Årshoroskop Jungfrun 2019

♍️ Jungfrun

Se fram emot ett underhållande, utvecklande och i många stycken även överraskande år. Neptunus och Jupiter är de planeter som kommer att ha den största betydelsen för din utveckling under året. Under stora delar av tiden kommer de att blida kvadratur till varandra. Det är en sanslös, gränslös mix som hjälper människor till ett högre tänkande, nya värderingar och energin berör vårt trossystem och våra ideal. Uranus går in i Oxen och ditt 9:e hus på allvar nu vilket kan öka din medvetenhet om internationella frågor. Det kan vara att du vill slå in på en yrkesmässig bana, kanske studera eller förkovra dig i något helt nytt. Det är möjligt att många av er blir allt mer intresserade av miljöfrågor, hållbarhet och förnybar energi. Uranus är ju överraskningarnas planet så man kan omöjligen veta i förväg.

Ditt 2019 är ett tidvis intensivt men innovativt och intressant år eftersom alla de utmanande planeterna är jordtecken hela året vilket leder till en intressant utveckling framåt. Planeterna erbjuder fullt transformativt pådrag som leder det till personlig utveckling. Årets 5 förmörkelser påverkar ditt kreativa 5:e hos och även det innovativa 11:e hus och rimmar fint med Uranus manar dig att välkomna nya tekniker, moderniteter och nya tankar. Dina cirklar blir vidare och din kunskap uppdaterad.  Att expansiva Jupiter samtidig skickar sina mirakulösa strålar åt ditt håll gör detta till en möjligheternas år.

Detta hjälper dig att hitta det perfekta jobbet som ger dig både den stimuli och frihet som du söker.

⭐️ Årshoroskop kärlek

Det är mestadels harmoniska, lyckosamma influenser i dina relationer i år. De gamla relationerna finns stadigt kvar men har möjlighet att växa och utvecklas. Du som har en fast partner i ditt liv gör klokt i att låta din darling få inblick i vad som händer runt dig. Det är roliga impulser som kommer in och även nya människor som berikar ditt liv.

Du har mjuka, drömmande Neptunus din kärlekshörna även detta år. Det finns en sensuell längtan med i bilden. Att härliga Jupiter finns med i är jätteroligt förstås eftersom det kan komma roliga överraskningar till dig i kärleken nu. Om allt känns för bra för att vara sant? Var sunt skeptisk till nya partners till dess de bevisat sig äkta. Neptun/Jupiter kombinationen är känd för blå dunster i ögonen.

⭐️ Årshoroskop karriär och ekonomi

Yrkesmässigt är detta ett starkt år. Många av er kommer att ta tillfället i akt och satsa på vidareutbildningar och kompetenshöjande kurser. Kanske är du en av de många som vågar öppna eget och satsa på ett eget företagande. Det är idel rörlig, innovativ och utvecklande idéer med i bilden. Om du sjösätter dina idéer, lägger lite energi därtill så ska du se att du får medvind i dina segel. Det du gör nu ger ringar på vattnet och vips! Ditt goda namn sprids och de yrkesmässiga chanserna öses över dig. Stannar du kvar i ditt gamla jobb går det förstås dig väl i händer men självklart i en välkänd struktur.

⭐️ Generella Trender 2019 och datum att lägga på minnet:

2019 erbjuder mänskligheten och jorden 5 solförmörkelser. Man kan se dem som katalysatorer för stora händelser, eller som portaler som vi ska igenom. Vanligt är att naturkatastrofer eller andra dramatiska skeenden inträffar strax före eller efter förmörkelser.

Var och en av dessa är oerhört viktiga för hela jordens och mänsklighetens utveckling. De påverkar således globalt men är också jätteviktiga in på individnivå.

  • Nymåne med en solförmörkelse 6/1 i Stenbocken tecken
  • Fullmåne med en total månförmörkelse 21/1 i Lejonet tecken
  • Nymåne med en total solförmörkelse 2/7 i Kräftans tecken
  • Fullmåne med en månförmörkelse – 16/7 i Stenbocken tecken
  • Nymåne med en solförmörkelse – 26/12 i Stenbockens tecken

Jag hoppas att ni läsare tagit fram era egna födelsehoroskop och har lärt se var i era egna födelsehoroskop dessa förmörkelser faller. Det ger en indikation om vilka områden hus dig som kommer få en push och kan möta en stark och dynamisk utveckling.

Merkurius Retrograderna

Hans närvaro står för fart och fläkt. Han styr våra tankar, språk, kommunikation, förståelsen mellan människor och allt som handlar om att mötas, talas vid, inlärning. När Merkurius är retrograd så brukar dessa områden i livet lite gå in i radioskugga och inte fungera optimalt.

  • 5 mars, kl 19:19 börjar retrograden på 29°39 i Fiskarnas tecken
  • 8 juli, kl 01:15 börjar på 4° i Lejonet och avslutas i Kräftans tecken
  • 31 oktober kl 16:42 börjar retrograden på 27°38 i Skorpionens tecken
Venus och Mars

kommer inte att ha några retrograda faser alls under 2019 . Underbart! Vi behöver inte stå och trampa på samma fläck utan att komma någon vart i varken kärlek, lust, intressen eller business.

Jupiter

Befinner sig i sitt eget tecken Skytten fram till december och under nästan hela året och skapar han hopp, tro och underbara möjligheter. 2/12 han skiftar över till Stenbockens tecken.

Södra Noden

Södra Nodens möte med Pluto 31/3 -4/4 och Södra Nodens möte med Saturnus 21/4 – 3/5.