Transit och Progression

 

022yiVVcLeDZ

Min BFF Kräftan steg upp tidigt igår morse, juldagsmorgonen och tassade iväg till julottan i Gamla Stan. Ja, ni kan tänka sådär traditionsbundet, omtänksamt och plikttroget som bara  Kräftor är. På hemvägen halkade hon och gjorde sig riktigt illa i armen. Den svullnade upp rejält och hon fick söka vård. Väl på sjukhuset konstaterade läkaren att hon hade brutit armen. Hon är nu gipsad och antagligen kommer det att läka ihop fint igen men..

Jag blev bekymrad förstås och kollade i horoskopet.

Nå, jag hittade ingenting alarmerande i födelsehoroskopet – men däremot i sekundär progression så sitter transiterande Mars exakt mitt emot progressions Solen. Ja, det var mest det jag ville ha sagt. Hittar man inget i transit till födelsehoroskopet – kolla då transithoroskop för progression.