Årshoroskop för Oxen 2018

 

Årshoroskop 2018 för Oxen

Glöm det där med att du är den försiktiga, stabila Oxen som ogärna byter stil eller åsikt.  2018 drar oerhört omvälvande processer igång för din del vilket kommer att medföra större förändringar än man först kan tro är möjligt.. Du befinner dig i förvandlingarnas epicentrum och fångas av nya intressen och tankar. Det är ett plus att vara snabb, lättlärd och flexibel för att hänga med i svängarna och kunna fånga de unika möjligheter till framgång som erbjuds.

Ja, det är magnifika, magiska Jupiter i ena änden och från och med maj också Uranus som tillsammans skapar en helt sanslöst härlig mix av energier runt dig. Innan året är till ända har vadat du i möjligheter, överraskningsmoment, intressant utveckling och ibland kan knepiga valsituationer som kan uppstå när nya vägar öppnas – den här trenden håller i sig ända in i november.

Det är kombinationen av karmiska krafter, en god portion fet tur, en sked gudomlig välsignelse som blandas med inslag av action och möjligen också en och annan lektion i bister verklighet.  Alla de fasta tecknen påverkas jättemycket (Oxen, Lejonet, Skorpionen och Vattumannen) men du tillhör definitivt dem som får vara med om mest roliga händelser.

Årshoroskop 2018 för Oxen kärlek:

Jan – Nov befinner håller lyckans planet Jupiter hov i ditt 7:e relationshus och bättre nyheter för kärlekslivet än detta är omöjligt att få. Förutom att du utvecklas som människa, har turen på din sida och får bra chanser på alla plan så innebär detta att det sker en positiv utveckling i dina relationer. Det en vidsyntare, mer öppen och kärleksfull version av dig vi får se nu.

I april rör sig din lyckliga stjärna Venus igenom Oxens sfär och härifrån kommer du vara på topp! Du utstrålar skönhet och glädje vilket smittar av sig förstås. Du är kärleksgudinnan Venus utvalda gunstling och för dig – sensuella varelse är ju kärleken ett livselixir du inte kan leva utan. Nu är du sugen på att ha roligt, träffa folk, var fysisk, dansa och röra på dig. Människor dras till dig som flugor till en sockerbit nu.

Den 16/5 dundrar sexiga mars in i Vattumannen där han blir kvar i hela 6 månader – 15/11. Mars närvaro är pockande och pådrivande och kommer också att flera gånger röra sig över de karmiska månknutarna och nu rör sig ditt ödeshjul. Som om inte det vore nog infaller hela tre förmörkelser (13/7, 27/7, 11/8) i sommar.

Allt detta sammantaget gör dig till en kärleksmagnet och en vandrande erogen zon och du drar till dig uppmärksamhet och positiva känslor. Under detta kärlekens år får uppleva stunder av total sällhet men det är du som bestämmer när, hur och på vilket sätt. I december går Venus igenom ditt relationshus så året avslutats som det började – i kärlekens tecken.

Årshoroskop 2018 för Oxen karriär och ekonomi:

Att kaxiga Mars befinner sig i ditt karriärshus i hela sex månader ger dig en kämpaglöd och styrka och troligtvis kan du få igenom precis vad som helst nu.

Framgång utlovas nu men vilda Uranus gör dig till ett osäkert kort i år för arbetsgivaren. Följer du din inre röst släpper du trygghetstänkandet, byter jobb eller startar eget. Det är drömmar om frihet, livsglädje och självförverkligande som får dig att ställa in siktet emot nya och högre mål. Att det skapas ett fast storkors mellan Jupiter, Mars; Uranus och noderna gör dig gör att det inte finns något motstånd eller synliga hinder. Universum erbjuder inget motstånd så det finns inga hinder i vägen för den som vill förverkliga sig själv. Men vad är det du vill nu med ditt yrkesliv? Önskar du karriär eller att bli ekonomiske oberoende? Svaret på vad som blir bäst får du söka i ditt hjärta.