Fullmåne i Skorpionen

 

Fullmåne
🌝 Lördag 18/5 kl 23:11 blir månen full på 27°38 i Skorpionen.

Nu väntar vi in den vibrerande fullmånen i Skorpionens tecken som gör känslor stora och saker ställs på sin spets inom oss.

Skorpio är ett transformativt tecken med flera dimensioner inom sig. Här kan det handla om att processer når sin mognad, att vi släpper taget och kanske hittar modet att börja på ny kula. Man talar ju om Skorpionens tre utvecklings stadier från känslostyrd Skorpion, till den högtflygande andligt utvecklade Örnen som förhoppningsvis når fågel Fenix nivå under sin levnad.

⭐️ Se sanningen och släpp taget är meddelandet.

Skorpionfullmånen förknippas med våra mörka sidor, de djupaste känslorna och de hemligaste gömmorna i själen. Nu lyser solen rakt på och våra känslor – passionen, begäret, hettan, gråten, ilskan, vår inre sanning. Det som dväljts i mörkret,  hemligheter, rädslor, skam eller vad det nu kan vara som förmörkat ditt liv kan nu möjlighet nu att komma ut, se dagens ljus och försvinna.

Just denna fullmånen infaller i trigon till Pluto. Den är kraftfull och bjuder på en enorm potential att känna in vad vi värdesätter, älskar och vill ha. När du vet vad som är verkligen är betyder något i ditt liv kan du med gott samvete dumpa det du inte behöver hålla fast vid.

⭐️ Det är Svart eller Vitt – älskar eller älskar inte.

Om du bär på glada, roliga känslor inom dig kan dessa känslor bli stora. Lördagen kan kan mycket väl innebära en magisk kärleksnatt för den som är förälskad för känslorna blir stora.

Den sensuella Oxen är njutnings och trygghetsorienterad. Att Solen är här belyser det som är materiellt och påtagligt, det enkla och konkreta. Här samlar vi på oss trygghet genom pengar och saker men också och njutning, uppmärksamhet och kärlek.

⭐️ Oxen”Jag äger & har”  –  Skorpio ”Jag begär & tar”

Det här är en glupsk och hungrig måne som tydligt visar att det är NU som gäller. ’Jag Vill Ha Nu!  Orsaken är förstås BEGÄR!

Fullmånen drar upp frågor runt relationer och känslor och saker kan ställas på sin spets. Överhettade och dramatiska känslor dessutom.

Meditera, be eller utför ritual eller magi. Särskilt ni som söker efter pengar, framgång eller kärlekslycka har mycket att hämta under denna magiska natt. Fullmånen utgör kulmen i processen men  magin dröjer kvar i 2,5 dygn därefter.

ALLA blir påverkade av fullmånen eftersom vi alla har Skorpionen  någonstans i våra horoskop. Ni som är födda ca 27° grader i Skorpionen eller Oxen,  har månen, ascendenten eller någon annan planet här kan komma att uppleva starka känslor.

Det här är kärlekens, passionens och dina sanna önskningars natt. Om dina önskningar och mål är i linje med dina innersta värderingar kommer den här fullmånen att hjälpa dig att nå framgång.

Som vanligt är det en god idé att kolla upp var i era personliga horoskop fullmånen infaller. Så fram med ditt födelsehoroskop! Vad händer och in inom vilket område sker utvecklingen?

Det hus den faller i pekar ut vilket område i ditt liv som kommer aktiveras. Denna gång är det 27 °38 i Skorpionen eller Oxens tecknen som gäller? Har du någonting där i närheten? 5° upp eller ner räknas också.

Fullmåneritual

Hur Fullmånen faller i de olika husen

Hur räknar jag ut var månen faller?