Venus i Vattumannen

18 januari träder vackra Venus in i Vattumannens tecken där gudinnan kommer att befinna sig ända fram till den 11/2.

HÄRLIGT såklart för  alla Vattenbärare och Lejonfödda –  för ni kommer under en hel månads tid kunna dra fördelar av det positiva flöde som gudinnan så frikostigt delar med sig av.  Nu kanske ni förälskar er eller möter en speciell person som får hjärtat att klappa lite extra.

Det är en märklig position för kärlekens gudinna att befinna sig i ett fast, lufttecken och hennes passionerade natur tonas ned och hon får framstå som en intellektuellt högstående varelse med djuplodad kunskap och smarta kommentarer.
Det här är en tid då tankar och ideologier smids och planläggs. Vi människor gör upp scheman och handlingsplaner. Nu gillar vi att bli hörda, respekterade för våra åsikter.

Personer som har Venus i Vattumannen i sitt födelsehoroskop vill gärna visa andra hur moderna, fritänkande, öppna och fördomsfria de är. De imponerar på sina partner genom diskutera.
De gillar att framstå som excentriska och lite egna. De har gärna sin egen personliga stil och gillar att ikläda sig rollen av att vara analytiska, tänkande varelser. Oftare än folk i allmänhet är de politiskt intresse eller sakfrågor som de brinner för.De kan vara rätt kyliga och svåra att komma in på livet och gillar inte att vara alltför  känslomässiga.

I relationer kan Venus i Vattumannen förvåna genom att vara fylld av regler som gjorts upp i förväg. Hon kan bestämma sig för att vara trogen sin älskling och  hålla fast vid den människan hela livet. Intressant nog  kan hen precis lika gärna bestämma sig för en annan hållning, öppen relation exempelvis,  och leva sitt liv enligt de premisserna. Alltså mentala beslut som leder till känslomässigt förhållningssätt.

De tycks kunna sortera sina känslor eller och hålla dem isär utan trassel.
Venus i Vattumannen människor lockas till det okonventionella, till självständighet och frihet som teman i sina sociala relationer. Experimentella förhållanden är spännande för dem. Att vara vän med sin älskare är viktigt. Väldigt många som har Venus i Vattumannen är sexuellt experimentella och frigjorda.

Venus i Vattumannen är ofta lockade till design och mode och skapar fantastiska nytänkande och innovativt mode. Många av dem vill uttrycka sin kreativitet inredning, musik liksom modern, abstrakt och futuristisk konst.