Venus i Lejonet

 

a23ad8620b655b7b545bd3adea977ebd

☀️ Under söndagen 28/7 träder underbara Venus in i Lejonets tecken!  Hon är kärlekens och de sköna konsternas gudinna. När livet redan är så eldigt, hett och underbart att åtminstone jag tyckte att det var maxat kliver nu även Venus in och ökar den sköna känslan, spinklar rosa skimmer över allas vår tillvaro förhöjer njutningen,  kärleken och glädjen ytterligare ett snäpp.

I eldiga Lejonet kan Venus ta ut svängarna och bli precis så grandios, generös, flärdfull och spendersam som hon har lust till. Det ska vara vackert, storslaget och underbart! Nästan allt handlar om personliga relationer, socialt umgänge, glädje, värme, kärlek och sympati.

Venus styr ju kreativitet så all kultur: musik, dans och konst får stor betydelse nu och det får även alla maximala skönhetsupplevelser också. Leo uppskattar allt som är lyxigt och fint. Allt ifrån mötet med naturen till fem stjärniga lyxupplevelser.

Lejonet är ett hjärtetecken och när Venus är här blir vi berörda i hjärtat. Kontakter med andra människor blir viktigare än annars, att ge och ta emot ömhet och uttrycka kärlek är essentiellt. Personlig utveckling är viktig och transiten hjälper dig att läka hjärtat, läka hjärtesår och återställa din självbild och bättra på självförtroendet. Detta sker vanligen genom att dina relationer och det sociala livet fungerar smidigt och att andra bekräftar dig och du känner dig trygg, sedd och älskad.

Naturligtvis kommer detta att betyda olika saker för olika människor. De som har Solen, Månen eller Ascendenten i Lejonet kommer att bli mer påverkade än andra och man kan ana att det kommer att bli en RIKTIGT härlig upplevelse för er.

Många Lejon kommer att bli förälskade, andra upplever kärleken tillsammans med den redan befintliga hjärtevännen – men för er alla är detta en tid i glädje.