Horoskop – Vecka 34

 

Lovebirds-940x529

⭐️ Väduren

Nu är det bråda tider som väntar och universum anmanar alla att nu återvända till sina arbetsplatser, studier eller hur än nu ditt vardagsliv ser ut. Nu är sommarsäsongen snart till ända och ”Så där uppe – så här nere” – som alltid. Så nu lämnar alla planeter njutningslystna, härliga Lejonet. Din styrare Mars, ligger redan steget för eftersom han redan klivit in i Jungfruns sfär där han faktiskt inte riktigt känner igen sig själv. Han får inte strida med sitt svärd alls får mer ta rollen av servicetekniker eller personlig tränare.

Icke desto mindre ser han med sin närvaro till att det blir liv i luckan i Jungfrun och här ställer han saker på sin spets. Det är det dagliga arbetet, de dagliga rutinerna runt hälsa, diet och motion? Allt detta och mycket därtill är vad som kommer upp nu. Att även Venus under onsdagen och sedan självaste Solen på fredagen ansluter till Jungfrun och ditt flitiga 6:e hus gör processen komplett. Se denna vecka och tiden nu framöver som årets bästa tid för att komma igång med sunda vanor, helande och kanske ett byte av jobb är välkommet? Nu får du snurr på karriären och här kan allt hända – till och med i kärlekslivet. För många kan detta låta som ett utopiskt mirakel – men… Venus och Mars möts i alla fall i helgen i en kosmisk omfamning och detta anses underbart och kärleksfullt.

⭐️ Oxen

Du som är född i ett fast tecken har förmodligen haft en helt underbar sommar. Vi har fyra dagar kvar innan Solen skiftar över till Jungfrun jordiska tillvaro. Detta är faktiskt inte ett dugg sämre för dig, tvärt om snarare för det är en helt fantastiskt period som börjar för dig nu. Redan i söndags klev Mars in i Jungfrun och började sitt arbete med att motivera oss människor att komma igång. På onsdag den 21 augusti skiftar din egen lyckliga stjärna, glamorösa Venus, in i Jungfruns sfär hon med och härifrån med de bägge älskande, Mars och Venus i samma tecken och i ditt passionerade femte dessutom tänds glöden inom dig och vem vet om inte såväl ljuv musik som romantisk kan uppstå här och nu. Det exakta mötet mellan de två planeterna äger rum till helgen. Rent astronomiskt är Venus fortfaranande osynlig på stjärnhimlen och det kommer dröja en tid, tills 14/9 innan hon återföds som aftonstjärna. Tillhör du Oxar som inte har lyckats så bra i kärlek? Ett topptips till dig då är att använda den här tiden till att förändra din attityd i relationer, kanske byta teknik eller komma till insikt om vad som gått snett. Aftonstjärnan är ju en mognare kvinna – med djupare känslor och det är ju henne du kommer att vara snart. Men detta är inte allt som händer under fredagen 23/9 glider även Solen in i Jungfruns sfär och härefter är allvaret igång. Här börjar din höst – och idel möjligheter finns framför dig. Du har turen med dig nu.

⭐️ Tvillingarna

Ditt parallella systertecken är Jungfrun och som ni båda är rörliga tecken och har samma styrande planet, Merkurius – finns här massor med gemenskap. Det kan inte hända något intressant inne i Jungfrun eller Skytten som inte per automatik inte påverkar dig helt och hållet. Nå, nu står vi inför massor av riktigt spännande förändringar som påverkar precis allt. Kaxiga Mars tog klivet in i Jungfrun nu redan under söndagen och där i ditt 3:e och 4:e hus finner vi all aktivitet. Så någonstans mellan kommunikationen till att få ordning på grunden, basen och hemmet står vi nu. Onsdag är utan tvekan bästa dagen den här månaden då din styrare bildar en gyllene länk mellan sig och Jupiter och de två kan kommunicera i total harmoni. Det är sådana rikedomar av positiv energi som rinner över till din hörna av horoskopet nu. Samma dag kommer även vackra Venus att ta steget in i Jungfrun. Rent andligen så tar du stora kliv och kommer att kunna utvecklas superfint. Horoskopet visar hur det ena efter det andra som faller på plats för dig. Passa på att håll dig framme karriärmässigt nu med jobbsök och annat. Du har turen på din sida nu. Att Venus och Mars möts i en exakt konjunktion är toppen! Det här sker på lördag och detta är bästa tillfället att få sina drömmar uppfyllda – i synnerhet kärleksdrömmarna.

⭐️ Kräftan

Nu går du in i en ganska hektisk period Kräftan när det ställs större krav på dig och dina prestationer än vad det har gjort under sommaren. Nu börjar sommarsäsongen sjunga på sista versen, det är bara fyra dagar kvar av Solens vistelse i Lejonet. Vi stor inför ett skifte nu. Först ut på banan var Kaxiga Mars som nyss klev in i Jungfrun och med den positionen knuffas skeendena på jorden igång. Det är verkligheten, våra jordiska åtaganden som gäller. Arbete, ansvar ordning och struktur är vad vi människor har att hålla oss till nu. Med så stor aktivitet på under dagarna blir ju hemmet som den sköna oas du längtar hem till för att vila ditt vackra huvud. På onsdag kommer Venus in i Jungfrun och ditt tredje hus. Se fram emot en fartfylld vecka när även Solen sällar sig till Mars och Venus i ditt pratsamma, rörliga tredje hus som handlar om kommunikation och kontakter. För den som är i en situation när talets gåva behövs (sälja, snacka, flirta, skriva, charma och resa) är detta fantastiska nyheter!

Men eftersom både Venus och Mars befinner sig en exakt konjunktion (ett magiskt kärlekstillfäller) under helgen vill jag påpeka att detta hus kopplas till mobiltelefoner och kanske är det så att dejtingapparna kan leverera ett löftesrikt och roligt avslut på sommaren? Andra grejer som horoskopet erbjuder nu är den härliga trigonen mellan Jupiter och Merkurius. Tur och glädje utlovar den.

⭐️ Lejonet

Älskade Leo, hoppas att du varit nöjd med den hejdundrande sommaren och de fantastiska transiter som ägt rum i ditt tecken. Rent tekniskt anses ju Venus och Solen förfarande vara i konjunktion även om de glidit isär en aning. Det är stora och viktiga processer du går igenom i ditt emotionella liv nu och på kärlekens område mognar du oerhört. Just på den astrologsika punkt där fullmånen ägde rum kommer snart Venus stjärnsspets att bildas. (Det är ytterligare ett led i din kärleksprocess. Ditt hjärta får verkligen DeLux behandling av universum). Förra veckan avslutades med en riktig maktdemonstration, fyra planeter i Lejonet opposition fullmånen i Vattumannen. Jag är så nyfiken på hur det kändes i Lejonhjärtat? Snälla skriv några rader och berätta!

Men som allt roligt finns det ett slut och här står vi nu inför ett skifte när planet efter planet troppar av. Nyss lämnade Mars din sfär till förmån för Jungfruns tecken och ditt jordnära 2:a hus, på onsdag följer Venus efter och innan veckan är slut är förvandlingen komplett – självaste Solen har också tagit steget då.

Under denna nya flagg är du balanserad, fokuserad och målmedveten. Du får du massor gjort på kort tid och kan snabbt och elegant avancera i yrkeslivet, bättra på ditt rykte och få folk att tycka att vara en riktig klippa på jobbet. Tre underbara planeter finns nu underbart och generöst i ditt andra hus som rör personliga tillgångar och pengar. Det är ett gyllene tillfälle för att fixa till din ekonomi om det är något som du kan göra annorlunda och förbättra där. Att begära löneförhöjning, få in ett fett kontrakt eller liknande. Som om inte det vore nog har du Merkurius och Jupiter i en gyllene trigon till varandra under onsdagen. Tur och åter tur är vad det innebär. Du kan snacka till dig allt! På lördag möts vårt kosmiska kärlekspar Mars och Venus. Det här är en topphelg i kärlekens förtecken.

⭐️ Jungfrun

Det är hos dig allting är på väg att hända! En efter en kommer planeterna att anlända till ditt tecken och i takt med detta väcks du abrupt ifrån från sommardvalan och kastas in i intensiteten.  Som i ett trollslag är du, vår kära lilla Jungfru den mest eftertraktade personen på planeten och alla vill ha dig! Det hela började redan nu i helgen när Mars tog det första steget in i ditt tecken. Hans närvaro stressar upp, motiverar och sätter igång skeenden. Det här är ingen tid för latmaskar – för Mars kommer med action, han vill se aktivitet och konkreta resultat. Och där kommer du Jungfrun att känna att du gillar honom. Ordning, struktur och arbete är din grej. På onsdag händer flera saker som gör det här till en toppenvecka! Dels möts Jupiter med din styrare Merkurius i en trigon – tursamt och roligt. Samma dag träder även gudinnan Venus in i tecknet och är har du ett härliga SUPERFLOW runt dig. På fredag tar självaste Solen steget över och wow! Vi andra står här med öppen mun och ser dig swisha förbi!. Men för dig rörliga, kommunikativa människa är denna vecka optimal! Kommer endast att kunna överträffas av nästa vecka som faktiskt är ännu bättre.

Ditt självförtroende är på topp och det händer en massa kul nu när du själv vågar bjuda till lite extra. Singeln bör ge sig ut och mingla om kvällarna för ett möte men en person som kan få komma nära ditt hjärta är inom räckhåll. Fundera över hur du vill att din perfekta version av livet ska se ut. Det är du som väljer nu. Kör så det ryker Jungfrun!

⭐️Vågen

Nu har vi en härlig tid av förändring som råder, nu när planet efter planet lämnar Lejonet och tar sig in i ditt andliga12:e hus där fantasierna och drömmarna bor. Det här är toppen för alla former av andligt arbete, men även för det skrivande personen, musan, konstnärinnan eller hon som bara gillar att njuta av Venus för sin egen skull. Kaxiga Mars är först ut på banan och kom in i Jungfrun redan i söndags. Onsdagen händer allt som du kommer att gilla för dels kommer din gudinna Venus in i det 12:e huset, men samma dag möts också Jupiter och Merkurius i en vacker och väldigt tursam trigon. Du som har en andlig eller konstnärlig strävan, samla dina kristaller, paletten, kritorna eller vad än det är du använder för att uttrycka ditt innersta. Här kan du finna inspirationen och glädje och kanske även få lite gudomlig hjälp på vägen. Det är en soft helande energi och du kan förlita dig på att universum ger dig allt du behöver. Du behöver faktiskt inte anstränga dig och fajtas där ute i den yttre världen utan gör klokare i att satsa på dig själv och ditt eget välbefinnande. Det här är en viktig tid för dig Vågen, för här återställs din inre balans och du behöver få ta del av det stilla lugnet. För dig som för alla startar en hektiskt tid här när plikterna kallar och din närvaro på arbetsplatsen är önskad.  Bäst nu är förstås Venus/Marsmötet i helgen där kärleken kan växa sig stor.

⭐️Skorpionen

Du som är född i ett fast tecken bör ha haft en riktig toppsommar i år. Härlig men lite halvskakig tid i Kräftan men som övergick till helt underbar tid nu sista månaden då Solen varit i Lejonet? Nåväl, vi har bara fyra dygn kvar nu i Leo. Ett gigantiskt enerigskifte är på väg in under denna vecka, en efter en flyttarplaneterna över till Jungfrun och de nya positionerna ändrar villkoren helt.Roliga, heta Lejonvibbarna ersätts med jordnära, praktiska Jungfrun och här är det arbete, effektivitet och koncentration som gäller.

Men handen på hjärtat – det är ganska skönt att få komma igång med vardagen, sina rutiner och komma iordning. Nu flyttas vår uppmärksamhet från oss själva och riktats istället blicken emot framtiden. Under onsdag bildar Jupiter och Merkurius en mycket hjälpsam trigon som kan ge allt från snilleblixar till kosmisk hjälp. I ditt fall är det 11:e huset för samerabete som lyses upp och du kan komma långt mycket längre om du släpper efter lite på kontrollen, tar in ny hjälp eller delegerar arbete eller möjligen köper in tjänster utifrån. Håll dig framme – för turen är med dig och du kan lyckas såväl privat som yrkesmässigt. Grädden på moset kommer till helgen när kärlekens planet Venus möts med sin älskade Mars och här kan det bli känslosamt och mycket vackert!

⭐️ Skytten

Det är ett kraftfullt enerigskifte på gång i universum och ambitiösa Skyttar får massor av hjälp i sina karriärer nu. Vi rör oss bort ifrån den hetsiga, roliga eldens energi till Jungfruns välordnade, effektiva miljö. I det rörliga Jungfrun blir vi jordnära, praktiska, kritiska och snabba. Här ska jobbas, saker ska fixas, verkställas och bli klara.

Vi fattar beslut på löpande band och ja.. det är toppen! Att du under denna vecka får in hela tre planeter i din karriärshörna är verkligen toppen! Nu kommer ditt yrkesliv att gå som på räls. På fredag träder Solen in i ditt proffsiga 10:e hus och skeendena nu kan göra dig berömd, sedd och uppmärksammad för det 10:e huset handlar även om ditt rykte och din position i livet. Den som håller sig framme kan lätt komma uppåt och framåt. Uranus befinner sig i ditt arbetsamma 6:e hus och trots sitt retrograda läge så kommer han att hjälpa skicka på dig nya idéer, hjälpa dig att vidga ditt sinne och testa nya vägar i livet. Underbara Jupiter är ju fortfarande hos dig, i ytterligare fyra månader. Wow! Det här är det bästa för den som vill skapa varaktiga förändring och förbättringar i såväl det privata livet som i karriären. Kärlek är också något som kommer lätt till dig nu. Kosmos erbjuder nu ett underbart tillfälle när vackra Venus och sexiga Mars möts i en exakt konjunktion till helgen.

⭐️ Stenbocken

Du tillhör ju dem som verkligen kan dra nytta av det stora energiskiftet som är på gång nu. Den jordiska energin passar ju din profil perfekt och att  Mars under söndagen gick in i Jungfrun ändrar ju fokus här på jorden. Under onsdagen följer även hans älskade Venus efter vilket förstås fantastiskt. Att se dem tillsammans, snudd på oslagbart – för de möts endast en kort stund vartannat år. Det är till helgen vi får se dem i en exakt konjunktion. Detta kärlekesmöte sägs ju även smitta av sig på oss människor så vem vet?  Kanske kommer drömprinsen in genom dörren nu? Det är en underbar vecka som går i kärlekens förtecken Stenis!

Solen träder in i ditt nyfikna, utåtriktade 9:onde hus på fredag som både främjar medvetandehöjning, studier och internationella kontakter och vips så har vi hela tre planeter på plats där i Jungfrun. För den som ska börja plugga nu är detta ett väldigt gynnsamt tecken. Din vetgirighet och förmåga att dra till dig information, kontakter med rätt personer. Detta skapar stabilitet och du kära Stenbock tillhör ju dem som kan ta energin tillvara och göra något bra av det. Här erbjuds du en god hjälp och kan förverkliga dina långsiktiga planer, drömmar och mål. Dessutom kommer det vackra mötet mellan Jupiter och Merkurius som äger rum på onsdag att vara till god hjälp. Magic!

⭐️Vattumannen

Du bortskämda varelse har ju blivit van nu att ha hela härliga planetskaran mitt emot dig i flera veckor. Men allt har sitt slut och i och med att planeterna, en efter en troppar av blir det lugnare runt dig än det har varit. På tal om det! Jag är mer än nyfiken på vad som hände dig under fullmånen i torsdags när det var så högintressant energi i horoskopet? Skriv gärna en rad och berätta. I Jungfruns tecken låter vi inte våra känslor och den privata sfären ta så mycket utrymme. Här är det praktiska jordnära ting som hälsan, det dagliga arbetet som är viktigast. Universum vill ha konkreta resultat, pengar på kontot och närkontakt med verkligheten som gäller. Härligt för oss alla är att Merkurius och Jupiter möts i en trigon på onsdag och den där vibben ger oss alla lyckopuff. I just ditt fall så är det kommunikationen med människor som välsignas och du kan göra lyckosamma möten, osannolika sammanträffanden som visar sig vara lyckosamma och fördelaktiga. Solen träder in i Jungfruns tecken på fredag och ditt 8:e hus som faktiskt handlar om delade resurser, arv och pengar. ekonomiskt och praktiskt. Bäst av allt nu är Venus/Marsmötet som äger rum till helgen. Det här kan bli hur passionerat som helst för din del.

⭐️ Fiskarna

Det är en superintressant vecka som stundar Fiskarna och utan att överdriva kan vi påstå att det är nu ditt roliga börjar. Mars dundrade under söndagen in i Jungfrun och ditt 7:e hus så vilket skapar skarpt läge och saker ställs på sin spets i kärlekslivet. Vissa av er kommer att ställas inför känslomässiga val vilket kan vara spännande förstås. Det här behöver verkligen inte vara dåligt – men det kan vara bra med tydliggöranden, kanske är det här det äntligen händer eller du väljer att säga sanningen.  Allt som inte hänt förut kommer att falla på plats den här veckan så var fokuserad, uppmärksam och uppkopplad. På onsdag möts Jupiter och Merkurius i en trigon vilket skapar en mycket bra och tursam energi och det är bra att hålla sig framme vid dessa tillfällen. På onsdag träder kärlekens gudinna Venus in i Jungfrun och ditt roliga börjar nu! Du står nu inför en dynamisk nystart som inspirerar, motiverar. Härligt! Och slutligen kommer självaste Solen att ta steget in i Jungfrun och i och med det är transformationen komplett. Mars och Venus kommer att mötas till helgen, vilket bara sker vart annat år och det anses utgöra en toppnotering för kärleken så här kan man hoppas på och kan även medföra ljuva stunder av romantisk art.