Astromobbning

horoskop-640x336-c

I takt med det ökade intresset för astrologi medför ett allt rikare flöde av riktigt dålig astrologi. Nätet tycks svämma över av dåliga tolkningar. Ibland vill jag skriva någon giftig kommentar men.. det sprider ju ingen god stämning så jag försöker avhålla mig.

Men dessa löjliga kommentarer sprider sig och tar fäste i människor. Det är numera inte helt ovanligt att man hör att människor har förutfattade meningar om andra. Alla fördomar är förstås av ondo men när de grundar sig på astrologiska antaganden så blir man mörkrädd. Det går faktiskt att missbruka astrologi och i astrologi kan i fel händer rentav vara farligt!

Har någon av er varit med om någonting likande? Fått höra kommentarer när du får frågan om vilket tecken du är född i? 

Hur skulle det kännas att blir bortvald i en rekryteringsprocess för att du exempelvis inte har den rätta astrologiska profilen? Bortvald på dejtingappar eller andra sociala sammanhang för att någon inte gillar ditt soltecken? Eller kanske till och med vald för att den andra människan förväntar sig att du – med ditt horoskop ska tillföra något specifik de söker?

Själv har jag fått massor av likande projektioner mot mig. Exempelvis valde en astrolog mig för ett uppdrag pga att hon misstänkte att jag klärvoajant och blev förbannad för att jag inte bekräftade det hon önskade höra.  Ja, jag har Neptunus i konjunktion min ascendent i Skorpionen.

Klicka på den röda texten här så leds du till No capricorns allowed: A  deep dive into zodiac hate

En väldigt tankeväckande artikel om just detta. Ta dig gärna tiden att läsa den. Det är en viktig diskussion så jag blir glad om ni läsare tycker till lite här.