Årshoroskop Tvillingarna 2019

♊️ Tvillingarna

Det är ett synnerligen utvecklande, spännande och roligt år du har framför dig när du själv kan vara din egen lyckas smed. Om du vill hjälpa lyckan på traven gör du klokt i att hålla dig framme och visa världen att du finns. 2019 befinner sig jorden i en stor omställning och du, kära Tvillingarna som är den mest föränderliga och trendkänsliga av oss alla, du rycks med i ett superspännande flöde. De planeter som påverkar mest under stora delar av året är Jupiter och Neptunus – i synnerhet när dessa båda bildar en kvadratur. Det här berör våra känslor, värderingar, vårt trossystem och våra ideal.

En nypa fet tur, en sked gudomlig välsignelse blandat med ditt genialiska väsen är receptet på framgång. Det är ett stort plus att vara lättlärd och snabb i tanken och flexibel för att fånga de möjligheter som erbjuds. Alla dessa egenskaper har du. Ta inte på dig för mycket ansvar eller tunga roller. Våga hoppas och tro på dig själv och din egen förmåga. Mirakelgöraren Jupiter har gynnsamt nog placerat sig mitt emot allt som är du och under de kommande elva månaderna får du så mycket hjälp på traven i din utveckling.

⭐️ Årshoroskop kärlek 

Det kan vara klokt att fundera över hur du vill att ditt privatliv ska se ut innan du ger dig ut på kärlekens arena. Du kommer få allt du vill nämligen och det är ju dumt att attrahera till sig något du kanske inte vill ha – bara för att du kan. Kärleken är evig och du zodiakens glittrigaste person har ett roligt år framför dig. 1/4 – 16/5 kommer sexiga Mars att besöka ditt tecken och ställa saker på sin spets. Det kan vara nu du manifesterar din vilja och ser till att få din vilja igenom.

Underbara Jupiter är i din kärlekshörna under elva av årets månader och människor dras till dig. Under dessa stjärnor finns en tendens att det blir för mycket av det goda.

Att bli förälskad i flera samtidigt kan vara en sådan grej. Apr – jun är kärleken på topp och du känner att du lever livet till fullo. Jul – aug är något dämpade men ändå rätt OK. November erbjuder överraskningar och glädje.

⭐️ Årshoroskop karriär och ekonomi

För den som är intresserad av att uppnå förändring, optimera sina möjligheter eller kanske kort och gott bara byta jobb är 2019 möjligheternas år. Ingen av de jobbiga planeterna är där och begränsar eller försvårar.  Det är en ambitiösare och mer motiverad version av dig som vi ser nu. I år får du under elva månader massiv hjälp av Jupiter som curlar banan vilket är en superbra hjälp för dig. Ta för dig och förverkliga dig själv.

Under året går din styrande planet baklänges (retrograd) vi tre olika tillfällen i vattentecken vilket är en indikation på att du bör ge dig tid att känna in och uppleva känslan mellan människor, i projekt eller på arbetsplatser. Känn efter vad som är bra för dig istället för att din vana trogen anpassa dig efter andra.

⭐️ Generella Trender 2019 och datum att lägga på minnet:

2019 erbjuder mänskligheten och jorden 5 solförmörkelser. Man kan se dem som katalysatorer för stora händelser, eller som portaler som vi ska igenom. Vanligt är att naturkatastrofer eller andra dramatiska skeenden inträffar strax före eller efter förmörkelser.

Var och en av dessa är oerhört viktiga för hela jordens och mänsklighetens utveckling. De påverkar således globalt men är också jätteviktiga in på individnivå.

  • Nymåne med en solförmörkelse 6/1 i Stenbocken tecken
  • Fullmåne med en total månförmörkelse 21/1 i Lejonet tecken
  • Nymåne med en total solförmörkelse 2/7 i Kräftans tecken
  • Fullmåne med en månförmörkelse – 16/7 i Stenbocken tecken
  • Nymåne med en solförmörkelse – 26/12 i Stenbockens tecken

Jag hoppas att ni läsare tagit fram era egna födelsehoroskop och har lärt se var i era egna födelsehoroskop dessa förmörkelser faller. Det ger en indikation om vilka områden hus dig som kommer få en push och kan möta en stark och dynamisk utveckling.

Merkurius Retrograderna

Hans närvaro står för fart och fläkt. Han styr våra tankar, språk, kommunikation, förståelsen mellan människor och allt som handlar om att mötas, talas vid, inlärning. När Merkurius är retrograd så brukar dessa områden i livet lite gå in i radioskugga och inte fungera optimalt.

  • 5 mars, kl 19:19 börjar retrograden på 29°39 i Fiskarnas tecken
  • 8 juli, kl 01:15 börjar på 4° i Lejonet och avslutas i Kräftans tecken
  • 31 oktober kl 16:42 börjar retrograden på 27°38 i Skorpionens tecken
Venus och Mars

kommer inte att ha några retrograda faser alls under 2019 . Underbart! Vi behöver inte stå och trampa på samma fläck utan att komma någon vart i varken kärlek, lust, intressen eller business.

Jupiter

Befinner sig i sitt eget tecken Skytten fram till december och under nästan hela året och skapar han hopp, tro och underbara möjligheter. 2/12 han skiftar över till Stenbockens tecken.

Södra Noden

Södra Nodens möte med Pluto 31/3 -4/4 och Södra Nodens möte med Saturnus 21/4 – 3/5.