⭐️ Om mina Superstars och forna elever..

Release pepp oktober 2018Ja, jag har varit lite extra tjatig här på sista tiden med att jag tycker att helst alla ska signa upp på sig och gå min astrologikurs. Just nu har vi en kampanj Höst20 när vi säljer kursen 20% billigare.

Ja, visst – det är en grundkurs men allt har sin början och man ska aldrig fnysa åt kunskaper och i synnerhet grunderna. Om man man kan grunden utan och innan kommer nästa steg naturligt. Det är bara att lägga till nästa kunskapslager då.

Se kursen, läs texterna och öva sedan tolkningen med mig under våra coola webinar möten. Det finns planer på att skapa ytterligare tre fortsättningskurser: tolkning, framtid och kärlek. Där kommer jag att visa er de olika teknikerna som finns att tillgå.

Härifrån kan man om passionen och modet finns utveckla sig vidare och förverkliga sina drömmar och kanske även bli astrolog och leva på det.

Det är ju vad jag gjort i många herrans år.. men jag är inte unik på något. Det finns många som vågat följa sina drömmar och tro på att det faktiskt går att leva på sin hobby och försörja sig på det som är det allra roligaste.

Natalie bramÄr du en av dem som läser NathalieBram och läser hennes horoskop på Veckorevyn?

Astrobloggen-Veckorevyn

Hannahsofia

 

Kanske föredrar du att lyssna på astrologi och följer coola Hanna Bergström och Sofia Ekbergs podradio sändningar i Astropodden?

 

Helenas horoskop

Är det någon av er som läser Helena Biehls astrosida i Amelia? Följer hennes blogg Helenas horoskop på Amelia?

⭐️ Vad alla dessa stars har gemensamt är att de alla har gått min astrologikurs och sedan på egna ben tagit sig vidare till den position de nu håller inom astrologins värld. Är inte detta hur coolt som helst? Jag är hur stolt som helst över dem alla.

Idag vill jag dock att vi ska prata lite extra om Helena Biehl för hon imponerar verkligen genom sina gedigna arbeten. Jag gillar ju att se entreprenörandan, påhittigheten och förmågan att skapa nytt. Det där är hon expert på eftersom hon har Jupiter opposition Sol och Mars i Skytten.  Ja! Ni hörde rätt! Konjunkta i Skytten så hon är en riktigt krigare och sätter siktet mot topparna. Till skillnad mot de flesta skyttar ger hon inte upp så lätt, vilket vi förstås har Månen och Venus i Stenbocken att tacka för. Hon har skrivit flera astrologiböcker. Nu är hon aktuell med en nya produkter som hon smart nog säljer online. Riktigt intressanta!

Nu erbjuds Pep-Paketet  för oktober. 33 resp 13 sidor fullpackade med astrologi och powerful mindset-trick.

https://gum.co/owXiW

Paketet säljs  till och med söndagen den 30 september. Sedan tar jag ned den till ”valvet”. Jag vill att alla ska ha produkten innan den 1 oktober har kommit för att inte kunna säga att ”datum har passerat när jag köpte.”

Priset är ca 247 kr. (betalningen är i dollar, 27,80 dollar.)

När man signar upp sig får man Helenas gratis PDF-guide hur man astrologi och använder lagen om attraktion för att manifestera mera. Här är länken till nyhetsbrevet:

https://mailchi.mp/8d38518b5a21/helenabiehlsheboss

Release pepp oktober 2018