Årshoroskop för Väduren 2018

 

 

Årshoroskop 2018 för Väduren

Nu står vi strax inför det där magiska ögonblicket då vi lämnar det gamla bakom oss riktar blicken emot ett löftesrikt och glänsande nytt år. 2018 erbjuder en helt annan verklighet än den rätt skakiga och oberäkneliga epok du nu lämnar. Under sju års tid har den ständigt föränderliga planeten Uranus skapat turbulens i ditt liv.

Visst, Uranus har öppnat ditt sinne, gett nya impulser, spänning och intressanta upplevelser – men det har också varit svåra år kantade av oväntade händelser och tvära kast.

Alla årets fem sol och månförmörkelser infaller i Vattumannens och Lejonets polaritet där de karmiska månknutarna indikerar att nya dörrar kan öppnas för dig och att ditt sociala liv blommar upp. Nätverkande, kontakter du får via sociala media eller andra cirklar kan ge roliga, fruktsamma samarbeten. Nu kan du lära känna personer som får stor betydelse i ditt liv även långsiktigt – det kan vara både affärskontakter, kollegor eller hjärtevänner. Du visar prov på idérikedom, kreativitet och skapande.

I maj flyttar vilda Uranus ut ur ditt tecken och det förändrar hela bilden. 2018 är året när du, hör och häpna, får ett stabilare, tryggare och kärleksfullare liv än på mycket länge – på alla fronter. Du får åter fast mark under fötterna och kan bygga upp en framtid utav stål, börja tro på samarbeten och varaktiga relationer.

Årshoroskop 2018 för Väduren kärlek:

Årets första två månader erbjuder inte något genombrott på kärlekens arena men under denna tid gör du klokt i att söka dig ut i de sociala virvlarna. Du lär känna personer som spelar avgörande roll i händelsernas utveckling framöver. Var spontan och följ ditt hjärta. Det är genom att ditt underbara, autentiska, spontana Vädurs jag som du når ut och hittar rätt.

I mars gör kärleksgudinnan Venus sitt årliga besök i ditt tecken och livet blir njutbart och roligt och här får kärleken sig ett uppsving. Sommaren och hösten går även de i kärlekens tecken.

Vad som är nytt 2018 är att din själ längtar efter lugn och harmoni. Många är hjärtligt trötta på att jaga framgång, upplevelser och frihet och välkomnar nu tvåsamhet, trygghet. Det kan till och med vara så att hela kittet med villa, vovve, Volvo känns lockande!

Kiron, den sårade helaren träder in i Väduren och står dig bi med läkning, healing och alldeles nya insikter.  Ni som är födda i början av tecknet gör en emotionell djupdykning och kan reda upp gamla känslofnurror och sår.. Inte en dag för sent va! Det ska bli härligt att äntligen få hänga av sig den där tunga ryggsäcken och vara fri. Redo att fördjupa dina känslor och uppleva sann kärlek med en annan människa.

Årshoroskop 2018 för Väduren i karriär och ekonomi:

Stabilitet, kontinuitet och trygghet är honnörsord för dig detta 2018. Ja, du läser rätt! Saturnus gedigna, konservativa arbetshästen har landat i ditt karriärshus och med den positionen kommer han se till att du levererar vad du lovat och helst lite till.

Borta är alltså den risktagande galenpannan vi är vana att se dig som och i stället framträder en fokuserad och målmedveten version av dig.

Jupiter står fast i ditt finansiella 8:e hus och från och med maj kommer Uranus att befinna sig i ditt ekonomiska 2:a hus. Wow! Det är så häftigt att se Jupiter och Uranus mitt emot varandra! Det blir som en spännande fortsättning av det som startade under förra året. Många internationella astrologer varnar för ekonomisk instabilitet i april och maj månad – huvudsakligen beroende på att Uranus skiftar tecken här vilket är början på en ny politisk/ekonomisk sjuårsfas och själva skiftet är i sig en stark indikator på kaos.