Årshoroskop 2018 för Vågen

Årshoroskop 2018 för Vågen

Mysiga, skönhetsälskande, balanserade Vågen drömmer om att få leva sitt liv i frid och kärlek. Att ha ett rikt socialt liv och goda relationer runt sig är ett måste för Vågen som söker en harmonisk samklang med världen runt sig.

När klockorna ringer för dig på nyårsnatten lämnar du ett väldigt intressant och utvecklande år bakom dig men nu kan du se fram emot en helt ny och annorlunda verklighet som faktiskt kommer att erbjuda just detta du så länge drömt om att ha runt dig.

2018 år har vi flera stora förändringar i de kardinala tecknen som ändrar positionerna och skriver om din världskarta och jag kan garantera att det är till det bättre.

I maj månad släpper galningen Uranus äntligen länken till dig som tyvärr har präglat din tillvaro och skapat turbulens under många år. Saturnus har nu flyttat in Stenbocken och i ditt 4:e hus – en position där han trivs utmärkt och kommer väl till sin rätt. Här kommer han att se till att ordning och stabilitet upprätthålles. Pluto är förstås också kvar där i slutet ditt 4:e huset men utan länken till Uranus kan han inte agera lika fräckt och ohämmat som tidigare och det är endast de som är födda 10 – 15/11 som kommer känna av honom alls nu.

Årshoroskop 2018 för Vågen i kärlek:

Du har haft revolutionära, splittrande Uranus i ditt romantiska 7:e hus i hela sju svåra år. Om du tillhör dem som emot alla odds lyckats hålla ihop sin relation så kan du leva i förvissningen att er kärlek håller för precis vad som helst i alla väder. Från och med maj månad kommer han att vara helt borta ur ditt liv – i 84 år faktiskt! Hurra!

Detta plus det faktum att Saturnus flyttat in i ditt 4:e hus kommer att vara en god hjälp för att skapa de varaktiga, stabila relationer som romantiska, finstämda Vågen längtar efter.

Ditt kärleksår ser faktiskt helt underbart ut. Redan på nyårsafton som ser ut att bli en lyckad kväll omgärdas du av vackra Venus sken och hon blir kvar i ditt 10:e hus ända fram till 18/1. Även Mars månad är en härlig månad för relationer. Hela sommaren är dock en avkopplad och härlig period när du mår bra och känner dig till freds med dig själv.

I augusti 2018 påbörjar Venus en 4 månader lång period när hon rör sig emellan Vågen och Skorpionen. Det här en underbar tid när du känner dig på topp, dina relationer blomstrar och du kan få dina drömmar uppfyllda.

6/8 – 9/9 befinner sig kärleksgudinnan i Vågens tecken där hon glammar på och gör ditt liv så underbart som det bara går. 9/9 skiftar hon över till Skorpionen.  6/10 börjar hon gå retrograd, dvs backa i Skorpion och återkommer till Vågen den 30/10.

Hela november ända fram till 2/12 är Venus med dig och nu fullföljer hon den fantastiska process hon dragit i gång hos dig i augusti månad. Njut och ta för dig. Det kommer att vara riktigt svårt att hitta en singelvåg nästa vinter.

Årshoroskop 2018 för Vågen i  karriär och ekonomi:

Yrkesmässigt vill Vågen gärna hålla sig på topp och ligga i framkanten inom sitt gebit och är därför också mästare i diplomati och flexibilitet.

Coola, nytänkande Uranus har gått in i ditt 8:e hus vilket förstås underlättar och ger nya tankar och impulser till den som är öppen för att prova nya roller, eventuellt studera, byta jobb.

Årets samtliga fem sol och månförmörkelser landar i ditt kreativa 5:e hus och ditt innovativa 11:e hus som faktiskt styrs av Uranus. Ja, vi får ett litet modernt, tekniskt och nytänkande tema här som kommer att löpa som en röd tråd igenom ditt år.

Ekonomin utvecklas också bra under hösten. Det är troligt att du får bra erbjudanden och chanser. Låt dig inte omedelbart smickras utan fråga dig vad som gör dig lycklig innan du tackar ja till en tung roll.

Du har medvind i dina segel och skördar med lätthet framgångar. Jupiter befinner sig i ditt ekonomiska 2:a hus vilket kommer ge väldigt fina möjligheter som kan göra allt för att förbättra din situation till att hjälpa dig bygga upp ditt privata kapital.