Veckans Horoskop – Vecka 24

 

inline_image_preview

Astrologiska förutsägelser för tiden 10 juni – 16 juni 2019

⭐️ Väduren

Veckan startar i grandios stil, en exakt opposition mellan Jupiter och Solen som även utgör en del i ett storkors. Wow. Det är en superhäftig vecka som väntar som bjuder på generös utveckling och fantastiska möjligheter. Våga ta för dig, våga fråga, lämna anbud eller ansök. Det kan finnas en viss stress med i bilden, du vill bli klar med vad du har för händer och det kan vara många stora och små beslut som måste fattas och saker som du gärna vill få ur händerna. Solen befinner sig för sista veckan i glittriga tredje huset och det gäller att försöka hinna med det sociala livet också. Arbetskamrater, vänner, bekanta och släktingar – alla önskar få sin del av dig. På fredag ha vi en maxad ”drakformation” på stjärnhimlen som innehåller en enorm potential. Din styrande planet Mars är opposition Saturnus och dessa båda utgör ryggraden i draken. Invid finner vi månknutarna så skeendena nu kan vara såväl ödesmättat, som dramatiska och lärorika. Men glöm inte att draken erbjuder en enorm potential, härifrån kan vi höja oss över det värdsliga. Det är en bra tid att blicka inåt andligen, rensa systemet och läka sår. Jobba med meditation, regression och avslappning.

⭐️ Oxen

Gudinnan lämnade dig i söndags till förmån för grannen Tvillingarna och om det inte vore för allt annat roligt som samtidigt äger rum på stjärnhimlen så skulle man kunna misstänka att ditt liv så sakteliga går tillbaka till ett lite lugnare och njutbarare tempo – men det blir nog först midsommarveckan. Denna måndag erbjuder nämligen full fart och en härlig storkvadratur men superpositiva, generösa förtecken. Den lyser upp ditt 2:a och ditt 8:e hus och detta kan absolut betyda att du har fantastiska chanser kring dig, att på att du bör agera på förfrågningar, ansöka eller på annat sätt påverka din finansiella situation. Jättebra chanser finns i dessa stjärnor. Som om inte det vore nog.. under fredagen bildas en ”drakformation” dvs ett ytterst speciellt mönster på stjärnhimlen som inbegriper hela sex planeter samt de ödesmättade noderna. Denna drake erbjuder aktiverar karma. Den som eftersträvar personlig utveckling och andliga genombrott kan nå långt nu.

⭐️ Tvillingarna

Den här veckan är maxad för dig Tvillingarna och det finns så gränslöst mycket fin potential och utvecklingsmöjlighet i dessa stjärnor. Solen som är i ditt tecken utgör en del i en storkvadratur där även Månen, Neptunus och Jupiter är med. Detta innebär tur i allt du har för händer. Som om inte det vore nog har även vackra Venus klivit in i ditt stjärntecken och som alltid är ju hennes närvaro en garanti för att romantiken, flirten, glädjen och i värsta fall även shoppinglusten ska infinna sig. Venus älskar ju lyx, överflöd och allt som är vackert, gott och härligt. Men henne vid din sida kan du känna att du själv är en livs levande representant för kärleken, dra till dig positiv uppmärksamhet som aldrig förr. Dessutom kan du under dessa stjärnor vara impulsiv och se det positiva i alla människor. Fråga gärna en betrodd person om hens uppfattning innan du går med på att dejta okända, förälskar dig eller ge bort ditt hjärta. Det kan förstås vara rätt person – men som även Neptunus har ett finger med i spelet kan det likväl vara helt fel! Det skadar i alla fall inte om dejtandet tar tid.

⭐️ Kräftan

Under måndagen erbjuder universum ett löftesrikt härligt storkors i de rörliga tecknen. Det är så mycket positiv energi i detta som gör oss alla glada, öppna och storsinta. Detta hjälper dig i mötet med andra, i kommunikationen och i drömmarna. Visualisera din framtid Kräftan och dröm. De flesta läsare önskar sig väldigt tydliga och raka svar på om vecka blir bra eller dålig. Detta rationella svart eller vitt tänkande kan inte användas nu för livet inte alltid så transparent, enkelt eller tydligt. Det är massor på gång i Kräftans tecken där Merkurius, Mars och Norra Noden dag för dag närmar sig ett möte.  Mitt emot, på andra sidan zodiaken befinner sig Saturnus, Södra Noden och Pluto. Oh, ödet/karmat aktiveras. Dessa planeter utgör ryggraden i den unika ”drakformation” som formas på himlen under fredagen. Draken erbjuder en oerhörd potential, ett löfte om ett genombrott för den som vill utvecklas eller förändra något i sitt liv. Med andra ord Kräftan – du möter väldigt mixade, maxade och motstridiga energier samtidigt.. Det är himmel, en klick helvete, en aning paradis.. Agera och fokusera! Under dessa stjärnor kan du lyckas med vad än du företar dig.

⭐️ Lejonet

Hej, hej sommartider Lejonet! Det är så underbar energi i horoskopet med fantastiska transiter som aktiverar allt som är du vilket gör att du dras med in i en rolig tid som du kanske varken hade önskat eller ens hade räknat med. Rätt som det är kan du bara känna att du är ovanligt lätt om hjärtat och att lyckan finns där hos dig. Redan under måndagen möts Jupiter i direkt opposition med Solen – på andra sidan finns Månen och Neptunus så detta är ett riktigt storkors! Det här är en gränslös, accepterande, rolig och expansiv energi och du bör absolut ge dig ut och dela dessa försommarkvällar i möte med andra människor. Det blir garanterat roligt, socialt och välkomnande. Ditt sociala väsen är på topp och du kommer att ha lätt att lära känna nya personer. Men detta är inte nog.. på fredagen sker en ännu häftigare formation som för dig ytterligare ett snäpp uppåt. Om du vill utvecklas andligen eller personligen kan du lätt tillgodogöra dig den unika kraften i Draken och lyckas.

⭐️ Jungfrun

På måndag morgon bildar månen som befinner sig i ditt tecken sitt första kvarter och härifrån blir månen tilltagande (dvs växer dag för dag) och den positiva känslan som detta skeende bär med sig byggs upp allt mer fram till fullmånenen nästa måndag när processen når sin kulmen. Men denna måne utgör också en del i ett storkors som är exakt på måndag. Solen är mitt emot Jupiter och härligare, expansivare, mer tillåtande och öppet kan livet knappast vara. Detta är ett supertillfälle för dig Jungfrun att agera! Det är så bra flöde i ditt liv nu. Njut och spela dina kort väl. Ett superbra uppdrag eller ett helt nytt jobb kan komma upp nu. Aktivera dig, ta för dig av livet, lämna in förslag, förfrågningar och ansökningar. Möjligheten att du lyckas med vad än du företar dig är överhängande. Nu kan du glida på din räkmacka och skörda alla de bra grejer som kommer till dig. Din styrande planet Merkurius kommer att vara en viktig beståndsdel i den unika men ack så häftiga drake som skapas på himlavalvet under fredagen. Sammantaget Jungfrun; kör så det ryker!

⭐️ Vågen

Redan direkt på måndagen är superflödet som kommer att känneteckna den här veckan igång storskaligt. Det kommer sig av att en storkvadratur bildas tvärs över himlavalvet, att ditt 3:e och 9:e hus för kommunikation och högre medvetande får extra mycket flöde och uppmärksamhet nu. Där står härliga, expansiva Jupiter precis mitt emot Solen. Wow! Detta skänker inspiration och en entusiastisk känsla till bilden och vi känner oss alldeles ovanligt lätta om hjärtat. Det gäller dock att försöka hålla lite fokus på verkligheten och se till att de löten som ges verkligen blir undertecknade. Ja, både Neptunus och Jupiter kan ju medföra att illusioner, att folk menar väl men gör fel, kanske lovar runt och håller tunt. Ja, det kan vara så att det som sägs inte är realistiskt utan kanske mer en dröm om samarbete snarare än att det är grundat i verklighet. Ok – det där gäller kontakten med andra. Men på det privata planet kan du lyckas med vad än du vill företa dig eller få igenom. På fredagen bildas en alldeles ovanligt löftesrik ”drakformation” på himlen och denna energi innehåller en unik potential. Jobba med ”attraktionslagen”, affirmationer eller bön. Nu om något kan saker materialiseras.

⭐️ Skorpionen

Från måndag är Månen tilltagande och härifrån kommer energin, viljan, lusten och glädjen som hela tiden finns med i bilden att växa sig allt starkare – fram till fullmånen nästa måndag när processen kulminerar. Månen utgör också en del i den magnifika storkvadratur som bildats de rörliga tecknen. Neptunus, Jupiter och Solen de andra tre. Wow! Det finns så mycket hopp och inspiration i dessa stjärnor. Nu är det extra mycket fokus på dina ekonomiska hus – de 2:a och 8:e – och dessutom en stor portion av tur också med i bilden. Lite vinna eller försvinna energi kan förekomma så om du får lust att gå lite över gränsen, chansa, satsa allt på ett kort eller sådär kan detta förklaras med en ovanligt stark Jupiter. Men just dessa hus handlar också om djupa känslor, passion och djupa känslor. Så om du vågar dig på att vara känslomässigt utmanande eller risktagande så ska du se att det kommer att löna sig.  Det här är en tid när det är mer lämpat än annars att faktiskt våga tala utifrån sitt hjärta, sträcka ut handen emot en försoning.

⭐️ Skytten

Din styrande planet Jupiter är huvudrollsinnehavare i skeendena denna vecka och jag kan inte nog uttrycka positiviteten i dessa flöden. Jupiter befinner sig så nära jordytan som det går, Solen är exakt mitt emot och lyser upp honom, förstärker och synliggör. Detta plus att det på måndagen bildas ett storkors gör ju allt så otroligt häftigt! Detta placerar dig kära Skytt i händelsernas epicentrum. Det rörliga storkorset ser till att du utvecklas. Det här med att se igenom illusioner och fatta den stora bilden tycks vara oundvikligt nu. All denna nya kunskap leder ju förstås till att du fattar nya beslut och förhoppningsvis fattar riktigt bra beslut som kommer att gagna din framtid. Det står inom din makt att få precis som du vill.. Nu är dock frågan.. vad det är du vill ska hända Skytten? Ja, det kanske inte är så lätt att veta – men som tur är kommer fredagens maxade drake och mötet med noderna Mars och Saturns att krama om hjärtat en aning, det där tydliggör såväl viljan som de tidigare mönster du är på väg ifrån. Lycka till!

⭐️ Stenbocken

Det är en stor vecka som vi är på väg emot – det är nästan så man kan höra hur det mullrar inne i urberget när ödets hjul snurrar där inne. Tiden Gud, din styrande planet Saturnus är nu så nära månens knutar igen – men till skillnad ifrån sist det skedde (i april) finns nu kaxiga, eldiga Mars där för att pressa igenom processer och tända lågor + smarta Merkurius som hjälper dig med dina mentala processer. Nya smarta tankar, vilja och mod att tala om vad du tänker och känner. Det där kan göra susen för dig och ta dig långt. Under fredagen tydliggörs denna process av den superhäftiga draken, en formation som skapas i skyn. Det här flödet lyfter dig och hjälper dig över eventuella trösklar och hinder som stått i vägen för optimal utveckling. Wow.. Processen är fysiskt påtaglig, tydlig och kraftfull och kulminerar vid fullmånen nästa måndag. Men hela det större skeendet är igång ända till januari 2020.

⭐️ Vattumannen

Nu lyses Jupiter upp av Solens strålar och de strålande, glada krafter som frigörs här påverkar förstås dig också. Såväl självkänslan som kreativiteten ökar och du kan märka att saker bara faller på plats för dig under dessa stjärnor. Härligt! Detta lättsinne är inte typiskt dig men.. bara det att glädjen och lusten kommer över dig är ju helt underbart. Bejaka den känslan Vattenbärare! Vi har så häftig energi – som tydligast känns under fredagen när en unik drakformation skapas på stjärnhimlen. Om du fokuserar, affirmerar eller ber är det troligt att du får ett genombrott i dina önskningar. Lita på att universum är din guide som leder dig rätt. Med i bilden är också en koppling till Neptunus som kan vara lite knepig så det är bara nyttigt att vara lite hälsosamt skeptisk emot det okända till dess du har hunnit bilda dig uppfattning. Superbra energi för skapande, flirt, förälskelse och alla typer av samvaro. Vi har en tilltagande måne nu som under en hel vecka bygger upp dina önskningar och känslor ända fram till nästa måndag när processen kulminerar i en fullmåne.

⭐️ Fiskarna

Nu kära Fiskarna ligger en hejdundrade tid framför dig som erbjuder ett superflöde av idel positiv energi. Redan på måndag kommer Jupiter, Solen, Neptunus och Månen att inta sina positioner på 18°-19° i vart rörligt tecken och på så sätt bildas en oerhört kraftfull kvadratur, som ger kraft och glädje. Vad önskar du ska hända i ditt liv? Sådant som fullbordan och självförverkligande är inte långt borta från dig nu. Var beredd på det oväntade eller välkomna det nya in i ditt liv. Du behöver inte uppleva en enda tråkig minut nu framöver om du inte själv vill förstås.  Nya människor kommer in i ditt liv och du leds till gynnsamma sammanhang. Det är en underbar utveckling på gång i dig och runt dig. Finns det några varningar som kan komma med detta? Ja, absolut – det gör det ju alltid. Jupiter laddar upp självförtroendet och överoptimism kan komma som en biverkning. Neptunus, drömmarnas planet kan medföra orealistiska förhoppningar så att försöka hålla koll på verkligheten och dubbelchecka när saker verkar för bra för att vara sant. Fredagens drake är superbra för dig, den energin lyfter, ger hopp och inspiration.