Horoskop – vecka 17

Astrologiska förutsägelser för 23/4 – 29/4, 2018

Väduren

Det är en häftig vecka som ligger framför dig som fullkomligen sprakar av underbara nya förutsättningar och potential. Din styrare Mars drabbar samman med kraftfulla Pluto i ditt 10:e hus (karriärshuset) under veckan. Det skapar en utmanande, kaxigt och starkt motiverande energi. Gör som du vill och känner är rätt och skit i vad andra tycker nu. Det krävs att du är sann, modig och att du följer din känsla och vågar ta konsekvenserna av att du inte är lika följsam som alla de andra fåren i fållan. Solen seglade i fredags in i Oxens tecken och där pekar den emot ditt ekonomiska andra hus. Man kan förklara det som att alla underbara strålande idéer, de nya projekten och tankarna som kom till dig när Solen befann sig Väduren nu ska förankras i verkligenheten och slutföras. Jordnära, praktiska frågor som ”Går det att genomföra?” eller ”Har du råd” förekommer nu oftare än vi önskar.

Oxen

I fredags gled Solen in i Oxens sfär där den blir kvar fram till den 21/5 och det är en underbar tid som ligger framför dig. Det här är möjligheternas och njutningarnas tid. Personlig utveckling och härligt umgänge väntas nu framöver. Det kommande månaden kan hjälpa dig att skapa nya chanser få dig att se vad du verkligen värdesätter allra mest i livet.  Det står i din makt få livet som du vill ha det. Att underbara Jupiter är fortfarande med dig och är ytterligare en indikator på att du är på rätt väg. Tur väntas på alla fronter Oxen.  Venus går in i Tvillingarna på onsdag vilket kan komma att göra susen för din ekonomi. Hela veckan laddas energin upp emot årets sexigaste fullmåne infaller i Skorpionens tecken. På lördag, söndag blir viljan, passionen och känslorna jättestora – även om månen inte blir full förrän kl 3 på natten mot måndag 30/4.

 Tvillingarna

Veckan börjar riktigt mysigt och nu öppnar Universum kranarna och det är en underbar energi som kommer till dig genom att underbara Venus kärlekens och skönhetens planet träder in i Tvillingarnas tecken under onsdagen. Hurra! Det bådar verkligen gott för ditt kärleksliv och din attraktionsförmåga. Du drar till dig uppmärksamhet av alla sorter. Vänner, okända människor, affärskontakter, gamla ex dammas av och blir som nya (om de får bestämma alltså). Det inte helt odramatiska mötet mellan Pluto och Mars präglar torsdag – fredag. Det är en lite kaxigare, mer utmanande energi som ger sig till känna nu. Det blir lite skorpioniska vibbar nu efter som dessa två är Skorpionens styrande planeter + att mötet äger rum i ditt 8:e hus (skorpionens hus) och som om inte det vore nog drar det ihop sig nu emot den årliga fullmånen i Skorpionen som infaller för att vara exakt natten till måndag 30/4 – men vi känner av den långt innan.

Kräftan

Solen seglade in i ditt 11:e hus i fredags och det är en lite öppnare, mer nyfiken och utvecklande tid som tar vi nu. Du kommer att ha stort utbyte av att vända dig utåt för din nyfikenhet på livet och på människorna väcks åter till liv. Boka gärna in dig på kurser, gruppevent eller annat stimulerande. Du behöver hitta något att förkovra dig i som du ser fram emot, som en liten morot som hänger framför nosen. Ifrån torsdag hettas hela ditt horoskop upp och ja, det finns varningar med här. Krigets planet Mars möts med ûbersexiga Pluto – det här är två explosiva krafter som gör sig bäst isär – långt ifrån varandra. Det här mötet äger nu rum i ditt relationshus – så, hjälp! Försök att vara lite distanserad till vad som sägs nu. Som om inte det vore nog laddar vi upp emot en fullmåne i Skorpionen som rent tekniskt infaller först natten till måndag 30/4 men den kommer förstås att kännas av hela helgen.

 Lejonet

I fredags gled solen in i det fasta jordtecknet Oxen och ditt 10:e hus som symboliserar karriären men också ditt livsmål. Det är så mycket fast energi i horoskopet nu och faktiskt är detta jättebra för dig. Fokusera och lägg på ett extra kol nu. Du kan med lätthet få saker att hända och du kan räkna med stöd ifrån positiva personer som sträcker gärna ut en hjälpande hand emot dig.  Pluto och Mars möts torsdag/fredag i ditt arbetsamma sjätte hus. Oh, det här är explosiva och farliga krafter som man kanske inte bör ta så lättsamt på. Varning för trubbel på jobbet helt enkelt. Dessutom.. framemot helgen kommer det att kännas av att vi går emot en passionerad och het fullmåne i Skorpionen. Ännu mera hetta med i bilden alltså. Jupiter rör sig nu stadigt framåt genom tecknet och aktiverar allt i sin väg. Det gör att det extra viktigt för dig att rensa dina tankar och vara aktsam med vad du säger för du får som du vill! Passa dig, din önskan kan bli verklighet förr än du anar – så tänk bara vackra tankar!

 Jungfrun

Veckan börjar trevligt och det blir faktiskt bara bättre ju längre in i den vi kommer.  Att vackra Venus glider in i Tvillingarna är så gynnsamt och mysigt. Kärlekslivet, vänskapsrelationer och det sociala samspelet med andra får en välkommen puff framåt nu. Det är så härligt!  Scenen är satt Jungfrun så välkomna kärlek, vänner och allt som är roligt. På en annan nivå är detta en matnyttig vecka du har framför dig när du hittar motivationen och järnviljan genom att Mars och Pluto gör ett ytterst kraftfullt och kanske till och med dramatiskt möte. Rätt använt kan du tillgodogöra dig den här superkaxiga vibben – i synnerhet torsdag och fredag när den är som starkast.  Fokusera och du kan nu få saker att ske på det sätt som du önskar.

 Vågen

Se fram emot en superintressant tid! Vackra Venus, din styrande planet, tar på onsdagen klivet över till Tvillingarnas tecken och ditt äventyrliga 9:e hus. Det är möjligt att din kärleksrelation går in i en ny härlig fas eller att singeln faktiskt möter någon ny. Längtan efter frihet större och kanske blir du lite mer spontan och öppen för det oväntade. Härligt! För mången Våg är bara vetskapen om att en resa är bokad göra att du känner att du kan lugna ner dig och leva lite mer här och nu istället för i längtan efter dina drömmars oas. Jag känner att jag måste nämna att det finns ett och annat orosmoln med här i din stjärnkarta. Pluto och Mars kommer att mötas i ditt fjärde hus (hemmet) nu under torsdag/fredag. Detta kan vara utmanande och det är inte alls säkert att alla kommer att vara sams innan veckan är över. Så olikt dig Vågen!

Skorpionen

Den här veckan är en som en enda hyllning till de fasta tecknen (du är en sådan person) och alla underbara ting är på väg att falla på plats nu. Universum ser till att du får frikostiga portioner av bra energi runt dig som Solen glidit in i ditt  sjunde hus – som står för kärlek och relationer och gör ditt liv njutbart och kul. Socialt är det bara framgång att vänta och nu löses såväl relations som vänskapsfnurror upp. Romantik är också på menyn nu. Du mår bättre än på länge och lever livets glada dagar med många möten både på jobb och privat. Vackra Venus flyttar på onsdag in i ditt ekonomiska 8:e hus! Använder du flödet rätt får du bra resultat från möten och affärsdiskussioner. Om du har letat efter ett bra tillfälle att prata ekonomi eller komma upp med en ny idé. Nu är stunden kommen!

 Skytten

Solen gick i fredags in i Oxen och ditt 6:e hus som handlar om arbete, hälsa och dagliga vanor blir uppmärksammat. Hur väl du tar hand om dig själv?  Det här rör dina rutiner, din personlig hälsa och kanske ger dessa stjärnor dig tillräckligt med tid och motivation att komma igång – kanske fixa kroppen inför Beach 2018? En njutbar nyhet är Venus nya läge i Tvillingarna! Här är gudinnan mitt emot allt som är du. Härligt! Hm.. du tillhör ju inte dem som gillar att det blir för uppbundet men kära Skytt, det är en supermysig tid som väntar dig. På onsdag seglar mysiga Venus in i ditt sjunde hus och detta med romantik, förälskelser och relationer kan komma att spela en mycket större roll än annars. Under torsdag/fredag är den en pushig, i värsta fall även dramatisk energi som tar vid. Kanske är önskar personen som du dejtar att ni ska ta relationen till en annan nivå? Oh! Det där kan vara tuffa grejer för en frihetsälskande människa som du.

Stenbocken

Solen skiftade i fredags över till  Oxens tecken och ditt kreativa, skapande 5:e hus. Bra – det här ren en optimal position som är till stor hjälp i ditt affärsliv – i synnerhet eftersom underbara Jupiter nu befinner sig mitt emot, skänker mirakel och öppnar dina ögon för nya möjligheter. Om du väntar på att något ska hända på jobbfronten så kan detta vara tiden då det lossnar för dig yrkesmässigt. Det är möjligt att universum har förändringar på lut för dig. Välkomna dem med öppna armar och tveka inte att ta de nya steg du behöver. Det som sker nu är oundviklig utveckling. Torsdag/fredag möts Mars och Pluto i konjunktion, i ditt tecken dessutom! Detta kan vara ett explosivt tillfälle när stora saker kan äga rum. Negativt med detta? Ja det finns en skuggsida här som kan handla om ditt mående och ditt temperament. Du är ju vanligen den så balanserade med perfekta poker facet – men inte nu kanske? Varning för instabilitet och vrede. Det är faktiskt klokare att fly än illa fäkta, Stenis.   

Vattumannen

I fredags gled solen in i det fasta jordtecknet Oxen och ditt 4:e hus som symboliserar grunden, hemmet och basen i ditt liv. Hela den här veckan kan faktiskt ses som en hylling till den fast energin som passar dig dig väldigt bra. Du tar lätt till dig den jordnära kraften och omvandlar den snabbt till saklig effektivitet. Mindre snack och mera verkstad kan man säga. Det blir lite mer ”down to business” och du får saker att hända nu. Jupiter står mitt emot allt vilket ju förstås ger ytterligare en behaglig skjuts till allt. Ju närmare helgen ju ”hetare” energier är under uppsegling. Mars och Pluto möts  i ditt 12:e hus. Man kan tänka att det borde vara en diskret placering men.. det kan leda till att du bygger upp ilska kanske till och med utan att själv inse det. Vi har en fullmåne i Skorpionen i antågande. Den blir inte helt full för än natten till måndag 30/4 men den kommer att kännas av hela helgen.

Fiskarna

Det känns som att du har ett fint flöde i livet nu Fiskarna och att du faktiskt vet vilket som är ditt mål! Hurra! Att Solen trätt in Oxen ger en stabil, grundad, pålitlig bakgrund som du mår väl av. Din vecka ser ut som att vara ett av de gudabenådade tillfällen då båda de symboliska fiskarna i stjärnbilden simmar åt samma håll! Ja – det tillhör inte vanligheterna att du har hela bilden klar för dig så njut så länge det varar. Kärleken och skönhetens gudinna Venus glider under onsdagen in i Tvillingarna lockar fram dina kvinnligaste sidor och ett starkt fokus ligger på romantik, hemmet och din partner och skulle nog gärna låta det härliga flödet pågå för alltid. Det är ett fruktsamt, lekfullt och härligt skeende i livet du befinner dig i.