Årshoroskop Oxen 2019

♉️ Oxen

Du jordnära, trygga Oxe är inte den som man brukar förknippa med den som finner tjusning i att kasta sig ut i det okända. Vanligen behöver du känna in det nya innan du hoppar på förändringarnas tåg.

Från mars 2019 träder Uranus in i ditt tecken och här stundar verkligen förvandlingens tid. Under de kommande sju åren utvecklas du enormt. Du får vara med om att saker och ting förnyas, förändras, förbättras i en rasande takt – alldeles oaktat dina känslor. Visst, det kan gå fort och kännas ovant, i värsta fall chockartat men det är en helt ny värld du kommer att möta. I slutänden är det en lyckligare, mer uppdaterad version av dig vi får se. Det är nya tankar, nya behov som kommer upp och du söker helt nya lösningar till livspusslet.

Se 2019 som är ett oerhört innehållsrikt och spännande år. Nu kommer det att hända grejer, snabbt och håller ett högt tempo och en entusiasmerade, igångsättande energi som gör livet roligare än det har varit på länge. Nya initiativ och att finna sin vilja att nå sina mål – det är vad 2019 kommer att handla om.

Under årets första två månader har vi inte en enda planet som går retrograd och då erbjuder inte universum något motstånd alls, det finns inga hinder i vägen för den som vill uppnå sina mål.

⭐️ Årshoroskop kärlek:

Uranus påverkar även ditt emotionella liv och det är en modigare, friare och mer oberoende person som träder fram. 14/2 påbörjar kaxiga Mars en sex veckor lång resa igenom ditt tecken och det kan vara att du under denna tid får lust att slå näven i bordet och visa var dina gränser går. Men Mars ger även initiativ så kanske för han kanske med sig passion, förälskelse och nytändning.

Oavsett om du lever i en relation eller är singel är det nu du lär dig att dela ansvar och att kärleken blir på dina villkor. Du är kärleksgudinnan Venus särskilt utvalda gunstling och attraherar lätt till dig lyckan. För dig – sensuella varelse är kärleken ett livselixir som du inte kan leva utan. Apr – jun är underbara kärleksmånader. Sommaren präglas lugn och harmoni i relationer. Sep – nov finns hetta och passion med i bilden. Under 2019 får du uppleva stunder av total sällhet men det är du som bestämmer när, hur och på vilket sätt.

⭐️ Årshoroskop karriär och ekonomi:

Den som har varit väldigt länge på sin nuvarande arbetsplats kan känna ett stort behov av förnyelse. Flera av de tunga, kaxiga planeterna befinner sig lite vågat och äventyrligt i ditt hus för högre studier. Hos mången Oxe stiger en het önskan efter nya utmaningar. Det kan vara att byta jobb eller att studera något som fördjupar dina kunskaper. Att se världen via resor, internationellt arbete eller att arbeta med människor kanske från andra kulturer än din egen. Vintern och den tidiga våren erbjuder större prövningar än övriga året. Se dem som välkomna kickar som kommit för att väcka dig ur dvalan och göra dig medveten om nya underbara chanser.

⭐️ Generella Trender 2019 och datum att lägga på minnet:

2019 erbjuder mänskligheten och jorden 5 solförmörkelser. Man kan se dem som katalysatorer för stora händelser, eller som portaler som vi ska igenom. Vanligt är att naturkatastrofer eller andra dramatiska skeenden inträffar strax före eller efter förmörkelser.

Var och en av dessa är oerhört viktiga för hela jordens och mänsklighetens utveckling. De påverkar således globalt men är också jätteviktiga in på individnivå.

  • Nymåne med en solförmörkelse 6/1 i Stenbocken tecken
  • Fullmåne med en total månförmörkelse 21/1 i Lejonet tecken
  • Nymåne med en total solförmörkelse 2/7 i Kräftans tecken
  • Fullmåne med en månförmörkelse – 16/7 i Stenbocken tecken
  • Nymåne med en solförmörkelse – 26/12 i Stenbockens tecken

Jag hoppas att ni läsare tagit fram era egna födelsehoroskop och har lärt se var i era egna födelsehoroskop dessa förmörkelser faller. Det ger en indikation om vilka områden hus dig som kommer få en push och kan möta en stark och dynamisk utveckling.

Merkurius Retrograderna

Hans närvaro står för fart och fläkt. Han styr våra tankar, språk, kommunikation, förståelsen mellan människor och allt som handlar om att mötas, talas vid, inlärning. När Merkurius är retrograd så brukar dessa områden i livet lite gå in i radioskugga och inte fungera optimalt.

  • 5 mars, kl 19:19 börjar retrograden på 29°39 i Fiskarnas tecken
  • 8 juli, kl 01:15 börjar på 4° i Lejonet och avslutas i Kräftans tecken
  • 31 oktober kl 16:42 börjar retrograden på 27°38 i Skorpionens tecken
Venus och Mars

kommer inte att ha några retrograda faser alls under 2019 . Underbart! Vi behöver inte stå och trampa på samma fläck utan att komma någon vart i varken kärlek, lust, intressen eller business.

Jupiter

Befinner sig i sitt eget tecken Skytten fram till december och under nästan hela året och skapar han hopp, tro och underbara möjligheter. 2/12 han skiftar över till Stenbockens tecken.

Södra Noden

Södra Nodens möte med Pluto 31/3 -4/4 och Södra Nodens möte med Saturnus 21/4 – 3/5.