Grattis på födelsedagen Jungfrun

Jungfrun och skörden

Grattis på födelsedagen JUNGFRUN

Du är född i underbara omtänksamma, noggranna Jungfruns tecken vars högsta önskan är att allt ska vara rätt – på alla nivåer. Ditt teckens namn Jungfrun är en aning missförstått eftersom det inte  nödvändigtvis  handlar om du är så oskyldig och oerfaren som antyds.

Jungfrun handlar snarare om att vara oerhört inriktad på problemlösning och service. Ditt kritiska öga ser direkt vad som behöver göras och ser till att få jobbet gjort snabbt och effektivt.  Du strävar efter perfektion och hittar den oftast också. Du drivs du av en inre glöd och livsglädje, som du döljer bakom en perfekt välordnad fasad. Det brukar inte vara så lätt att se vad du tänker och känner.

Supersmarta, uppfinningsrika Merkurius är din styrande planet och det är förstås därifrån du har din intelligens och mentala snabbhet.

Att Jungfrun sägs är ett rörligt innebär att du är öppen för nya intryck, att lära nytt. Du är jätteduktig på att bedöma situationer, klassificera och ordna. Ingen kan som du finna struktur och rensa upp oreda på alla nivåer.

Att Jungfrun är ett jordtecken förankrar dina tankar, idéer och planer i verkligheten. Du klarar som ingen annan att slutföra projekt, skapa struktur och förverkliga.

Jungfrun är känd för sin skönhet, sin fina hy och hår och det är ingen slump att världsberömda modeller och skådespelare är överrepresenterade i Jungfruns tecken.

Jungfrun har medfödd känsla för träning, hälsa, diet och kost och är jätteduktig på att hitta rätt balans. Eftersom du är född i ett jordtecken har du en naturlig fallenhet för kropp och själ. Du har ett sjätte sinne för kroppens utseende, vård och skötsel, läkning och helande. Du är sensuell, praktisk och grundad och allt det jordnära tycks vara så naturligt för dig.

Därför är du underbar: Vi älskar dig mest att du är så smart, empatisk, förstående och alltid redo att hjälpa dina vänner. Finkänslig och taktisk trampar du sällan någon på tårna, du gläder din omgivning med din jordnära och varma humor. Snabb i tanken och rapp i repliken slår du alltid huvudet på spiken.

Det här vill du ha i kärlek: I sökandet efter den perfekta partnern utvecklar du förmågan att finna fel hos andra och har dessvärre tendens vara överdrivet kritisk. Men, när du väl är kär är det hela klassiska kittet du vill ha och ingenting kan stoppa dig ifrån att få det.

Tips till dig i kärlek: Var inte en sådan ”pleaser” att andra tar dig för givet och du blir dumpad. I värsta fall kan du utvecklas till en bitter bitch som elakt kritiserar din omgivning. Lär dig att släppa taget fortare när du känner att en relation inte är vad du behöver.

Därför är du helt hopplös:

Du är fylld av alla slags rädslor, allt från sjukdomar till rädslan att bli utnyttjad. Du dömer och diskriminerar och inordna världen och inom den i fack med etiketter. Du tror dig aldrig räcka till och ser defekter hos dig själv och andra.

Din hemliga sida:

Virgo pin upDe flesta Jungfrur har en ”ren” oskuldsfull image och föredrar den osminkade looken och vill se naturlig ut. Men det finns faktiskt en hel del bad-ass Jungfrur som gillar en mer tuffare stil också. Oavsett ditt yttre –  du är inte den som låter okända veta något om ditt inre. Du är mycket fräckare, mer passionerad, galen och löpsk än vad du ger sken av. Många av er kan vara ganska uppfinningsrika, frigjorda, öppna för förslag och t o m kinky när det kommer till sex. Ja, i de lugnaste vatten!

Personer som passar dig:

 • Fiskarna om du vill ha perfekt, följsam match.
 • Skorpioner som får dig att ge dig hän och nå passionens innersta glöd.
 • Oxar om du vill ha ett konfliktlöst , trevligt förhållande med god ekonomi.
 • Tvillingen för lekfulla, givande stunder med intellektuellt utbyte.

Personer du bör undvika:

 • Skyttar som irriterar dig med sin taktlöshet och galna infall
 • Väduren oborstade gåpåiga stil får dig att resa ragg
 • Vattumannen som får dig att känna dig mer hämmad än någonsin

 Är du en sann Jungfru?

Testa dig själv: Om du inte känner igen dig i minst tre av nedanstående påståenden är du ingen typisk Jungfru.

Det kan bero på att flera planeter i ditt horoskop är placerade i andra tecken. Solteckenhoroskopet visar en förenklad form av astrologi som utgår ifrån i vilket tecken solen befinner sig. Förutom solen finns det ytterligare nio planeter och andra viktiga punkter i horoskopet man måste analysera för att få en helt korrekt bild. Du är unik – det finns ingen som har ett exakt lika horoskop som du.

 • Du ställer höga krav på dig själv
 • Du har otroligt bra minne
 • Gillar du ditt jobb är du företagets mest effektiva person.
 • Du kan identifiera dig med såväl arbetsnarkomaner som dietister
 • Du har svårt för smuts, oordning och kaos
 • Du kan lätt fastna i detaljer istället för att se helheten
 • Du har kontrollbehov
 • Du är självkritisk och har svårt att bli nöjd med dig själv
 • Ditt välskötta hem kan platsa i ”Sköna Hem”- du har en utsökt smak
 • Det bor en liten sjuksköterska inom dig