Horoskop – vecka 10

aHR0cDovL3d3dy5zcGFjZS5jb20vaW1hZ2VzL2kvMDAwLzA3NC81Mjkvb3JpZ2luYWwvbmVwdHVuZS1saWtlLXBsYW5ldC5qcGc

⭐️Väduren

Venus rasslar nu månd – torsd hastigt igenom de sista graderna av Väduren. Det som borde ha varit den härligaste dagen på året kanske inte blir så glamoröst trots allt. Nu nås gudinnan av en liten verklighetscheckup som skapas av kvadraturen till Saturnus. Risken är att den känslan tar överhanden, så ni som är födda i slutet av tecknet kanske kan känna er en aning snuvad på konfekten. Nå.. på det hela taget är detta dock en baggis och hastigt övergående. Vi får glädjas åt att Merkurius backar in i Vattumannen och det blir lite ordning på torpet igen. Även om det återstår en 8 dagar till dess han vänder direkt är detta mycket enklare att hantera. Det finns så mycket kul att se fram emot här – i synnerhet i slutet av veckan när den tilltagande månen får oss att känna oss levande igen. Superhärliga vibbar väntar till helgen som ser spännande ut för din del.

⭐️ Oxen

Det är så mycket spännande på gång i ditt liv så du kan glömma det där som folk brukar säga om dig. Dvs att du är långsam, trög och envis och inte gillar förändringar. Säg hallå till Venus nu när hon träder in i ditt tecken på torsdag. Intressanta upplevelser, personlig utveckling väntas här framöver. Det tycks hända saker på din karriärfront och möjligen tar ditt yrkesliv mer tid och tankar än vad du själv önskar. Positivt med det är förstås att du får bra resultat för din möda och kan känna dig tillfreds på så sätt. Till helgen kommer din styrande planet Venus att mötas med Uranus i en exakt konjunktion. Överraskningar och nya impulser. Detta samtidigt som vi är på väg att få en fullmåne i Jungfrun. Det bildas en stortrigon där alla tre jordtecknen inbegripna. Nu är det dags att fräscha upp, förnya och öppna sig för allt kul som är på väg in i ditt liv. Det kan vara våren, kärleken eller ett nytt jobb, ett nytt liv kanske som är på väg in.

⭐️ Tvillingarna

För dig som är född i ett rörligt tecken kan den gångna tiden kanske beskrivas som lite luddig och otydlig och jag tror att vi alla längtar efter klarhet. Förhoppningsvis blir det lite lättare att orientera sig ifrån onsdag eftersom din retrograda styrande planet backar in i Vattumannen igen och här hamnar på solid grund och i ett i ett lufttecken dessutom. Det här är den sista veckan som budbäraren går baklänges så håll ut kära Tvilling. För mycket av vattnets element och Fiskarnas energi är inte lätt för dig att förstå sig på och knepigt att hantera. Du gillar mer kalla fakta och information. Här är det mer känslor, aningar, hintar som gäller. Solen lyser upp ditt karriärshus och för var dag denna vecka tar Solen och Neptunus ett steg närmare varandra. Det exakta mötet äger rum på söndag. Vi har en tilltagande måne på gång så framemot helgen kommer vi att känna av fullmånens vibbar (även om den blir helt full nästa måndag).

⭐️ Kräftan

Det är inte utan att det är mycket av allt för din del nu när heta Mars, Jupiter och Pluto kommer allt närmare varandra under den kommande månaden. Det är verkligen inga dåliga grejer som kommer erbjudas som Mars är action och handling emedan Jupiter står för utveckling och tur. Men vi kan inte sticka under stolen med att det kan kännas av och faktiskt också bli lite övermäktigt. Kärlek, relationer och jobb + att sköta om Nr 1. Allt tar sin tid och alla delar är lika viktiga. Men du.. prioritera inte bort dig själv nu till förmån för andra. OK? Ta en sak i taget och ta god tid på dig i beslutsfattandet. Merkurius är fortfarande retrograd till den 10/3 och universum bygger nu upp energierna emot en hejdundrade fullmåne den 9/3. Innan dessa tilldragelser ägt rum behöver du faktiskt inte göra allt för många knop utöver dina absoluta måsten. Det finns gott om tid till självförverkligande och tiden härifrån till slutet av april är högintressant.

⭐️ Lejonet

Det här är en sådan vecka när du till en början inte kan förvänta dig några direkta underverk – åtminstone inte till att en början. Det är mycket där på himlavalvet som behöver sin tid för att justeras och komma på plats. Känslomässigt kan du uppleva att du blir lite uppläxad och kanske till och med sårad i början av veckan när Saturnus kommer i skarpt läge till Venus. Hm, det här är inte varaktigt alls och bäst är om du försöker få känslan ur ditt system. Under onsdagen backar Merkurius tillbaka in i Vattumannen och det kommer att bli så mycket enklare att kommunicera igen. Venus glider in i Oxen på torsdag – guldläge! Härifrån kan en massa kul börja hända. Extra spännande att se fram emot är Uranus tête a tête med Venus i helgen. Det där kan ge nytändning, skapande kraft och fantastiska idéer. Den tilltagande månen gör att livet blir allt mer spännande och innehållsrikt ju närmare helgen vi kommer. Söndag/måndag är en kulmen på många processer. Väldigt intressant utveckling väntar.

⭐️ Jungfrun

Ack Jungfrun! Astrologiskt sett är detta en väldigt upptagen vecka, då i princip allt som sker nu påverkar dig i allra högsta grad. Din styrande planet Merkurius är ju fortfarande retrograd fram till 10/3 – men att han lämnar Fiskarna kan göra det känslomässigt lättare för dig. Nu backar han tillbaka in i torra Vattumannen i stället. Solen lyser upp ditt relationshus nu och där kommer den också att möta upp Neptunus på söndag vilket är innerligt, kärleksfullt och speciellt. Att detta sammanfaller med att ett att Venus möter Uranus, också på söndagen är en pikant och intressant omständighet som kan föra in allt från överraskningar till att plötsliga känslor kan uppstå. Därtill måste vi också tillägga att vi har en tilltagande måne på gång som växer sig allt starkare dag för dag. Visserligen är den inte full för än nästa måndag – men den hypade fullmånes energi känns redan i helgen. Bäst av allt är förstås att det är din årliga fullmåne vi väntar på.

⭐️ Vågen

Veckan börjar lite dystert med en kvadratur mellan Venus och Saturnus. Hepp! Där kan du känna dig lite tilltryckt och behöver sträcka på dig och plocka fram ditt egenvärde.

Solen befinner sig fortfarande i ditt hårt arbetande sjätte hus, pust, så även om inte trycket på dig har lättat så måste du finna ett sätt att frigöra dig lite. Det kan ha varit lite övermäktigt här som även Merkurius går retrograd i Fiskarna. På onsdag backar han dock in i Vattumannen och förhoppningsvis blir det lite lättare att navigera trots att retrograden inte är över för än den 10/3. Det mest intressanta som sker nu är att Venus under torsdagen glider in i Oxens tecken där hon trivs så jättebra och kommer väl till sin rätt. Med det här bra läget samtidigt som även Mars befinner sig ypperligt placerad är det lätt för dig att leva så se fram emot en månad av tur och välgång och positiv utveckling. Uranus/Venus möte på söndag är ett extra spralligt och innehållsrikt vitaminpiller som kan få det att spraka till.

⭐️ Skorpionen

Början av veckan kan vara lite motig men.. det blir bättre dag för dag. Det är väldigt intressanta transiter som universum erbjuder här – i synnerhet fram emot veckoslutet. Solen lyser upp ditt kreativa och passionerade femte hus där glädjen och tillhörigheten bor. Härligt! Samtidigt har vi en livgivande och tilltagande måne på gång som växer sig stor och mäktig fram till 10/3. Är det så att du hamnat i gamla hjulspår ger bort mer energi än du får in? Saturnus elaka stråle mot Venus antyder det. Om du känner dig träffad av detta – vidta genast rättelse och vänd hellre din uppmärksamhet till sådant som verkligen ger dig bra resultat. Bäst av allt är att Venus under torsdagen glider in på hemmaplan i Oxen och kommer därmed mitt emot allt som är du och välsignar med sin närvaro dina relationer. Det är lätt för dig att bli sedd och uppmärksammad under den kommande månaden. Använder du energin rätt kommer såväl din business och dina relationer att blomstra.

⭐️Skytten

Det mest intressanta denna månad är dansen mellan Mars, din styrare Jupiter och Pluto som alla tre förenade utgör en oerhört intressant powercocktail. Häftigt! Det kommer att vara upp till dig att avgöra exakt hur du vill använda superenergin som kan vara dig behjälplig i alla möjliga sammanhang. Karriär, pengar och personlig tillväxt kan vara inom räckhåll för dig nu. Rutin kanske inte är din grej Skytten men det är målmedvetenheten som kommer att ge resultat här. Det är troligt att din fysiska energi kommer igång och det är dags för dig att införa ett träningsschema, disciplin och se till att hålla strikta tider för arbete och vila.  Merkurius må vara retrograd en vecka till, förvirringen på topp.. Men det är faktiskt i tider som dessa som det bästa tankearbetet äger rum. Nu laddar universum upp emot en fet fullmåne som kommer att lysa upp din karriärshörna – exakt är den först nästa måndag men känns av redan till helgen. Maxade energier kommer vid två exakta konjunktioner på söndag när Solen möter Neptunus och Uranus/Venus. Överraskningar och drömmar som kan bli uppfyllda.

⭐️ Stenbocken

Solen är nu i ditt pratglada, sällskapliga tredje hus nu så passa på att frigöra dig en aning från dina plikter och komma ut och träffa folk. Möten och kontakter med andra gör underverk för ditt mående så tvinga dig själv ut – även om det tar emot en aning. Glädje, nytänding och inspiration utlovas här.

Vi står här inför en radikal energiändring som genomförs någongång härifrån och fram till slutet av april och det som sker är enbart till din fördel. Energierna som bör ha varit rätt tuffa, om ändå hanterbara för dig Stenis. Saturnus som hållit dig i ett järngrepp i två år börjar nu att dra sig undan från scenen. Istället ersätts han av eldiga, motiverande Mars och tursamma Jupiter som samlas runt supermaktfaktorn Pluto. Gulp! Det där kan innebära att beslut måste fattas, viktiga steg ska tas – men inte nu omedelbart förstås. Den eldiga energin lättar upp stämningen och får dig sänka garden och ta till dig nya och positiva influenser. Venus skiftar över till Oxen nu, härligt för här presterar hon som bäst. Allt kan hända under dessa stjärnor.

⭐️ Vattumannen

Astrologiskt kommer mars månad med stora förändringar för oss alla – men för dig för dig strävsamma människa kretsar mycket i ditt liv runt din dagliga strävan med jobb, självförverkligande, karriär och pengar. Saturnus, den berömda dysterkvisten som tvingar oss människor till utveckling kommer emot slutet av månaden att ta steget över till ditt tecken. Det här är en stor förändring som påverkar dig under de kommande två åren.

Solen befinner sig nu i ditt ekonomiska 2:a hus så oavsett om du avser skaffa ett bättre betalt jobb, lägga om dina lån eller vad det kan vara är det bra att passa på att få det gjort – för nu har du ett jättebra flöde på gång och det finns goda möjligheter att du uppnår dina mål enkelt. Venus träder in i Oxen på torsdag och härligt, överraskande och underbart nu är den roll som Venus och Uranus får i ditt liv. Det är några strålande dagar du har framför dig Vattenbärare, fylld med möjligheter.

⭐️ Fiskarna

Solen befinner sig i ditt tecken och du hamnar förstås i blickfånget för allas uppmärksamhet i ett par veckor till och det är en lycklig tid när det mesta i livet känns bra.  Vi har en tilltagande måne på gång som växer sig stor nu under veckan. Den blir riktigt full först nästa måndag 9/3 men den hypade, höga energin kommer att kännas redan under helgen. Denna måne kommer att bli full i Jungfrun tecken och mitt emot allt som är du. Dina relationer välsignas nu och det är kärlek i luften. Hela den kommande helgen är verkligen speciell för då möts din styrande planet Neptunus upp i en kärleksfull, kosmisk omfamning med Solen. Underbart! Detta är den årliga påfyllningen av solenergi som fyller såväl Neptunus som dig med hopp, tro och andliga krafter.

På torsdag tar Venus steget in i Oxen och ditt sociala tredje hus. Här glimma det till nu för Venus älskar att vara i hemma i sitt eget tecken. Under söndagen äger dessutom ett möte mellan Venus och Uranus rum som kan innebära förändringar och ny inspiration.