Årshoroskop för Kräftan 2018

 

Årshoroskop 2018 för Kräftan

Det är ett underbart, lycklig, kärleksfullt och stabilt år som ligger framför dig Kräftis. Det nya band du knyter till andra människor kan bli varaktiga, du kan komma att hitta arbetsplatser där du trivs och vill stanna kvar osv.

De kardinala tecknen har verkligen varit hårt utsatta i många herrans år – så det är inte konstigt om du börjat misströsta. 2018 inträder idel lättnader! Den planet som orsakat den störta oredan är Uranus, men till allas glädje byter han tecken i maj och skapar inte längre några halsstarriga aspekter med Pluto. Pluto är visserligen kvar mitt emot dig – men det är endast de som är födda mellan 10 -14 juli som är direkt påverkade detta år.

Saturnus har just tagit sina först steg in i Stenbocken (mitt emot dig) och aldrig har vi väl varit så glada att se honom som vi är nu!. Han kallas oftast för den Stränga Fadern – men efter alla dessa års galenskap kan det vara skönt med en med lite struktur och en faderlig fast hand som hjälper till att styra upp.

De karmiska månknutarna och årets fem sol och månförmörkelser rör sig större delen av året igenom dina ekonomiska 2:e och 8:e hus vilket styr in tanken på hur viktigt det kan vara för dig att se om din privata och familjens ekonomi. I november börjar Ödets kvarnar mala för dig på allvar. Då går månnoden in i Kräftan och där påbörjas mycket intressanta processer som pågår i 1,5 år.

Årshoroskop 2018 för Kräftan i  kärlek:

Året börjar riktigt harmoniskt och vackert med Venus i ditt kärleksfulla sjunde hus. Mysigt! Emotionellt är 2018 ett varmt, helande och belönande år som faktiskt ser lovande ut redan från start. Det syns att alla dina relationer, vänskap, kärleken till dina släktningar och familjemedlemmar stärks nu. Den som är singel kanske väljer att ändra status och vågar kanske öppna hjärtat för en helt nu kärlek nu.

I jan sänder Venus sitt magiska skimmer över dig och du drar till dig bra personer, uppmärksamhet och om du är öppen för det kanske även flirt och uppvaktning.

Underbart är kort sägs det. Venus skyndar på nu och hinner endast skänka ynka tre veckor 20/5 – 13/6 av sin himmelska gunst till dig i år. Dessa dagar är fantastiska förromantiska eskapader, resor och rekreation. Venus är sådär stressad för hon rusar iväg till vågen/skorpionen där hon från Aug – Dec, in hela 5 månader (på grund av en lång retrograd period) stannar i ditt hemkära 4:e och passionerade 5:e hus vilket bådar riktigt gott för dig.  Under sensommaren och hösten finns möjligheter till att en ny kärlek kommer in i ditt liv. Att lyckans planet Jupiter befinner sig i ditt passionerade 5:e hus pekar också på samma sak.

Årshoroskop 2018 för Kräftan i karriär och ekonomi:

Det kommer in en helt ny fokus på arbete under 2018. Är du egen företagare, eller har en hög chefsposition så kan du komma att älska det som sker. Det är riktigt intressanta utmaningarna du möter och du bör inte tveka utan faktiskt våga gå in i de intressanta projekt som dyker upp. Nu erbjuds äntligen möjligheterna du saknat för att kunna bygga upp en gott och solitt företagande och en trygg ekonomi..

Den 16/5 dundrar Mars in i Vattumannen där han blir kvar i hela 6 månader – 15/11 – detta till följd av en lång retrograd period. Mars närvaro är pockande och pådrivande och kommer också att flera gånger röra sig över de karmiska månknutarna och nu rör sig ditt ödeshjul. Det är så mycket i ditt horoskop som handlar om just finans, pengar, trygghet och långsiktigt tänkande.

Under året kommer alla Merkurius retrograder infalla i eldtecknen.  23/3-15/4, 26/7-18/8 och 17/11-6/12 och då du gör klokt i att vila på dina lagrar och kanske rikta energin inåt snarare än att aktivt söka händelser