Horoskop – Vecka 5

 

candle-lantern-in-snow-182859881-92c1384b96ae4c84ac88af4c6413b4b6

⭐️ VÄDUREN

Natten till måndag nu bröt månens första strålar igenom och det är här den nya månen ”föds” och om med att den blir synliggjord. Härligt! Det här är en positiv nystartsvecka som för med sig mycket kaxig och igångsättande enegi via Uranus och sist men absolut inte minst Mars. Han är lite huvudrollsinnehavare nu när han bildar en spänd vinkel till Venus och Neptunus. Wow! Här kan det rassla till och hända stora saker. Kanske är det du själv som trycker på och vill pusha på utvecklingen för att kunna förverkliga dina drömmar snarast möjligt. Kära Vädur – genvägar äro senvägar – var försiktig och kasta dig för guds skull inte hals över huvud in i något oövertänkt. Men – bli inte för rädd av dessa varningar. Det kan absolut vara riktigt bra grejer på gång för dig nu. Jag vill bara inte att du ska snubbla på målsnöret.

⭐️ OXEN

Det drar ihop sig till en riktigt utmanande och faktiskt spännande vecka både yrkesmässigt och emotionellt. Solen befinner sig i ditt karriärshus – det 10:e gör att din ambition att lyckas stiger i höjden. Att kaxiga Mars bildar en tuff vinkel till din styrande planet Venus som hänger runt med fridfulla Neptunus. Det här ger dig ett otippat motstånd men ökar spänningen markant och det här triggar dina instinkter. Säg mig vem som skönast i landet är? Coolast eller möjligen bäst.  Spelar du dina kort rätt nu så kan du på kort tid förändra din situation helt. Det är lite gambling över det hela – våga och vinn Oxen. Härifrån och fram till 19/2 är karriären i fokus. Att Uranus finns med i bilden gör att många av er önskar sig ett friare liv, vill fritt kunna råda över sin tid och inkomst. Ta fram entreprenören i dig och tänk fritt. Lösningen är inte långt borta.

⭐️ TVILLINGARNA

Under helgen blev månen ny i Vattumannens tecken men var först nu, natten till måndag som månens första strålar bröt igenom och ditt väsen fylls med en krispigt pigg och fräsch nystartsenergi. Mes Solen och styraren Merkurius i ditt vetgiriga 9:e hus väcks upptäckarlusten och du vill mer. Du befinner dig i ett generöst flöde när jag misstänker att din hjärna går på högvarv. Många kloka, originella och kanske tokiga idéer kan komma till nu. Mars närvaro i Skytten påverkar naturligtvis dig till max och skickar positiva impulser till dig. Vackra Venus och supersexiga Mars ihop stimulerar förstås ditt känsloliv. Kanske är det nu det händer? Att Neptunus är där skapar lite lätt förvirring så du kanske inte ser klart på situationen heller. Det här sätter förstås fart på livsandarna. Kul! Är det så att du har kreativa planer och funderar på att skapa något eget? Slå din kloka hjärna ihop med en eller flera vänner eller businesspartner bolla idéer och låt dig inspireras.

⭐️ KRÄFTAN

Det är en känslomässig vecka som väntar och troligtvis är du redan väldigt engagerad i någon eller något eller just på väg att bli. Helgens nymåne var igångsättande och det är nu, här under måndagen som den ”föds” eller blir synlig på natthimlen. Nu befinner sig månen i Fiskarna där även Venus och Neptunus väntar och bjuder på en mix av kärlek och illusion. Det kan vara lätt att falla för någon nu och kanske föds här en helt ny förälskelse och om det är så vore är det förstås underbart.  Men det kan förvirrande nog också vara väldigt lätt att misstolka en annan persons avsikter så smyg fram. Heta, utmanande Mars befinner sig just nu i Skytten och det är han som skänker horoskopet eld, hetta och vilja. Det gör att vissa Kräftor känner att det är dags att ta strid för något som är större än sig själva? Kanske bidra till att saker och ting blir bättre här på planeten jorden eller liknande? Via Neptunus och Uranus kan det finnas idealistiska tankar med här i bilden.

⭐️ LEJONET

Natten mot måndag bryter den nya månens strålar igenom och vi träder in i ett nytt månvarv. Det är en riktigt intressant vecka du har framför dig. Solens gynnsamma läge aktiverar ditt relationshus och härifrån kan får saker att hända! Att detta sker samtidigt som heta Mars möter vackra Venus och Neptunus i en skarp vinkel erbjuder utmaningar och starka känslor och kanske även lite krutrök. Det finns ett en gnutta magi i dessa stjärnor men låt inte ditt stora varma hjärta rusa iväg med dig. Att Neptunus är med i smeten gör att du ska vara försiktig och inte agera för snabbt. Det kan vara att du kanske hör något och i all hast bildar dig en uppfattning som kan visa sig vara felaktig. Det samma gäller också känslolivet. Det kan också vara så att ett gyllene tillfälle dyker upp precis runt hörnet – så var redo att grabba tag i chansen och i den med båda händerna.

⭐️ JUNGFRUN

Månen som nyss blev ny befinner sig nu tillsammans med Venus och Neptunus i ditt 7:e hus, relationshörnan och naturligtvis också mitt emot allt som är du! Det är perfekt! Det ger förstås en härlig stämning till ditt liv och man anar att glädjen, charmen och glimten i ögat kommer att infinna sig. Mars bildar samtidigt en skarp vinkel till Venus och det bidrar till att kärleken blomstrar.  Den som har en partner vid sin sida – bör se till att få kvalitetstid på tumanhand. För singlarna kanske det här vara tiden när lyckan infinner sig. Det sägs att människan inte bara kan leva på luft och kärlek. Att Solen befinner sig i ditt hårt arbetande 6:e hus där flitens lampa lyser. Du vill självklart utvecklas och ta steg framåt yrkesmässigt. Det är dock inga små krav som du har på dig själv nu. Sådant som rutiner, sömn, träning är viktigt för att du ska hålla ihop allt.

⭐️ VÅGEN

Det är en spännande och glittrig vecka du har framför dig när din styrare Venus spelar huvudrollen. Man anar att din attraktionskraft ökar hur mycket hur som helst och vi andra undrar förstås avundsjukt hur du hinner du med att charma alla? Denna måndag 27/1 möts strålande Venus i en exakt konjunktion med känsliga Neptunus i ditt 6:e hus som både handlar om arbete, träning, egenvård och dagliga vanor. Båda dessa planeter tillsammans förhöjer den rent andliga sidan av dig. Men Venus är exalterad i Fiskarna och vill uttrycka det njutbara kreativa och sensuella i dig. Allt med skapande, design, färg och form får en skjuts nu. Som om inte det vore nog befinner sig Mars i en direkt vinkel till Venus nu och här kommer även viljestyrkan, målinriktningen och sexighet med i bilden. Om det av någon anledning blivit så att du tappat fokus och inte sätter din hälsa i första rummet är det dags att ta tag i det igen. Dans kan vara bästa sättet att få upp flåset nu. Kärlek? Ja, det verkar finnas obegränsat runt dig så lev och lek Vågen.

⭐️ SKORPIONEN

Denna intressanta tid kommer massor av saker ske inom dig.  Sensuella Venus och illusionens mästarinna Neptunus möts exakt nu i ditt passionerade och icke att förglömma kreativa 5:e hus. Bara detta möte i sig innehåller ett ökat andligt flöde, nu kan även skapandelusten väckas och en längtan av fullbordan tändas inom dig. Eftersom heta Mars är i allra högsta grad involverad i skeendet kommer du också känna vilja, kraft, styrka och passion tändas inom dig. Det är möjligt att du nu rycks med i stundens hetta. Ett gott råd till dig är att inte agera för snabbt på impulser,  ta det lugnt och fundera igenom innan du fattar några känslomässiga beslut. Det här kan vara tillfället när du och din väns själar möts på djupet. Eller för den delen att singeln möts på djupet med någon. Det är så mixade bud här med hårda och tuffa energier som möts med mjuka och sinnliga.

⭐️ SKYTTEN

Nyss bröt nymånens strålar igenom och det är ett nytt positivt månvarv om denna vecka kommer med. Nu har Mars hunnit färga ditt liv i flera veckor redan men det är nu som han blir huvudrollsinnehavare som han hamnar i en skarp vinkel till Venus och Neptunus och genom detta dras du in i en väldigt het, förhoppningsvis passionerad och rolig tid. Men, eftersom Neptunus är med i bilden finns förstås lite varningar med för denna gudinna är känd för ”fake news”, för att slå blå dunster i våra ögon och kanske leda oss att tro att saker och ting inte är som vi tror att de ska vara – i synnerhet inte när det gäller känslor, relationer och kärlek. Ta det lite försiktigt. Ja, jag vet att det kan vara svårt när allt känns så bejakande och roligt – men försök att tänka efter före. Se till att mötas upp med vänner för efter jobbet!. Du behöver socialt stimuli och delad glädje.

⭐️ STENBOCKEN

Helgen erbjöd en supermotiverande nymåne och naturligtvis sätts nu din livslust igång som den nya månens första strålar precis bröt igenom och hela ditt väsen fylls med livslust och nystartsanda. Unna dig att vara spontan och göra någonting som inte tillhör ditt dagliga schema. Gå lite utanför dina rutiner och se till att ha kul. Det kan vara vad som helst! Även en enkel grej som att träffa en kompis och ha kul kan ge massor. Nu befinner sig kärlekens gudinna Venus mitt uppe i sitt årliga möte diffusa Neptunus i ditt kommunikativa 3:e hus som just handlar om vänner, prat och roliga möten. Det här är en klar uppmaning från universum att slå dig lös, släppa allvaret och öppna upp för glädjen och spontaniteten i ditt liv igen. Det kan verkligen behövas efter alla de massiva planettransiter som präglat årets första månad. Heta Mars är också med på ett hörn och donerar hejdlöst av sin lust och passion till dig. Är det här tiden du möter någon som skall komma att ha betydelse för din framtid?

⭐️ VATTUMANNEN

Det är din tid på året Vattenbärare och md Solen och Merkurius i ditt tecken är du naturligtvis den naturliga medelpunkten och många av er fyller år nu i dagarna. Grattis! Sociala du njuter av alla möten och möjlighet att diskutera de senaste händelserna. Det är en härlig period som ligger framför dig med alldeles lagom fördelning mellan jobb och det privata livet. Du tycks må väldigt bra nu. Denna måndag den 27/1 möts lyxiga Venus upp med fantasidrivna Neptunus i gränslösa Fiskarna i ditt 2:a hus. Det blir en utmaning att hålla koll på finanserna som Venus gärna fläskar på och Neptunus lätt slår blå dunster i dina ögon och får dig att tänka lättsinnigt om allt. Så en lätt varning är befogad här. Sexiga Mars befinner sig i en exakt vinkel till Venus och det här tillför en vilja och passion till hela bilden. Det är faktiskt toppen allt som händer nu. Kärlek och kreativitet kan få en positiv nystart under dessa stjärnor

⭐️ FISKARNA

Det känns som att Fiskarnas säsong tjuvstartar här med dig nu. Denna måndag är båden Månen, Venus och Neptunus tillsammans och sprider strålglans och gitter i ditt liv. Din berömda charm är på topp den här veckan och det positiva flöde som finns runt dig lockar fram glädjen, leken och kreativiteten i dig. Heta Mars som befinner sig i Skytten är nu i en väldigt skarp vinkel till Venus (oh, sexigt) och detta sprakande möte som ger dig fantastiska impulser och du når ut till nya människor och kontaktytor. Det händer massor i dig och runt dig nu. Finns det några varningar i allt det här glada då? Absolut! Var försiktig med att dra förhastade slutsatser. Ta reda på fakta innan du fattar beslut. Du kan vara alltför impulsiv och bör tänka dig för innan du drar fram kreditkortet så att du inte försätter dig i en jobbig sits. Det samma gäller kärleken – det är bättre för alla parter om saker får växa fram.