Venus går direkt!

 

A pair of beautiful blue women eyes beaming up enchanting from bNu har vi äntligen trasslat oss ur den 40 dagar långa perioden när Venus har varit retrograd. Gudinnan har återkommit ifrån underjorden och är nu synlig som morgonstjärna på himlen. Tjoho! Det känns underbart att vi kommit över den puckeln och att livet åter kan återgå till det normala och våra känslor balanseras igen.

❤️ Tillhör du dem som har haft bakslag i kärlekslivet? Nu kan turen och kärlekslyckan återvända!

Sent i torsdagskväll vände Venus vände direkt och nu går hon framlänges. Nu återstår vandringen tillbaka igenom vågen och skorpionen, till områden som hon nyligen besökt och nu passerar över för tredje gången.

Processen har pågått sedan 3/9 när Venus gick in i skuggzonen.        15 november – Venus går direkt på 25 ° Vågen
30 november – Venus (29 ° Vågen) opposition Uranus (29 ° Väduren)
2 december – Venus går tillbaka in i Skorpionen
18 december – Venus kommer ur skugga vid 10° Skorpionen

Fy vilken svår period det har varit – i alla fall för mig. Jag har ställts inför rejält svåra val yrkesmässigt där min syn på mig själv, min kapacitet och även värderingar har blivit rejält tilltufsade. Jag hade att välja väg – men klarade det inte och fick så ont i hjärtat. Så kan det gå tydligen. Skriv gärna och berätta hur nu upplevt retrograden.

Vanligare i Venusprocessen är att man hittar mönster i sitt eget emotionella liv man måste bearbeta, att våra ex som dyker upp, att svunnen kärlek som bearbetas. Venus styr även pengar så det ekonomiska ställs på sin spets, personliga värderingar eller hur vi prioriterar, hur vi hanterar pengar tillgångar och resurser.

Minns du vad som hände 2010 – vilket var den tid som Venus senast var retrograd i Skorpionen? Där satte en viktig cykel igång som handlade hur, vad och vem du värderar och prioriterar. Hur du använder dina pengar och resurser till och vad som verkligen är viktigt för dig. I och med denna Venusretrograd 2018 påbörjades en ny cykel i din utveckling.