Underbara astrosmycken..

 

Det här inlägget är varken ett reklaminlägg eller någon sponsrad länk. Det är nog snarare ett resultat av att sju planeter nu går baklänges. Retrograder handlar ofta om återblickar till det förflutna. Man förs på det ena eller det andra sättet tillbaka.

För att detta inlägg ska bli förståeligt bör jag berätta att jag från 1993 – 2010 drev en butik som hette Isis Kammare som låg på Drottninggatan 102 i Stockholm.  På sin tid var det den coolaste ”new age” butiken i hela Sverige. Där sålde jag allt hokus pokus ni kan tänka er. 🔮 Det som stod mig närmast om hjärtat var förstås mina älskade smycken som jag vissa designade jag själv och tillverkade i fjärran länder andra handplockades av ifrån andra leverantörer.

När jag 2010 flyttade butiken till Gamla Stan (där jag fortfarande huserar) var tanken att storsatsa på esoteriska smycken, astrologiska symboler och skapa ett eget märke.

Dessvärre håller inte alla samarbetspartners måttet och alla drömmar blir inte uppfyllda heller.. snyft!  Lika glad är jag för det nu i efterhand som livet har erbjudit mig så mycket annat kul istället.  Andra sidor av kreativiteten och entreprenörskapet har fått träda fram. 😀

Idag, inne i Thomas Sabo butiken i Mall of Scandinavia såg jag mina visioner förverkligade! Det är en så fin serie med jättesnygga, välgjorda astrologiska smycken där solen, månen och universum stått modell. Det var så roligt att se, för det är sällan någon designer lyckas så bra att fånga uttrycket utan att det tappar sin coolheten.

Där fanns perfekta zodiakhängen i silver eller silver/förgyllda med 18 k guld, alla 12 stjärnteckensymbolerna i guld eller silver och till och med drakar, unicorns och mycket, mycket annat som man vill ha..

Så nu vet åtminstone jag vad jag ska önska mig i framtiden alla kommande jular och födelsedagar framöver.  Där finns verkligen allt för den som gillar smycken med mening, symbolik och astrologi.  Gå gärna in och titta – det finns obegränsat av  inspiration att hämta.