Årshoroskop Väduren 2019

 

♈️ Väduren 

Det känns verkligen som ett häftigt ”statement” att din styrare Mars dundrar in i ditt eget tecken på själva nyårsdagen för en sex veckors vistelse där. Det är två år sedan han var hemma men nu aktiverar han ditt liv med all sin fart, sin vilja och sin kraft.  Han ger dig styrkan, lusten och motivationen tillbaka.

Ditt nya år är fartfyllt, händelserikt och spännande redan ifrån start när flera ”heta” planethändelser aktiverar allt som är du. Dessutom kommer Uranus bana som backat i fem månader att vända rätt redan den 6/1. Tjoho – det innebär att inte nog med att du har Mars på din sida. Under årets första två månader kommer vi inte heller att ha en enda retrograd planet som håller oss tillbaka och hindrar vår framfart.

Årets första tre månader är utvecklande, spännande och hektiska, men ack så roligt att få vara med om alla dessa nyheter. Sett från den ljusa sidan driver utvecklingen fram chanser och nya möjligheter som du kanske inte trodde var möjliga.

I mars månad lämnar hetsiga Uranus väduren för alltid och därefter blir det att vara lättare att skapa harmoni och varaktiga sammanhang oavsett det gäller relationer, vänskap, ekonomi eller karriär. Hösten präglas av stabilitet och långsiktiga mål. Sammantaget så är 2019 ett härligt år med många positiva händelser och möjligheter att förverkliga saker du önskat dig.

 ⭐️ Årshoroskop kärlek:

I början av året är väl kärlek inte det dom du bör lägga allt för mycket fokus på.

Jan – feb bjuder på två omskakande förmörkelser och samtidigt dundrar planeten mars igenom ditt tecken så ta det försiktigt och låt inte känslorna fara iväg. Var inte så öppen och tillitsfull och fatta inte drastiska beslut.

Mar – apr är dock underbara månader för nystart, kärlek, förälskelser och delad glädje. Sommaren går i kärlekens förtecken och du har de allra bästa förutsättningar för en lång, het, härlig tid. Sep – okt är attraktionen på topp och den som varit singel kommer inte att behöva sakna partner längre. Det är troligt att många upplever en väldigt lycklig tid i höst.

⭐️ Årshoroskop karriär och ekonomi:

Det är en stor fokus på både dagligt arbete som karriär och ekonomi under 2019. Det är tydligt att du efter en räcka mer föränderliga år söker bygga upp en framtid utav stål och ord så beständigt och hållbart är lockande. I början av året är starka förnyande krafter rörelse och det kan skapas turbulens på arbetsfronten men också feta chanser kan plockas upp av driftiga Väduren. Under nästan hela året befinner sig Jupiter i din hörna för utveckling och högre studier. Många av er vill förkovra sig och plugga för att nå sina mål – andra hittar andra vägar att gå men målet är tydligt. Det är utrymmet på topp som själen söker och troligen finner. Det är ett ytterst produktivt och belönande arbetsår du har framför dig.

⭐️ Generella Trender 2019 och datum att lägga på minnet:

2019 erbjuder mänskligheten och jorden 5 solförmörkelser. Man kan se dem som katalysatorer för stora händelser, eller som portaler som vi ska igenom. Vanligt är att naturkatastrofer eller andra dramatiska skeenden inträffar strax före eller efter förmörkelser.

Var och en av dessa är oerhört viktiga för hela jordens och mänsklighetens utveckling. De påverkar således globalt men är också jätteviktiga in på individnivå.

  • Nymåne med en solförmörkelse 6/1 i Stenbocken tecken
  • Fullmåne med en total månförmörkelse 21/1 i Lejonet tecken
  • Nymåne med en total solförmörkelse 2/7 i Kräftans tecken
  • Fullmåne med en månförmörkelse – 16/7 i Stenbocken tecken
  • Nymåne med en solförmörkelse – 26/12 i Stenbockens tecken

Jag hoppas att ni läsare tagit fram era egna födelsehoroskop och har lärt se var i era egna födelsehoroskop dessa förmörkelser faller. Det ger en indikation om vilka områden hus dig som kommer få en push och kan möta en stark och dynamisk utveckling.

Merkurius Retrograderna

Hans närvaro står för fart och fläkt. Han styr våra tankar, språk, kommunikation, förståelsen mellan människor och allt som handlar om att mötas, talas vid, inlärning. När Merkurius är retrograd så brukar dessa områden i livet lite gå in i radioskugga och inte fungera optimalt.

  • 5 mars, kl 19:19 börjar retrograden på 29°39 i Fiskarnas tecken
  • 8 juli, kl 01:15 börjar på 4° i Lejonet och avslutas i Kräftans tecken
  • 31 oktober kl 16:42 börjar retrograden på 27°38 i Skorpionens tecken
Venus och Mars

kommer inte att ha några retrograda faser alls under 2019 . Underbart! Vi behöver inte stå och trampa på samma fläck utan att komma någon vart i varken kärlek, lust, intressen eller business.

Jupiter

Befinner sig i sitt eget tecken Skytten fram till december och under nästan hela året och skapar han hopp, tro och underbara möjligheter. 2/12 han skiftar över till Stenbockens tecken.

Södra Noden

Södra Nodens möte med Pluto 31/3 -4/4 och Södra Nodens möte med Saturnus 21/4 – 3/5.