đŸ„ł GRATTIS PÅ FÖDELSEDAGEN VATTUMANNEN 🎁🎂

 

New-Moon-in-Aquarius-January-24-Helping-Us-Overcome-Obstacles-and-Start-a-New-Path

♒ MĂ„ndagen den 20/1 kl 15:55 pÄ  eftermiddagen trĂ€der Solen in i Vattumannens tecken.

Åh, sĂ„ du Ă€r född i det fasta lufttecknet Vattumannen! Ja, dĂ„ rĂ€knas du till en av de dĂ€r egensinniga hippa mĂ€nniskorna som bara ifrĂ„n födsel och ohejdad vana Ă€r sig sjĂ€lva. Coolt!

FritĂ€nkande Vattumannen har ett öppet i sinne och Ă€r intresserad av allt mellan himmel och jord. Du har inget emot att gĂ„ emot strömmen, tĂ€nka lite utanför boxen och komma med nya tankar och idĂ©er – tvĂ€rtom!
Planeten Uranus Àr din styrande planet Att vara udda Àr tecknets signum och just dÀrför kan ord som trendseter och cool förekomma runt dig.

”Jag vet” Ă€r tecknets nyckelord – för kunskapstörst, nyfikenhet, envishet och vetgirighet kan beskriva dig i ett nötskal. Du kan nĂ„got om det mesta och har brett kunskapsregister.

DÄRFÖR ÄR DU UNDERBAR:
Den som har vunnit din vĂ€nskap har funnit en vĂ€n för livet. Ärlighet, lojalitet och att stĂ„ vid ditt ord Ă€r en hederssak för dig. Du Ă€r en kul, social, underhĂ„llande och lĂ€ttpratad person som inte Ă€r rĂ€dd för att vara dig sjĂ€lv och gĂ„ din egen vĂ€g i livet.

DÄRFÖR ÄR DU HELT HOPPLÖS:
Du kan vara irriterande, provocerande och blir förvÄnansvÀrt nöjd om du lyckas fÄ igÄng en het debatt. Det Àr nÀstan sÄ att man kan misstÀnka att du argumenterar för argumenterandets skull. Besserwisser Àr nÄgot som sÀgs om ditt tecken.

OM TECKNET:
Intressant att notera med Vattumannen Ă€r just kombinationen av ”fast energi” och ”luftens element”. Luft och fast pĂ„ en och samma gĂ„ng kĂ€nns motsĂ€gelsefullt.. men VattenbĂ€raren lyckas med konststycket att vara bĂ„de nytĂ€nkande framtidsmĂ€nniska och konservativa pĂ„ en och samma gĂ„ng! Typiskt VattumĂ€n Ă€r att ha samma stil, möbler och prylar hur lĂ€nge som helst men Ă€ndĂ„ vara innovativa och ligga i framkant med allt annat som hĂ€nder i deras vĂ€rld.

VATTUMANNEN OCH ARBETET:
MÄnga av er Àr jÀtteduktiga ledare eftersom du har förmÄga att se den stora bilden. En absolut styrka Àr att objektivt kunna se vad som Àr bÀst för projektet eller gruppen utan att blanda in personliga kÀnslor.
Du Àr bra pÄ att lyssna och analysera det som sÀgs utan att vara dömande, partisk.
Du kan vara expert inom ditt Àmne. MÄnga av er Àr tÀnkare, vetenskapsmÀn, forskare, ekonomer, politiker, psykologer eller vilket yrke som helst som slutar med ordet -log eller -vetare.

I RELATIONER
FrÄgar man dig till rÄds Àr du inte rÀdd för att dela med dig av dina Äsikter och observationer.
VattenbÀraren sÀgs vara okonventionell och fördomsfri. I mÀnskliga relationer Àr du unik eftersom du som Àr objektiv, logisk och kan hÄlla dig till rÄdande avtal.
SĂ„ har du och din partner bestĂ€mt er för att ha en öppen relation, att umgĂ„s med era ex osv – Ă€r det inte svĂ„rt för dig eftersom avtalet enklare att förstĂ„ Ă€n kĂ€nslorna.
Logiska, smarta du har ett sÀtt som ingen annan att förhÄlla dig till kÀrleken och dÀrför rekommenderas Vattumannen att bli ihop med nÄgon ur sitt eget tecken.

ÄR DU I KÄRLEK:
För mycket romantik, kÀnslomÀssigt eller för personlig prat Àr inget som du gillar direkt. Det blir för nÀra och för kletigt för din smak. Du kÀnner dig mer bekvÀm med att diskutera fenomenet kÀrlek generellt Àn att prata om egna kÀnslor. Om du öppnar ditt hjÀrta och hÀnger dig Ät en person Àr banden du knyter starka och ofta livslÄnga.

PASSSANDE PARTNERS:
Du gillar snabbheten och intellektet hos Tvillingarna men attraheras ocksÄ till VÄgen som Àr en fin match med dig. Lejonet Àr en oemotstÄndlig utmaning för dig och dÀr finns det mÀngder passion att hÀmta. VÀduren kan vara en underhÄllande lekkamrat.

RELATIONER SOM KRÄVER LITE MER:
Det kan bli en maktkamp mellan dig och Stenbocken. Skorpioner kan vara mer emotionella Àn vad du har lust med. KrÀftan Àr lite vÀl Àngslig och dominerande för din smak.

ÄR DU EN SANN VATTUMAN?
KÀnner du inte igen dig i minst tre av nedanstÄende pÄstÄendena sÄ Àr du ingen typisk Vattuman. Det kan bero pÄ att din sol, mÄne eller ascendent kan stÄ i andra stjÀrntecken.

‱ Det intellektuella utbytet Ă€r det viktigaste för dig i relationer
‱ Du hatar orĂ€ttvisa
‱ Du gillar att debattera
‱ Du hatar ytlighet och spelade artighetsfraser
‱ Du möblerar inte om sĂ„ ofta och hĂ„ller dig gĂ€rna till din smak
‱ Du avskyr allt som begrĂ€nsar dig och din frihet
‱ Du gillar att organisera och leda projekt; har goda ledaregenskaper
‱ Lojalitet, vĂ€nskap Ă€r viktigt för dig
‱ Du Ă€lskar att fĂ„ umgĂ„s allt frĂ„n stora fester eller smĂ„ intima middagar