Årshoroskop 2018 för Skorpionen

Årshoroskop 2018 för Skorpionen

Det är ett galet lyckosamt 2018 som väntar. Allt och nu menar jag bokstavligen ALLT äger rum i de fasta tecknen under året – men det är du kära Skorpion som är den absoluta vinnaren i allt.

Expansiva, generösa Jupiter befinner sig redan vid årsskiftet i ditt tecken och blir kvar ända till i november. Under detta magiska år utvecklas du enormt och tar stora steg uppåt och framåt. Horoskopet andas självförverkligande och tillfredsställelse och detta skulle mycket väl kunna vara tiden när dina drömmar blir uppfyllda.

I maj – november kommer innovativa Uranus också att ha ett finger med i spelet och vågar du släppa taget om trygghetstänket kan du räkna med att helt nya och fantastiska möjligheter dyker upp. Kombinationen av dessa två är spektakulär, ovanlig och väldigt häftig att få vara med om. Välkomna alla förändringar och chanser och se dem som kosmiska gåvor som du kan tillgodogöra dig.

Förresten, vet du vad vill du ha? Det är viktigt att vara tydlig i sin önskan, målmedveten och envis. Nå, dessa egenskaper är ju inte okända för dig – men det är i tider som dessa som du får synliga resultat på kort tid. Jobba med affirmationer och attraktionslagen.

Årshoroskop 2018 för Skorpionen i kärlek 

2018 är på många sätt ett befriande år när du bryter dig loss från gamla strukturer och attraheras till att prova det nya. Det är möjligt att du lockas att resa till främmande länder eller prövar testar nya umgängeskretsar och intressesfärer än tidigare. Det är så mycket roliga influenser som kommer in!

Ditt kärleksliv kan beskrivas som hett, spännande, explosivt och utvecklande snarare än tryggt och traditionellt. De mysiga hemmakvällarna framför TV:n stryks helt (om de ens någonsin existerat).

Uranus träder i maj månad in i ditt sjunde hus och vanligen brukar det komma en varningstext som handlar om brutna förbindelser med den här transiten. Visst kan det bli så men vissa par klarar av både Uranus och förändringarna tveklöst medförs. Under förutsättning att din partner hänger med i svängarna, är tålig och är öppen för innovation så håller kärleken även för detta.  Det är inte helt ovanligt att Uranus blåser liv i en slocknad flamma och ni blir nytända och kära igen – antingen i partnern eller någon annan. Jupiters närvaro för tankarna åt det hållet. Dessutom kommer heta Mars att befinna sig i ditt hemkära 4:e hus från maj till november vilket kan orsaka både friktion och passion.

April är en fin kärleksmånad. Ifrån mitten av maj – november är Mars i kvadratur till dig och allt som är du och man kan ana att din aptit har väckts och att du ser till att få det precis som du vill. I december rör sig Venus igenom Skorpionen och det blir ett underbart årsslut.

Årshoroskop 2018 för Skorpionen i karriär och ekonomi:

Du har Jupiter i ditt första hus jan – nov, smarta, utvecklande Uranus mitt emot dig och kaxiga Mars aktiverad i hela sex månader maj – november. Det här är helt enkelt ett framgångsrecept som inte går av för hackor. Du kan få precis allt du vill nu och universum rullar ut röda mattan för dig.

Vill du förändra ditt liv och yrkesväg är det här rätt tid att agera. Sök jobb, ha din CV uppdaterad på Linkedin, och var öppen för att välkomna lyckan. Du kan skapa en helt ny tillvaro för dig själv nu karriärmässigt och ekonomiskt. Många av er kommer att investera i en sitt boende. Maj kan vara den månad på året när man kanske ska iaktta försiktighet pga att Uranus byter tecken och marknaden kan vara lite svajig.

Årets fem förmörkelser faller alla i ditt hemkära 4:e hus och ditt 10:e karriärshus! Vid och en av dessa skapas ett superflöde och du får chanser att ta yrkesmässiga kliv uppåt och framåt. Förmörkelsernas energier håller i sig i minst 6 månader efteråt och din tro på dig själv och din kapacitet ökar markant. Datumen är 31/1, 15/2, 13/7, 27/7 och 11/8. Kopplingen till Jupiter gör att det också kan vara ren och skär tur med i bilden. Det gäller att vara på rätt plats vid rätt tillfälle och våga ta chanserna som kommer. Du kommer att bli så nöjd detta år.