Avicii har avlidit!

Det är verkligen märkligt hur alla karmiska trådar vävs och hur allt hänger ihop. Ja, jag har verkligen tänkt på Saturnus de senaste dagarna. För några timmar sedan skrev jag om Saturnus återkomst och om alla de som är födda 1988, 1959 och 1930 som nu befinner sig mitt uppe i sina kriser.

En till som också var mitt i sin Saturnus återkomst var Tim Bergling,  stjärnan Avicii, Sveriges stolthet som så tragiskt blev funnen död igår eftermiddag. Han är visserligen född 1989 men hans return var redan igång. Jag känner så stor sorg för hans livsöde och inte minst hans familj som måste ta sig igenom saknaden.

OBS! Jag har ingen aning om vilken tid på dygnet han föddes utan skrev bara mitt på dagen helt godtyckligt. Planeternas position är i alla fall korrekta. Det är bara månen och Asc, MC och husen som ändras genom tiden på dygnet en människa är född.