Årshoroskop för Tvillingarna 2018

Årshoroskop 2018 för Tvillingarna

Välkommen till ett virvlande 2018 när dina spännande utvecklingsprocesser tar ny fart. Det här är verkligen ett superhärligt år med många, stora, positiva händelser och saker du länge önskat och drömt om kan förverkliga sig. Den som väntar på något gott väntar aldrig för länge sägs det.

Saturnus som under de tre senaste åren har fungerat som en bromskloss i mångt och mycket har nu lämnat dig.  Om man ska uttrycka processen positivt så har det framtvingat mer mognad och seriositet  än vad du hade lust med. Nu är han borta och det innebär att du inte kommer att behöva ha så tunga prövningar och möta så hårt motstånd framöver. Utvecklingen 2018 är lätt, spontan och lekande.

Jorden, trenderna och människorna transformeras och du kära Tvilling, den snabbaste och mest trendkänsliga och föränderliga av alla rycks med i ett superspännande flöde. Blixtsnabb som alltid fångas du av nya intressen och tankar.

Nu ändras förutsättningarna helt eftersom flera av de stora tunga planeterna intar nya positioner i andra tecken. Det är ett plus att vara lättlärd och snabb i tanken och flexibel för att fånga de möjligheter till framgång som erbjuds.

Din styrande planet går retrograd tre gånger under åren och det infaller i eldtecknen denna gång.

Datumen är 23/3-15/4, 26/7-18/8 och 17/11-6/12 och då du gör klokt i att vila på dina lagrar och kanske rikta energin inåt snarare än att aktivt söka händelser.

Årshoroskop 2018 för Tvillingarna i kärlek 

Venus är tidigt ute i år och redan i april-maj gör hon sitt årliga besök i ditt tecken. Ditt utåtriktade väsen njuter av Venus närvaro för nu kommer du till rätt din rätt och du zodiakens absolut flirtigaste kommer inte att sakna romantik, flirt eller strålande tillfällen. En stor skillnad ifrån tidigare år är att 2018 är Saturnus helt borta ur ditt relationshus vilket du ska vara enormt tacksam över. Hans närvaro skapade ett väldigt dåligt raggläge och de relationer du haft kan ha kantats av allvar och svårigheter.

Men.. det glömmer vi nu! Kärleken är evig och du zodiakens glittrigaste person riktar blicken emot framtiden och inser att varje dag innehåller nya chanser och möjligheter.

Heta, sexiga Mars i år kommer att befinna sig i Vattumannen och ditt 9:e hus i hela sex månader – från 15/5 – 15/11 vilket väcker din äventyrliga sida. Man kan ana att lusten att uppleva saker, kanske resa, söka spänning och stimuli ökar markant hos dig nu. Sexualitet och attraktion är den lätta biten för dig 2018.

Aug – Dec hela 5 månader kommer Venus (på grund av en lång retrograd period) röra sig igenom Vågen och Skorpionen i ditt passionerade 5:e och 6:e hus vilket bådar riktigt gott för dig.  Se fram emot en ovanligt kärleksfull höst.

Årshoroskop 2018 för Tvillingarna i karriär och ekonomi

Många av er har de senaste åren funderat över åt på vilket håll som du bör gå i ditt karriärliv och som alltid har du kära Tvilling minst två olika tankespår igång samtidigt. Ska du välja det ena eller kanske ta det andra? Det ser ut som du kan behöva lite guidning i vad som är det bästa för dig men intressant nog tycks universum ge dig hintar alldeles gratis.

Den karmiska norra mån noden rör sig igenom ditt kommunikativa tredje hus nu och det bör vara inom något utåtriktat, skrivande, säljande, undervisande eller hjälpande yrke där ditt sociala geni kommer till användning som du passar bäst. Jan – nov befinner sig Jupiter i ditt arbetsamma sjätte hus och vi kommer få att se din stjärna stiga på karriärshimlen. Bättre jobb och högre inkomst är vad 2018 erbjuder och jag den som önska utvecklas och hitta ett roligare och bättre jobb har alla möjligheter till självförverkligande nu. Den tanken förstärks förstås genom att både Pluto och Saturnus under året befinner sig i det ekonomiska 8:e huset och vilket indikerar att du hittar bättre sätt att hantera din ekonomi och nu uppnå stabilitet och förbättring på det området. Håll ditt CV ständigt uppdaterat på Likedin och liknande sajter. Andligen kan du hjälpa dig själv genom att affirmera ”Roligt jobb och stora pengar”.