Årshoroskop Lejonet 2019

♌️ Lejonet

Det är ett harmoniskt och välmående 2019 som väntar dig som kommer att skänka dig tillfredställelse. Under årets första två månader är inte en enda av planeterna retrograd. Det där ger liksom fri lejd, du möter inte några egentliga hinder förutom möjligen dina egna tankar om vad som är möjligt så passa på att hålla dig framme.

Förra året kan sammanfattas som ett extremt år, ett fast storkors bildades, och många upplevde livet med både full gas och bromsarna i samtidigt. Ur detta föddes frustrationen och känslan av att inte komma någon vart alls. Allt det där ligger bakom dig och är nu ett minne blott och detta är möjligheternas år.

Du är ju född i ett av de fasta tecknen och är förprogrammerad att inte gilla stora förändringar och plötsliga överraskningar. Trygghet och personlig kontroll över vad som händer och sker är du. Men, det är just runt dessa programmeringar jag hoppas att dina tankar ska kretsa – för det är dags att börja tänka i nya banor och förbereda sig på något helt nytt. Uranus nydanande, krafter ger sig till känna på allvar under våren och fortsättningsvis i de kommande sju åren. Massor hinner att hända på den tiden. 2019 är utvecklande och framförallt roligt år när du kanske vill experimentera, hitta nya lösningar och våga ta förverkliga dig som människa. En bonus är att du kommer ha väldigt roligt under tiden du gör det också. Se fram emot ett utvecklande och framförallt roligt år när du känner att du hittar rätt väg.

⭐️ Årshoroskop kärlek:

Generellt kantas hela 2019 av harmoni och goda relationer. Du älskar att ha din familj, dina närmsta vänner och din kärlekspartner runt dig och just den där familjära, varma, omhändertagande kärleken följer dig igenom hela året. Du zodiakens mest varmhjärtade person mår bäst när du får umgås med andra har mysigt och får dela glädje och kärlek. Familj eller vänner – alla får plats i ditt stora hjärta. Under våren jagar kärlekens planeter efter varandra igenom zodiaken vilket ger dig mysig samvaro och bra relationer. Sommaren är din tid på året och juli och i synnerhet augusti som är en maxad och magisk tid när du får uppleva stunder av total sällhet. Nu är chansen för en ny kärlek att komma in i ditt liv störst. Hösten är inte död på kärleksfronten och okt – nov kommer inte att göra dig besviken.

⭐️ Årshoroskop karriär och ekonomi:

Det är ett fint flöde runt dig i år och det finns massor av potential här. Du kan förvänta dig gott resultat, beröm, belöningar och förbättrad ekonomi genom det arbete du lägger ner.

Årets fem förmörkelser kommer att direkt berör ditt hårt arbetande 6:e hus. Samtidig kommer även Uranus att blida en vinkel till allt som är du och dessa röster kommer alla att påminna dig att du är på väg uppåt och framåt i ditt yrkesliv. Förvänta dig en spännande utveckling! Det är tydligt att du har lite nya tankar och idéer om framtiden som du vill sjösätta. Hösten är perfekta tiden för att ta nya kliv Leo.

⭐️ Generella Trender 2019 och datum att lägga på minnet:

2019 erbjuder mänskligheten och jorden 5 solförmörkelser. Man kan se dem som katalysatorer för stora händelser, eller som portaler som vi ska igenom. Vanligt är att naturkatastrofer eller andra dramatiska skeenden inträffar strax före eller efter förmörkelser.

Var och en av dessa är oerhört viktiga för hela jordens och mänsklighetens utveckling. De påverkar således globalt men är också jätteviktiga in på individnivå.

  • Nymåne med en solförmörkelse 6/1 i Stenbocken tecken
  • Fullmåne med en total månförmörkelse 21/1 i Lejonet tecken
  • Nymåne med en total solförmörkelse 2/7 i Kräftans tecken
  • Fullmåne med en månförmörkelse – 16/7 i Stenbocken tecken
  • Nymåne med en solförmörkelse – 26/12 i Stenbockens tecken

Jag hoppas att ni läsare tagit fram era egna födelsehoroskop och har lärt se var i era egna födelsehoroskop dessa förmörkelser faller. Det ger en indikation om vilka områden hus dig som kommer få en push och kan möta en stark och dynamisk utveckling.

Merkurius Retrograderna

Hans närvaro står för fart och fläkt. Han styr våra tankar, språk, kommunikation, förståelsen mellan människor och allt som handlar om att mötas, talas vid, inlärning. När Merkurius är retrograd så brukar dessa områden i livet lite gå in i radioskugga och inte fungera optimalt.

  • 5 mars, kl 19:19 börjar retrograden på 29°39 i Fiskarnas tecken
  • 8 juli, kl 01:15 börjar på 4° i Lejonet och avslutas i Kräftans tecken
  • 31 oktober kl 16:42 börjar retrograden på 27°38 i Skorpionens tecken
Venus och Mars

kommer inte att ha några retrograda faser alls under 2019 . Underbart! Vi behöver inte stå och trampa på samma fläck utan att komma någon vart i varken kärlek, lust, intressen eller business.

Jupiter

Befinner sig i sitt eget tecken Skytten fram till december och under nästan hela året och skapar han hopp, tro och underbara möjligheter. 2/12 han skiftar över till Stenbockens tecken.

Södra Noden

Södra Nodens möte med Pluto 31/3 -4/4 och Södra Nodens möte med Saturnus 21/4 – 3/5.