Årshoroskop Vattumannen 2019

 

♒️ Vattumannen

Kanske tillhör du det priviligierade fåtal som tyckte att 2018 var ett toppenår? Vissa av er som är födda detta tecken är så coola och stabila i er själva, att ni kan hålla stånd emot vad som helst och ändå må bra och har flaggan i topp.

2019 erbjuder ett helt annat klimat än ifjol – för ditt vidbekommande är det ett starkt, stabilt och framgångsrikt år. Du får se tydliga, positiva förändringar och nya förutsättningar än du har varit van vid. Viktigaste är nu förstås att din styrande planet Uranus, från och med mars månad träder in i Oxen där han blir kvar i 7 år och ur den positionen pushar ha dig uppåt och framåt. För dig är detta ett dynamiskt och nyskapande år Vattenbärare så tillåt fantasin att flöda och intuitionen föra dig framåt.

Du kan komma att utvecklas oerhört mycket yrkesmässigt. Nya tekniker och lösningar gör ditt liv enklare. Du tillhör ju inte dem som gillar förändringar på hemmaplan – men Uranus närvaro för in förändringens vindar i ditt liv. Men under dessa influenser är det troligare än någonsin att du inspireras av de nya trenderna och vill utvecklas. Innan du vet ordet av kan du ha en helt ny karriär. Nu får du kosmisk hjälp att ta jättekliv framåt.

Det här är stort för det påverka det politiska klimatet, världen över oerhört mycket. Uranus är ju förknippat med revolution, genomgripande förändringar. Sist Uranus bytte tecken utbröt den arabiska våren exempelvis.

⭐️ Årshoroskop kärlek:

Privat är det januari och februari stilla men kärleksfullt och hemtrevligt. Unga eller singlar kanske söker kärlek, passion, familj och samtidigt ha en bra karriär och få uppleva lyckan. Det är mycket i horoskopet som pekar på att du faktiskt kan få alla komponenterna i ekvationen att fungera nu! För er tvåsamma får de par som inte är rädda att ändra på sina rutiner och testa nya saker som får mest ut av detta utvecklande år.

I  mars månad besöker Venus in i ditt tecken och där väcks ditt inre till liv och du attraherar till dig bra människor.

Jul – aug är en underbar tid för kärlek, mys och välbehag. Allt socialt liv och kärleksrelationer påverkas positivt nu. Härligt! Dina dina relationer blomstrar och du kan få dina drömmar uppfyllda. Året avslutas underbart med Venus i ditt tecken igen.

⭐️ Årshoroskop karriär och ekonomi:

Nu kan arbetsmarknaden och ekonomin genomgår ytterligare förändringar. Det gäller att vara öppen och vilja lära nytt för att kunna hänga med i svängarna. Det är ett möjligheternas år – med nya erbjudanden och chanser. Allra bäst för den som vågar välja en ny roll eller våga bli konsult. Universum ger dig idel chanser och tiden kan stå för ekonomisk, och karriärmässigt förvekligande.

⭐️ Generella Trender 2019:

2019 erbjuder mänskligheten och jorden 5 solförmörkelser. Man kan se dem som katalysatorer för stora händelser, eller som portaler som vi ska igenom. Vanligt är att naturkatastrofer eller andra dramatiska skeenden inträffar strax före eller efter förmörkelser.

Var och en av dessa är oerhört viktiga för hela jordens och mänsklighetens utveckling. De påverkar således globalt men är också jätteviktiga in på individnivå.

  • Nymåne med en solförmörkelse 6/1 i Stenbocken tecken
  • Fullmåne med en total månförmörkelse 21/1 i Lejonet tecken
  • Nymåne med en total solförmörkelse 2/7 i Kräftans tecken
  • Fullmåne med en månförmörkelse – 16/7 i Stenbocken tecken
  • Nymåne med en solförmörkelse – 26/12 i Stenbockens tecken

Jag hoppas att ni läsare tagit fram era egna födelsehoroskop och har lärt se var i era egna födelsehoroskop dessa förmörkelser faller. Det ger en indikation om vilka områden hus dig som kommer få en push och kan möta en stark och dynamisk utveckling.

Merkurius Retrograderna

Hans närvaro står för fart och fläkt. Han styr våra tankar, språk, kommunikation, förståelsen mellan människor och allt som handlar om att mötas, talas vid, inlärning. När Merkurius är retrograd så brukar dessa områden i livet lite gå in i radioskugga och inte fungera optimalt.

  • 5 mars, kl 19:19 börjar retrograden på 29°39 i Fiskarnas tecken
  • 8 juli, kl 01:15 börjar på 4° i Lejonet och avslutas i Kräftans tecken
  • 31 oktober kl 16:42 börjar retrograden på 27°38 i Skorpionens tecken
Venus och Mars

kommer inte att ha några retrograda faser alls under 2019 . Underbart! Vi behöver inte stå och trampa på samma fläck utan att komma någon vart i varken kärlek, lust, intressen eller business.

Jupiter

Befinner sig i sitt eget tecken Skytten fram till december och under nästan hela året och skapar han hopp, tro och underbara möjligheter. 2/12 han skiftar över till Stenbockens tecken.

Södra Noden

Södra Nodens möte med Pluto 31/3 -4/4 och Södra Nodens möte med Saturnus 21/4 – 3/5.