Astro för företag..

Beba u horoskopu1

Visste ni att man kan göra ett horoskop för ett event, en händelse eller ett företag precis på samma sätt som vi räknar ut våra vanliga födelsehoroskop?

Det är oerhört intressant eftersom man därigenom kan se under vilka förutsättningar företags ”fötts” eller startat. Med en informationen kan man förutse utvecklingen och också hjälpa sin lilla business på traven vad gäller image, inriktning och när, var och hur man bör ta affärsmässiga steg, investera, hålla tillbaka osv.

Jag har behövt ombilda min lilla firma till AB. Det ändrar inte så mycket i mitt liv utan berör de administrativa delarna i entreprenörskapet som min duktiga bokföringsfirma sköter åt mig. Jag sitter här med registreringsbeviset i handen. De har inte bara ett registreringsdatum utan även ett klockslag angivet så att man lätt kan ställa ett horoskop! Likställ registreringsbeviset med födelsebevis. De är allt vi behöver för att ställa ett horoskop.

Icke desto mindre – ett nytt företag innebär en ny utmaning. Efter många snurriga turer med alla retrograda planeter och strax före eklipsen i Lejonet föddes mitt nya lilla företag. Det är verkligen inte det lätta horoskopet som jag skulle ha valt om jag hade fått bestämma datum själv. Men, så är det ju med våra barn också. De kommer när de ska och vi får älska dem precis som de är.

Nya ”As Above AB”s horoskop är fascinerande, ytterst utmanade men har en oerhörd potential. Jag bävar en aning för vissa delar och funderar på hur jag ska kunna komma runt dem.  Jag tror på Jupiter i första huset och Solen i det nionde vilket ser ut som klippt och skuret för ett bolag som kommer att syssla med undervisning,  medvetandehöjning, djuplodat tänkande Pluto/Månen.

Någon kommentar? Vad ser ni?

Astro w2gw as above ab hedin 29324 28560