Årshoroskop Vågen 2019

 

♎️ Vågen

Det är mycket kraft i horoskopet redan vid årets början. På nyårsnatten dundrar Mars in i Väduren och Solen och Saturnus möts i vad som kan uppfattas som universum sätt att visa musklerna.

De flesta Vågar strävar uppåt i livet. Gillar att hålla sig på topp och ligga i framkanten. Nu mullrar det i jordens inre och det är stora förändringar på ingång i ditt liv.

Det här är ett stort år för dig Vågen och du kan själv komma att bli förvånad i kraften i de skeenden som är på gång. Det är mycket troligt att du antingen själv söker dig till eller blir tillfrågad om du vill ta ytterligare ett kliv uppåt i karriären.

Flytt, renovering eller förändringar inom familjen kan också vara troligt när det ser ut såhär i horoskopet. Det är främst nodernas rörelse genom ditt 10:e karriärshus och det hemkära 4:e hus som indikerar dessa förändringar.

Under januari och i juli infaller årets förmörkelsesäsonger då saker ställs på sin spets vilket driver fram händelser och personlig utveckling. Om gillar att växa som människa och förändras är det här fantastiskt!

Se fram emot ett innehållsrikt och spännande 2019 med massor av möjligheter och potential. Alla de kardinala tecknen (du är ett av dem) är prövade av Pluto, Uranus, Saturnus och månens noder som är med som skapar nyttiga, utmanande men ack så tuffa processer. Det här är inte så lätt för den som vill att allt ska vara som förr.  Det gäller det att vara flexibel, nyfiken och välkomna det nya och faktiskt släppa taget om det som inte längre gagnar dig.                 

⭐️ Årshoroskop kärlek

Kärleken är ditt livselixir och de flesta Vågar vill leva den klassiska drömmen i en livslång tvåsamhet. De senaste 10 åren har stjärnorna varit utmanande och även 2019 innehåller skakiga moment. Det kan vara klokt att hålla en låg profil i kärleken i januari. Feb erbjuder däremot mildare kvalitéer och stämningen i dina relationer är åter mysiga. I apr – maj är underbara månader då Venus befinner sig i ditt romantiska kärlekshus. Här kan kärleken blomma upp i befintliga relationer eller en helt ny person komma in i ditt liv. Härligt! Hela sommaren är dock en avkopplad och härlig period när du mår bra och känner dig till freds med dig själv. I höst är förutsättningarna för varaktiga kärleksrelationer optimala och du ger dig hän på riktigt! Sep – nov är dock utan tvekan årets bästa kärleksmånader då attraktionen är på topp.

⭐️ Årshoroskop karriär

Årets samtliga 5 förmörkelser påverkar ditt 10:e karriärs hus och även det 4:e huset som står för hemmet. Är du öppen för att prova nya roller, eventuellt studera, byta jobb, kanske till och med förändra hela din tillvaro? För den modiga som vågar satsa på sig själv och sin egen utveckling är 2019 ett gynnsamt år. Yrkesmässigt är detta ett gynnsamt år och ekonomin ser också ut att utvecklas bra under hösten. Det är troligt att du får bra erbjudanden och chanser. Låt dig inte omedelbart smickras utan fråga dig vad som gör dig lycklig innan du tackar ja till en tung roll. Du har medvind i dina segel och skördar med lätthet framgångar.

⭐️ Generella Trender 2019:

2019 erbjuder mänskligheten och jorden 5 solförmörkelser. Man kan se dem som katalysatorer för stora händelser, eller som portaler som vi ska igenom. Vanligt är att naturkatastrofer eller andra dramatiska skeenden inträffar strax före eller efter förmörkelser.

Var och en av dessa är oerhört viktiga för hela jordens och mänsklighetens utveckling. De påverkar således globalt men är också jätteviktiga in på individnivå.

  • Nymåne med en solförmörkelse 6/1 i Stenbocken tecken
  • Fullmåne med en total månförmörkelse 21/1 i Lejonet tecken
  • Nymåne med en total solförmörkelse 2/7 i Kräftans tecken
  • Fullmåne med en månförmörkelse – 16/7 i Stenbocken tecken
  • Nymåne med en solförmörkelse – 26/12 i Stenbockens tecken

Jag hoppas att ni läsare tagit fram era egna födelsehoroskop och har lärt se var i era egna födelsehoroskop dessa förmörkelser faller. Det ger en indikation om vilka områden hus dig som kommer få en push och kan möta en stark och dynamisk utveckling.

Merkurius Retrograderna

Hans närvaro står för fart och fläkt. Han styr våra tankar, språk, kommunikation, förståelsen mellan människor och allt som handlar om att mötas, talas vid, inlärning. När Merkurius är retrograd så brukar dessa områden i livet lite gå in i radioskugga och inte fungera optimalt.

  • 5 mars, kl 19:19 börjar retrograden på 29°39 i Fiskarnas tecken
  • 8 juli, kl 01:15 börjar på 4° i Lejonet och avslutas i Kräftans tecken
  • 31 oktober kl 16:42 börjar retrograden på 27°38 i Skorpionens tecken
Venus och Mars

kommer inte att ha några retrograda faser alls under 2019 . Underbart! Vi behöver inte stå och trampa på samma fläck utan att komma någon vart i varken kärlek, lust, intressen eller business.

Jupiter

Befinner sig i sitt eget tecken Skytten fram till december och under nästan hela året och skapar han hopp, tro och underbara möjligheter. 2/12 han skiftar över till Stenbockens tecken.

Södra Noden

Södra Nodens möte med Pluto 31/3 -4/4 och Södra Nodens möte med Saturnus 21/4 – 3/5.