Merkurius i Fiskarna

f4132a454597dc4f9409989ee0e5e841

🐬 Nu skiftar Merkurius över till Fiskarna

Vår kosmiske kommunikatör Merkurius lämnar nu Vattumannens sfär och glider in i Fiskarnas vattenrike måndagen 3/2, kl 12:42. Oh.. Det är ett radikalt skifte för oss alla. Vi går ifrån ett lufttecken där tanken och den intellektuella processen är knivskarp till mjuka Fiskarnas sfär där vi snarare tar in informationen andligt och intuitivt.

Under tiden som Merkurius befinner sig här så kan du som är född i Fiskarna – eller om man ska vara generös – alla ni som är födda i de rörliga tecken vara extra alerta, fantasirika, kommunikativa och utåtriktade.

🐠 Hur påverkar Merkurius vistelse i Fiskarna oss?

Merkurius närvaro vispar upp takten på pratet, flirten, humorn och dialogen. Skapar nya chanser, kontakter, möten, främjar handel, resor och all kommers. Nu när den ständigt rörliga kommunikationsplaneten färdas igenom det rörliga vattentecknet Fiskarna gynnas de vibrerande kommunikationen, det andliga och intuitiva sättet att ta till oss information på. Vi anar och känner in och tanken tar lätt nya svindlande former, utan att hindras av regler och normer – för i det gränslösa Fiskarna är tanken fri.

🐟 Har du Merkurius i Fiskarna?

Utmärkande för personer med Merkurius i Fiskarna är det konstnärliga sättet att uttrycka sig, förmågan att intuitivt kunna känna in och avläsa såväl situationer som människor. En av de bästa egenskaperna är att de är underbara lyssnare.

En stor del av dem som har  Merkurius i Fiskarna jobbar kreativt, kanske inom showbusiness, musik och konst men det finns förstås många andra yrken också där dessa skarpa hjärnor passar.

Den annalkande retrograda perioden med Merkurius i Fiskarna.

Merkurius retro i Fiskarna

Redan den 2/2 trädde Merkurius in i det som kallas ”skuggzonen”. Här aktiveras just den 28°13 i Vattumannen och vi bör lägga den här punkten på minnet.  17/februari på börjar Merkurius en retrograd period på 12° 53 i Fiskarna, backar tillbaka sedan tillbaka till den 28°13. Där vänder han sedan direkt igen och färdas då för tredje gången över samma grader i Fiskarna.

OBS! Jag har lånat grafen från Cafeastrology sidan och översatt datumen till de faktiska övergångarna svensk tid.