Årshoroskop 2018 för Vattumannen

Årshoroskop 2018 för Vattumannen

Det engelska uttrycket ”Sky’s the limit” – att bara himlen sätter gränsen för hur långt du kan nå passar perfekt i för att beskriva ditt 2018 som är ett superintressant, utmanande och utvecklande år. Du, trendkänsliga, originella varelse inspireras av de nya impulserna och växer så det knakar.

Vad som orsakar dessa föränderliga och tursamma processer är att flera av de tunga planeterna har bytt/byter tecken nu. Lyckans planet Jupiter befinner sig i ditt 10:e karriärshus jan- november vilket förstås är oerhört gynnsamt.

Din styrande planet, den uppfinningsrika Uranus skiftar över till Oxens tecken och ditt fjärde hus i maj. Den nya placeringen utgör ett stort skifte som påverkar de stora skeendena på jorden, så just april/maj kan innebära en kritisk tid politiskt och ekonomiskt världen. Men på det personliga planet är detta fantastiska nyheter för dig eftersom Uranus hjälper dig att tänka utanför boxen, ta till dig ny information och förverkliga till din sanna potential.

Årets samtliga 5 förmörkelser infaller i Vattuman/Lejon och du får en enormt kraftfull och direkt kosmisk hjälp att ta jättekliv framåt. Datumen är 31/1, 15/2, 13/7, 27/7 och 11/8.

Årshoroskop 2018 för Vattumannen i kärlek:

Det viktigaste för dig i relationer är kommunikationen, att du blir förstådd och kan byta idéer och bli inspirerad. När det gäller kärlek måste din partner både kunna fylla din själs längtan efter närhet och passion och samtidigt vara en lojal bästa vän. Kort sagt – du kan inte nöja dig med mindre än en själsfrände du kan bolla idéer med. Allting annat är helt onödigt att ödsla tid på för du trivs så bra i ditt eget sällskap. Därför är en relation till en annan Vattuman/kvinna ofta det bästa valet.

18/1 – 11/2 befinner sig Venus i ditt tecken vilket som alltid tar fram charmen och glimten i ögat hos dig. Det kan vara en fin tid för samvaro och romantik. 13/6 – 11/7 är Venus mitt emot och de är tider då kärlek, attraktion, flirt och romantik funkar som bäst.

Mars position är en annan viktig faktor i kärlekslivet eftersom han står för själva drivet, lusten och viljan. Mars kan betyda trubbel, men mer än det så kickar han igång dig och gör dig extra målmedveten och het. På grund av en lång retrograd period kommer Mars att vara i ditt tecken i nästan hela sex månader. 15/5 – 15/11 (med en kort paus mitt i). Därför kan vi ana att det är full rulle på dig med andra ord, att din libido är i topp.

Årshoroskop 2018 för Vattumannen i karriär och ekonomi:

Den som önskar yrkesmässig och ekonomisk framgång bör hålla sig framme under 2018 som är ett avgörande år och troligtvis också det bästa året på väldigt länge. Jupiter befinner sig i det 10:e huset och Uranus intar en superposition i maj. Dessutom infaller månens noder och årets alla sol och månförmörkelser i Lejon/Vattuman vilket påverkar dig direkt. Noderna är ju förknippade med livsödet eller karmat om man vill kalla det så. Ja, nu snurrar ödets hjul för dig Vattenbärare och det är du som styr ditt liv.

Många av er utvecklas inom sina yrken och sneglar även emot utbildningar och karriärmöjligheter. Nu kan du börja plugga eller få ett nytt utvecklande jobb.

Men det kan också vara så att du brinner av en önskan att få utmana dig själv, frilansa eller öppna eget? Om du drömmer om stå på egna ben och pröva dina vingar yrkesmässigt så är den bästa tiden nu. Hela horoskopet indikerar att du ska förverkliga dina drömmar. Det är lite nu eller aldrig som gäller.