Vill du lära dig hur planeterna påverkar just dig?

 

 5b9acd98ed5ec 5b9acd98ed637astro kodlank bild.png

Jag har nyligen publicerat en onlinekurs som jag är superstolt över – Bli din egen astrolog. Det är två timmar film i den där jag berättar om astrologi och massor med läsning och roliga quiz.  Den innehåller allt du behöver kunna för att förstå grunderna i astrologi och hur planeterna påverkar just DIG, och du lär dig precis hur du ska göra för att ställa ditt eget (och andras!) födelsehoroskop.

Inte nog med det! En gång i månaden håller jag ett live-webinar på nätet. Du loggar in på datorn och tittar på mig när jag berättar om ett särskilt ämne, och ställer frågor om du vill! Visst är det kul?!

Så glad också för att ni som redan har köpt kursen är så NÖJDA. Det gör mig verkligen lycklig, har lagt ner min själ i onlinekursen. Se så fina ord:

“Hej Margareta, jag sitter precis och läser mina anteckningar från gårdagens webinar. Trots lite teknikstrul tyckte jag att webinaret var väldigt trevligt och ser verkligen fram emot nästa gång! Det är väldigt motiverande att kunna dela det och ha en plattform. Så roligt att ”träffa” dig och andra likasinnade om än online 😊”

“Håller med Malin om att det var ett trevligt webinar och motiverande. Du får det att verka så lätt och självklart. Ska bli spännande se vad som tas upp nästa gång och där nämnde du bland annat utseendet hos dom olika tecknen – hade varit kul och framför allt spännande. Du får väl godkänt. Vem bryr sig om lite strul? Alla är vi barn i början. Det klarade du galant ✨.”

Ja, lite teknikstrul kan det bli i början men nu är jag redo inför nästa webinar som vi kör på tisdag 18/9 klockan sju! Häng med! Köp kursen före tisdag kl 16 så får du en inbjudan på mejl!

Jag hoppas att vi ses!

Länken till kursen