Venus i Vattumannen

 

I morse ca vid 08:00 tiden den 20/12 gled Venus – kärleken och de sköna konsternas gudinna in i Vattumannens tecken där hon kommer att befinna sig ända fram till den 13/1. HÄRLIGT såklart för alla Vattenbärare och Lejonfödda, för under den tiden kan de  passa på att tillgodogöra sig det positiva flöde som gudinnan så frikostigt delar med sig av.  Nu kanske de förälskar sig eller möter en speciell person som får hjärtat att klappa lite extra.

Det är en märklig position för kärlekens gudinna att befinna sig i ett fast, lufttecken och hennes passionerade natur tonas ned och hon får framstå som en intellektuellt högtstående varelse medoch smarta kommentarer.
Det här är en tid då tankar och ideologier smids och planläggs. Vi människor gör upp scheman och handlingsplaner. Nu gillar vi att bli hörda, respekterade för våra åsikter.

Personer som har Venus i Vattumannen i sitt födelsehoroskop vill gärna visa andra hur moderna, fritänkande, öppna och fördomsfria de är. De gillar att framstå som excentriska och lite egna. De har gärna sin egen personliga stil och gillar att ikläda sig rollen av att vara den moderna, frigjorda, analytiska, tänkande människan. Oftare än folk i allmänhet är de politiskt intresserade eller har sakfrågor som de brinner för. De kan vara rätt kyliga och svåra att komma in på livet och gillar inte att vara alltför  känslomässiga.

I relationer kan Venus i Vattumannen förvåna genom att vara fylld av regler som gjorts upp i förväg. Hon kan bestämma sig för att vara trogen sin älskling och  hålla fast vid den människan hela livet. Intressant nog kan hon precis lika gärna bestämma sig för en annan hållning, öppen relation exempelvis,  och leva sitt liv enligt de premisserna. Alltså mentala beslut som leder till känslomässigt förhållningssätt.

De tycks kunna sortera sina känslor eller och hålla dem isär utan trassel.
Venus i Vattumannen människor lockas till det okonventionella, till självständighet och frihet som teman i sina sociala relationer. Experimentella förhållanden är spännande för dem. Att vara vän med sin älskare är viktigt. Väldigt många som har Venus i Vattumannen är sexuellt experimentella och frigjorda.

Venus i Vattumannen är ofta lockade till design och mode och skapar fantastiska nytänkande och innovativt mode. Många av dem vill uttrycka sin kreativitet inredning, musik liksom modern, abstrakt och futuristisk konst.