG_1642 2
IMG_1681

Innan vi lämnade Siljanstrakten åkte vi på grodsafari på Sollerön, Angmyren. En sådan vacker plats! Vi hade hoppats att se tusentals grodor och kärlekspar – för platsen är känd just för grodornas lek. Men vi lyckades i alla fall få se ett par som var i farten med parningen och fick höra det väldigt speciella kurrande parningsljudet jag bara hört talas om.

IMG_1685