Veckans Horoskop – Vecka 23

 

shutterstock-645962554

Horoskop för vecka 23

⭐️ Väduren

Hoppla Väduren, det är en föränderlig, rolig och glittrande vecka som ligger framför oss – när flera planeter skiftar tecken och världen ligger öppen framför dig. Redan på måndag äger det första av dessa härliga tillfällen rum i och  med att Solen och Månen möts, en nymåne bildas,  i ditt glada, sällskapliga 3:e hus och detta är det perfekta tillfället att planlägga, spåna fram idéer och hitta nya lösningar. Kanske har du nya fräscha idéer som du vill implementera i ditt liv? Som alltid har du siktet inriktat på framtiden, många järn i elden och mängder av möten och människor runt dig dessutom.   Mars, din kosmiske pilot befinner sig sedan en tid tillbaka i Kräftans tecken och nu närmar han sig allt mer månknutarna och här kan tankar på livsmålet och syftet bli tydliga. Det är superintressant eftersom hans närvaro aktiverar såväl det som du strävar efter att uppnå i detta liv – som sådant har legat vilande, gammal karma, kanske till och med från tidigare liv. Denna process förstärks ytterligare nästa vecka när Mars även når fram till Saturnus och Pluto.

⭐️ Oxen

Detta är sista veckan Venus befinner sig i ditt tecken Oxen, så passa på att njuta av hennes sötma i fulla drag nu. Nu visar livet sig ifrån sin ljusaste sida, människor smälter för din charm osv. Ni som är födda i tecknets sista dekan (10 dagar) har detta framför er. Sammantaget så antyder horoskopet att turen är med dig, att kärlekslycka och passion finns med i bilden och att du dessutom som extra bonus skulle kunna göra riktigt bra affärer under dessa stjärnor.Det här är en så mysig vecka för din del när livet är njutbart och gott att leva. Venus befinner sig nu i trigon till Pluto – vilket gör att och detta med pengar, personliga värderingar och tankar om framtiden aktualiseras. Nu på måndag har vi dessutom en pigg och glad nymåne i Tvillingarna som manar till en ny start i livet. Den aktiverar ditt ekonomiska andra hus som i enighet med mycket annat i horoskopet handlar om just ekonomi, önskningar, mål och personliga värderingar. Vad där det för mål du vill uppnå?

⭐️ Tvillingarna 

Solen har nu hunnit halvvägs igenom ditt stjärntecken och ditt första hus och allt tycks vara på topp i ditt liv. Bäst av allt är förstås nymånen som äger rum i ditt tecken på måndag! Toppen det här är din årliga chans till förnyelse, ny start och positiva vibbar. I år är nymånen förstås förstärkt eftersom T-korset där nu Jupiter, Neptunus, Sol, Merkurius och Måne deltar och detta förstärker och upphöjer energierna och aktiverar allt som är du. Toppen! Vet nu att detta inte bara gäller måndagen – utan först 3 dygn senare kommer månskärvan att bli synlig. Men det som startar här kommer att följa med dig och påverka sakernas gång ända fram till vintern när månen blir full i Tvillingarna. Din ledsagare Merkurius ha bara två dygn kvar i ditt tecken innan han på tisdagskvällen lämnar dig till förmån till grannen. Alltid lite trist förstås när styraren måste pipa iväg – men – det viktigaste var ju att ha var med och blev döpt och upphöjd i nymånens ljus.  Det är liv i luckan, fina möten, skämt och skoj med vänner som utlovas.

⭐️ Kräftan

För dig månstyrda varelse är ju förstås Månens förehavanden extra viktiga. Nu på måndag infaller en nymåne i Tvillingarnas tecken som aktiverar ditt 12:e hus. De astrologiska texter man finner om det 12:e huset kan vara i det närmaste obegripliga – men jag gör ett tolkningsförsök här. Nu går du in i en tid när dina drömmars väv växer sig stark, när dina önskningar kan manifesteras, förverkligas och bli av, när den andliga närvaron och inte minst din intuition blir mer påtaglig. Pushiga Mars befinner ju sig i ditt tecken sedan en tid tillbaka – på ont och på gott. Han är manlig, driven och viljestark. Positivt är att med Mars närvaro behöver man inte längre ana, undra och vänta. Nej, han bockar och bugar inte utan snarare tvärt om. Detta är en planet som tar för sig, som vet vad han vill och säger vad han tycker. Så den som går i väntans tider kan komma att få besked – på ont och på gott. Merkurius kommer sent på tisdagskvällen att glatt skutta in i Kräftans tecken. Tjoho! Här kommer det bli lättare för dig att få besked, saker sagda osv så se fram emot en tid när kommunikationen flyter.

⭐️ Lejonet 

Det har varit ett starkt fokus på prestationer, personlig utveckling och karriär under 2019 hitintills. Pust! Man undrar vart den lata, livsnjutande människan tog vägen? Vi måste hitta tillbaka till henne snart Lejonet – men inte den här veckan. Dessvärre tycks universum vilja passa på att pressa ur dig ytterligare lite till innan det är dags för sommar och vila. Utvecklingen under den kommande veckan för mina tankar till din arbetsplats, ditt samröre med större grupper och kanske även till din närvaro på sociala media. Om vi ska dra det riktigt långt kan nymånen i Tvillingar påverka hur den stora massan, hur större grupper av människor uppfattar dig. 11:e hus som handlar om teamwork, marknadsföring och liknande. Coolt, det ger dig en trumf på handen i samröre med andra och tiden är som gjord för att förhandlingar, kommunikation och att sluta överenskommelser. Det är dags för dig att fatta beslut om hur du vill att ditt nya fantastiska liv ska se ut. När får jag se röken av det kanske du undrar nu efter den här texten.. Det blir bättre och bättre dag för dag – men den riktiga förändringen väntas till midsommar.

⭐️ Jungfrun 

Nymånen är som alltid en superviktig händelse som sätter tonen för utvecklingen under det kommande månvarvet. Just denna äger rum på måndag, på den 12° i Tvillingarnas tecken och denna energi kommer att dominera hela veckan förstås. Vad som är så extraintressant – det är det nu bildas ett T-kors mellan de rörliga tecknen – här har vi Neptunus, Solen, Månen, Merkurius och Jupiter som förstärker varandra och ger energi till hela bilden. Totalt involverad i denna rörliga blir ju förstås du Jungfrun. Nu kan i princip vad som helst hända för energin är sprittande glad, inspirerande, rolig och utåtriktad. Jupiter och Neptunus närvaro kan innehålla illusioner, luringar och otydliga saker så.. det gäller att vara uppmärksam på detaljerna. Precis lika gärna kan du styra allt till triumf så det är upp till dig. Du är ju väldigt starkt förknippad till ett metodiskt, idogt arbete och ett kritiskt och detaljerat tänkande. Att månen blir ny i ditt 10:e karriärhuset gör dig extra smart, motiverad, inspirerad och kanske även headhuntad till ett nytt jobb eller projekt.

⭐️ Vågen 

Vad sägs om en glittrig försommarvecka när allt du gör kommer att falla på plats. Yrkesmässigt är allting stabilt och bra och du gör bra ifrån dig. Det viktigaste och också det som kommer dominera utvecklingen under veckan är förstås nymånen i Tvillingarna som landar i ditt vetgiriga, 9:e hus. Hu triggas globetrottern inom dig och man kan ana att fjärran länder och stränder hägrar. Denna nymåne utgör en del i ett t-kors när såväl Sol, Måne, Merkurius, illusoriska Neptunus och expansiva Jupiter tigga. Wow! Allt kan verkligen hända nu. Du går från mental klarhet till briljans. Det här kan vara en härligt, knasig vecka med dubbla budskap och helt oförutsägbara resultat så ta inga förhastade beslut. Dubblechecka allt – i alla fall under månd/tisd. När Månen och Merkurius anlänt till Kräftan stabiliserar den flyktiga energin sig en aning. I kärlek är det viktigt att du kan ta saker med en nypa salt. Din styrare Venus är lite ”illa ute” nämligen eftersom dramatiska Pluto möter henne i trigon. Petitesser kan få större utrymme än vad de borde och i värsta fall kan svartsjuka flamma upp inom dig – i onödan.

⭐️ Skorpionen 

Veckans nymåne infaller i ditt 8:e hus, Skorpionens eget, och därför kommer fokus på frågor som handlar om ekonomi, delade resurser, om våra djupaste känslor – kärlek, passion och sanning. Ja, det har betydelse att allt blir rätt så var inte konflikträdd och vifta undan frågor om rätt eller fel nu för att undvika dålig stämning. Ingenting försvinner ju av sig självt om det inte reds ut. Det vet ju du så väl.. Venus befinner sig i trigon (en gynnsam vinkel) till Pluto vilket gör att amorösa känslor vaknar till liv.  Nu lockar fram det vilda i dig fram, känslor ställs på sin spets och man anar ingenting blir neutralt eller slätstruket för dig nu.  Det kan ju både vara spännande, knepigt och svårtolkat samtidigt. Nya månar kommer med nya starter och för dig som för alla handlar det om kommunikation och nya möten nu. Om en ny person kommer i din väg kan du väl ge denna en chans att visa vem den är. Det är mycket som sker i dessa dagar som kan sorteras under öde och karma.

⭐️ Skytten

Måndagens nymåne landar i ditt 7:e hus och därmed kommer ju detta med kärlek och förstås alla dina nära relationer upp på tapeten (öppna fiender också i klassisk astrologi). Det är toppenbra vibbar på gång i ditt liv, nymånen aktiverar ett t-kors i de rörliga tecknen och det där binder samman alla dessa planeter, triggar dem till max och tillsammans är de starka. Din styrare Jupiter blir förstås gränslös nu, han uppförstorar allt som är och maxar alla skeenden. Var inte för snabb med att fatta beslut nu.. under måndag/tisdag kanske du inte har hela bilden. Vem vet om den information du fått inte är riktig? Avvakta och se till dess Merkuris och måne anlänt till Kräftan på onsdag. Vi du vara singel eller en del i ett par Skytten? Det är många som vill ha dig så det kan vara svårt att välja i dagar som dessa. Attraktionen är på topp och du drar till dig nya bekantskaper, kompisar, bra kontakter och kanske om du har tur även eventuella partners. Flirta på Skytten! På söndag kommer Venus att smyga in i Tvillingarna och där blir detta med romantik och charm ännu mer tydligt.

⭐️  Stenbocken 

I början av maj möttes Pluto, Saturnus och den Södra Nöden i Stenbocken. Efter det  började de bägge planeterna gå retrograd i ytterligare ca 4 månader till. De vänder direkt och möts igen i en exakt konjunktion i januari 2020. Under hela denna långa tid mullrar krafterna ifrån vår underjordiska härskar Pluto och tidens gud Saturnus. När planeter transiterar över dessa punkter återaktiveras dessa tunga planeter – och så kommer det att ske nu under de kommande två veckorna. Redan på plats i ditt sjunde hus, är Mars.. Denna vecka smyger han allt närmare den norra noden och aktiverar ditt livsmål. Samma rörelse gör ju att södra noden och det karma vi har burit med oss kan behövas tas itu med. På onsdag kommer Merkurius och månen in i Kräftans tecken och ditt sjunde hus. Även dessa snabba planeter rör sig visserligen hastigt – men kommer också att plöja i dessa fåror. Måndagens nymåne landar i ditt arbetsamma sjätte hus som förstås handlar om dagliga vanor och arbete. Yrkesmässigt kan universum ha massor med intressant att erbjuda. Sol, Måne, Merkurius möts ditt arbetshus och mitt emot finns expansiva Jupiter också med på ett hörn. Toppen, massor av bra tankar och idéer kommer. Nymånen är pigg, glad och social och anses ge mental skärpa, snabba och korrekta avvägningar och du finner de rätta orden. Ofta förenas det här skeendet också skicklighet och framgång.

⭐️  Vattumannen 

Ah, du har varit bortskämd med att ha Venus i bekväm vinkel till allt som är du och livet kan ha varit ovanligt juste emot dig en tid. Att Venus krokat tag i Pluto förhöjer känslan och passionen. På måndag 3/6 infaller årets enda nymåne Tvillingarna i ditt 5:e hus och nu kan du är vara redo att möta kärleken på en helt ny nivå. Underbart Vattenbärare. Kanske är en helt ny romantik relation på ingång, en ny passion eller är det kreativa idéer, skapande eller kanske rent utav en företagsidé som landar hos dig denna period. Många av er  har svårt att se sin egen utveckling – men naturligtvis sker den inom dig precis som hos alla oss andra. Du har tagit ett steg framåt känslomässigt och det är en djupare sorts möte du söker hos din partner nu. När det gäller skapande så mår ditt sinne väl av att utvecklas och under de kommande sju åren kommer din styrande planet Uranus att ständigt hjälpa dig till utveckling och uppfinningsrikedom. Ja, att du står iför en ny start – det är uppenbart. Det är viktigt för dig att fatta beslut och ha en plan som du kan följa. Det känns som att du behöver ha landat dessa nya tankar inom dig åtminstone före midsommar.

⭐️  Fiskarna 

Tillhör du dem som gör nymåneceremoni varje månad? Denna gång vill jag be dig börja med att tacka universum för den fantastiska utveckling du redan genomgått, den underbara person du kommit att bli. Var tacksam. Nu väntar nästa steg och din energi kommer att höjas ytterligare. Nu på måndag mitt på dagen kommer Månen att mötas upp med Solen och under den stund de är ett fylls månen med ny energi och det nya månvarvet föds. Nymånen infaller i ditt 4:e hus som rör det innersta i dig, ditt hem och din familj – och samtidigt aktiveras allt som har med din karriär att göra också så det är massor som sker, beslut som ska fattas och saker som sker. Nu i denna glada, pigga och utåtriktade energi kommer massor av idéer till dig. Det har bildats ett T-kors där Sol, Måne, Merkurius + Neptunus + Jupiter är inblandade. Det här är så maxat – brainstorming, tankar om framtid och skapande kommer till det. Ett litet tips är att skriva ner allt som du får till dig och sedan under onsdagen med några dagars distans till det titta på det igen och se vilka idéers som är kan förverkligas och lägga det som kanske inte är realistiskt åt sidan.

⭐️ Nytt för den här veckan är att jag i slutet av videon går igenom vart och ett utav stjärntecknen och förklarar vad som händer.

Om du vill prenumerera på kanalen blir jag jätteglad! Det gör du inne på YouTube genom att klicka på ”subscribe”. Välkommen – det är kostnadsfritt förstås.