Tillbaka på jobbet!

 

IMG_2672 3

Jag får ofta frågan om jag följer mina egna astrologiska råd och anpassar mitt liv efter dem. Svar: Ja.. det gör jag förstås inom rimlighetens gränser.

Den här semestern exempelvis valde jag helt utefter stjärnorna. Jag bedömde att det skulle vara såväl omöjligt som onödigt att sitta kvar här i stendjungeln och jobba under merkuriusretrograden och jag förväntade också att Lejonet skulle erbjuda årets värmebölja. Det visade sig stämma och jag fick alla de glödheta dagarna i år uppe i fäboden. Underbart!

Nu är jag alltså tillbaka i Stockholm, Merkurius är ute ur sin retrograd och månen är helt ny! Hurra! Med detta förklarar jag alltså semester avslutad. Själv är jag åter på jobbet med flaggan i topp, positiv och glad. Det är dags att börja jobba igen och det ska faktiskt superkul.

Om det är någon som vill komma och träffa mig under augusti finns jag på min mottagning i Gamla Stan. För bokning rekommenderar jag att ni använder min boknings sajt BokaDirekt. Klicka på det röda så kommer ni rätt och hittar allt info om mig. Hjärtligt VÄLKOMNA! OBS: Jag kommer inte att jobba i Sverige under September.