Horoskop – vecka 13

Ruling planets weekly aries banner

⭐️ Väduren

Det är riktigt härlig vecka som ligger framför dig Väduren. Den inte lika omvälvande som den föregående men bara det att Solen befinner sig i ditt tecken gör ju dig till den naturliga stjärnan som lyser upp alla sammanhang. Planeten Neptunus och Fiskarnas energi vill inte riktigt släppa greppet ännu och energin gör sig påmind på flera sätt. Vackra Venus träder under natten mot onsdag in i Fiskarna och tar så plats i ditt subtila, mystiska 12:e hus där dina drömmar vävs. Retrograda Merkurius är i Fiskarna och backar nu rakt in i Neptunus. Oj! Här kan förvirringen faktiskt öka ytterligare ett snäpp fram till dess hans bana under torsdagen vänder rätt igen och går framlänges. Det skeendet ger en lite busig och oväntad touch till det hela. Bra samtal, plötsliga idéer, flirtar kan komma igång. Veckans bästa nyhet infaller under söndagen för då skiftar din styrande planet över till Tvillingarna och där i luftens element kan han ge din heta Vädurssol den uppbackning du behöver. Här kommer kraften tillbaka! Hurra! Till dess – pusta hornen och gör dig beredd på en härlig vår.

⭐️ Oxen

Din styrande planet – gudomliga Venus träder på tisdagskvällen in i Fiskarnas sfär där hon stortrivs vilket faktiskt påverkar dig positivt även om hon befinner sig i ett annat tecken.   Nu dras du utåt och det är emot upplevelser och utmaningar som fokus ligger. Du kan komma i kontakt grupper eller organisationer, kanske är det den yrkesmässiga framgången som lockar? Men det kan också vara så att det är på resande fot som du kommer i kontakt med nya personer. Det är starka krafter i rörelse nu när både Uranus och Mars befinner sig i ditt tecken. Jag anar att många av er känner sig lättade när Mars lämnar tecknet på söndag – medan en annan människa kan känna tacksamhet för att han kom och satte fart på livet, känslorna och fick livsandarna att återvända. Säga vad man vill om honom – men visst gjorde han sitt jobb grundligt denna gång? Nydanande Uranus däremot blir kvar vid din sida i hela sju år. På den tiden hinner du bli en helt ny version av dig själv.

⭐️ Tvillingarna

Ack den som vore i dina kläder nu Tvillingarna. Det är en härlig vår, fylld av fart och fläkt och idel chanser som väntar. Nu riktas blickarna emot ditt 10:e hus, yrkeslivet och karriären och Fiskarnas tecken. Där träder gudinnan Venus in på tisdagskvällen in och förtrollar allt hon vidrör, välkommet, socialt och roligt. En flirt eller kanske kärlek blossa upp nu – men naturligtvis kan gudinnans närvaro få dig att se bra ut i alla sammanhang – inte minst yrkesmässigt. Här skapas nya kontaktytor och perioden är uttalat positiv för dig.Din härskare Merkurius träder in i dimman när han möter upp med Neptunus här i början av veckan och han är kvar i det läget när hans retrograda bana vänder rätt på torsdagen – ja.. denna förvirrande sammanblandning av energier pågår ända fram till 5/4 innan det släpper. Bästa nyheten för den som vill ha förändring, ny energi och action inträder under söndagen när kaxiga Mars kommer in i ditt tecken! Våga stå på dig och syna korten om du misstänker att någon inte talar sanning och tillåt inte folk att manipulera dig.

⭐️ Kräftan

Det har gått fyra dagar sedan månen var full i Vågens tecken och den mäktiga energin har nu klingat av. Men som det denna vår sker något så ovanligt som två fullmånar i följd i samma tecken så bibehålls energin aktuell hela perioden – ända in i slutet på april faktiskt. Det är kärlekens vår och Venus som lyser stark här. Att hon flyttar in i Fiskarnas tecken är underbart eftersom hon kommer till sin rätt och älskar att vistas där – vilket skapar en gynnsam trigon till dig och en extra boost på ditt äventyrliga 9:e hus. Hm.. kan det vara aktuellt med ett äventyr eller en resa kanske? Du behöver något kul att se fram emot så om du har möjlighet är det klokt att unna sig en avstickare.  Solen dundrar på igenom ditt 10:e hus – ingen rast, ingen ro – och massor är på väg att hända i runt ditt yrkesliv. Andra goda nyheter som också äger rum i samma 9:e hus är att Merkurius bana vänder rätt på torsdag och därefter återgår livet så sakteliga till sina vanliga gängor igen efter en knasig tid fylld av förvirring, försening och missförstånd.

⭐️ Lejonet

Det ser ut som att du öppnar dig för nya yrkesmässiga tankar och kanske går du i funderingar på att vidareutvecklas, byta jobb eller studera? Självförverkligande och nya utmaningar är precis det din själ suktar efter och att våga ge livet en chans kommer att göra dig lycklig. Det är en så härligt eldig och positiv känsla i ditt horoskop just nu och världen är din om du tar för dig Leo! Solen lyser upp ditt utåtriktade, sociala nionde hus och kanske är du på resande fot nu eller kan det vara så att du planerar att ta dig en avstickare. Merkurius som varit retrograd under tre veckor vänder direkt, dvs går framlänges igen på torsdag. Dessvärre inträder ingen omedelbar lättnad trots det för Merkurius och Neptunus har en tête a tête och den blandningen är inte alltid lätt att förstå sig på.  Passa dig för folk personer som vill imponera eller slå blå dunster i ögonen på dig.. Men, det där är inget som du inte klarar av att hålla undan. Le och njut av allt annat kul som sker runt dig!

⭐️ Jungfrun

Det är så superhärlig energi på gång i ditt horoskop Jungfrun! Redan på tisdagskvällen börjar underbara kärleksgudinnan Venus att skicka sina rosafärgade strålar åt ditt håll och plötsligt känns livet som en underbar plats att vara på. Du har turen med dig i alla dina förehavanden och känna att saker och ting bara funkar. Använd de magiska superkrafterna som Venus skänker vist. Flirta, lev och lek men håll gärna ett vaksamt öga lite halvöppet. Merkurius bana vänder rätt på torsdag men han är intrasslad med Neptunus – illusionernas mästare och som bekant är inte allt som glimmar guld. Livet kan vara lite förvirrande fram till 5/4. Men det finns också andra processer i gång, krafter som verkar under ytan i ditt horoskop. Snart troligtvis någon gång i sommar kommer du att bli varse. Mars byter läge på söndag och glider då in i Tvillingarna vilket kan ses som ett optimalt läge för din del. Därifrån stimulerar han, sätter igång skeenden och ser till att du kommer in i det rätta flödet.

⭐️ Vågen

Nu befinner du dig i den extremt ovanliga tiden mellan de två fullmånarna i Vågen och härifrån och till slutet av april finns det ett starkt fokus på kärlek och relationer. Ja, vad ska man säga Vågen? Kärleken är evig och nu när Solen dundrar fram igenom ditt relationshus kommer även chanserna att förverkliga dina kärleksdrömmar att öka. Härligt! Sen tisdagskväll  seglar din lyckliga stjärna Venus in i mysiga Fiskarnas tecken och ditt flitiga 6:e hus som faktiskt också handlar om dagliga vanor. Men vad sägs om att lägga allt ditt krut på att älska dig själv istället för att fiska efter andras uppmärksamhet och gunst? Ta för vana att sätta dig själv i första rummet och behandla dig själv som om du vore en gudinna under de närmaste fyra veckorna. Det innebär förstås inte att du inte ska dejta – det kommer massor av kärlek i din väg. Jag vill mest visa dig kraften i kärleksmagi. När du älskar dig själv i nöd och lust – då kommer andra att finna dig oemotståndlig.

⭐️ Skorpionen

Nu har vi den gångna veckans stora skifte med fullmåne, ny årstid och Solens ingång i eldens element och Vädurens tecken bakom oss. Solen har nu hunnit etablera sig ordentligt i ditt arbetsamma sjätte hus och du finner i lusten och motivationen att ta tag i saker och genomföra både yrkesmässigt och privat. Hälsan, din dagliga träning och jobb kommer i fokus. Jupiter befinner sig i ditt ekonomiska andra hus hela året vilket ger dig såväl självförtroendet som förutsättningar att nå en riktigt positiv ekonomisk utveckling. Jobb och jobb alltså! Du är en känslomänniska och för dig betyder kärleken mest. Att Mars har rört sig igenom ditt partnerskapshus, det 7:e, kan ha skapat stress, oro, friktion och i värsta fall även konflikter med människor i din närhet. Att Mars byter tecken på söndag kommer att lugna ner bilden. Ja, visst – det kan vara förfärligt att komma på sned i en relation – men.. Tänk om det är så att du inte har så fel trots allt.  Kanske är det som larmat inom dig signaler som du bör ta på allvar? Uranus har nu hunnit manifestera sin närvaro i Oxen visar på nya relationsbehov och överraskande vändningar i kärlek och romantik under de närmaste månaderna.

⭐️ Skytten 

Veckan startar med en avtagande måne i Skytten så måndag – tisdag är helt OK, roliga och faktiskt inspirerande dagar. Det är massa kul görningen för dig och faktiskt generellt alla som är födda i rörliga tecken. Två härliga planeter Venus och Mars som byter tecken under veckan. Först ut är Venus som under tisdagenskvällen tar klivet över till Fiskarna där hon älskar att vara och därifrån kommer du att kunna åtnjuta hennes närvaro. Härligt – för det här kan bli hur äventyrligt eller flirtig som helst! Det som verkligen kommer att öka på det motiverande och pigga är ju Mars nya läge i Tvillingarna – ett toppläge för dig som ger dig energin och glädjen tillbaka. Nya tankar, impulser och känslor som väcks till liv. Merkurius vänder direkt (dvs rör sig åt rätt håll) på torsdag vilket förstås är en lättnad även om det dessvärre inte riktigt är över ännu. Neptunus spelar en nyckelroll i detta ända fram till 5/4 och han har en tendens att dra ner på klarheten.

⭐️ Stenbocken

Förra veckan innehöll verkligen omvälvande energier och bara på någon dag tvärvände allt och hokus pokus bara trollades en ny årstid, ett nytt stjärntecken och ett nytt liv fram. De områden som aktiveras nu är förstås hemmet och karriären och som vanligt rasslar det till på bägge fronter samtidigt. Full rulle alltså. I och med att Solen befinner sig Väduren kommer inte ditt liv att innehålla en långtråkig stund. Månen rör sig igenom ditt tecken från onsdag eftermiddag – tidig lördag morgon. Det innebär att månen passerar över knepiga planeter som Saturnus, Pluto under fredag morgon och dag och rekommendationen är att ligga lite lågt där och det är klokt i att välja sitt sällskap med försiktighet. Redan framåt kvällen är faran över och du får en riktigt trevlig helg. Södra Noden aktiveras nu i mötet med Pluto och vilket gör att händelser ur ditt förflutna – kanske till och med så långt tillbaka som tidigare inkarnationer – kan gå igång. Det ska bli spännande att se vad som händer framöver.

⭐️ Vattumannen

Du har haft en stark start på det nya året och det har inte varit många dagar utan någon intressant transit eller planet i ditt tecken. Hypen mattas av nu, ljusen slocknar så att säga och det blir lite lugnare runt dig ett tag igen när vackra Venus under tisdagenskvällen tar klivet över till Fiskarnas sfär. Hennes älskling Mars lämnar också sin position i Oxen och därmed släcks även den kontakten ner för dig. Om du tillhör dem som jobbat lite mer än vad du borde gör du klokt i att styra upp det där nu och tänka på att komma in i balanserade rutiner när du får lite lagom dos av allt det där som en människa behöver för att fungera optimalt. Men din styrare Uranus har nu etablerat sig i Oxen och därifrån pumpas ständigt nya impulser in i ditt horoskop. Räkna med att du känner av det. Lusten att testa nya saker, resa, plugga och vidareutvecklas tar fart. Ha ett öppet sinne och se var det leder dig. Gå online och delta i diskussioner och debatter! Du får inspiration genom att möta olika tankesätt och idéer.

⭐️ Fiskarna

Nu händer det massor inne i din hörna av horoskopet. Merkurius befinner sig fortfarande i Fiskarna och genom den retrograda perioden har han hamnat i blickfånget. Nu backar han in i Neptunus och där blandas dessa två krafter vilket faktiskt kan öka känslan av förvirring. Det är möjligt att den som lidit av retrograden upplever att det blir ännu lite värre för en tid. Merkurius vänder direkt (går åt rätt håll igen) på torsdag, men kommer ändå att vara intrasslad med Neptunus ända till 5/4. Men.. jag sparade de bästa nyheterna till sist – trots att detta är det första som händer under veckan. Venus träder in i Fiskarnas tecken. Hon stortrivs i den här positionen och man säger att Venus finner sitt allra vackraste uttryck här. Inte nog med det! Venus kontaktar även Uranus på vägen in i tecknet här så massor kan hända nu. Tänk om du plötsligen blir kär, går in i ett superkreativt flöde eller får ett andligt genombrott. Allt detta är nämligen troligt under dessa stjärnor.

Klicka på röda länken för information om Onlinekursen i Astrologi.

Är du intresserad av en personlig konsultation med mig? margareta.isis@gmail.com För kontakt och bokning: Klicka här

Horoskop – vecka 13

Ruling planets weekly aries banner

⭐️ Väduren

Det är riktigt härlig vecka som ligger framför dig Väduren. Den inte lika omvälvande som den föregående men bara det att Solen befinner sig i ditt tecken gör ju dig till den naturliga stjärnan som lyser upp alla sammanhang. Planeten Neptunus och Fiskarnas energi vill inte riktigt släppa greppet ännu och energin gör sig påmind på flera sätt. Vackra Venus träder under natten mot onsdag in i Fiskarna och tar så plats i ditt subtila, mystiska 12:e hus där dina drömmar vävs. Retrograda Merkurius är i Fiskarna och backar nu rakt in i Neptunus. Oj! Här kan förvirringen faktiskt öka ytterligare ett snäpp fram till dess hans bana under torsdagen vänder rätt igen och går framlänges. Det skeendet ger en lite busig och oväntad touch till det hela. Bra samtal, plötsliga idéer, flirtar kan komma igång. Veckans bästa nyhet infaller under söndagen för då skiftar din styrande planet över till Tvillingarna och där i luftens element kan han ge din heta Vädurssol den uppbackning du behöver. Här kommer kraften tillbaka! Hurra! Till dess – pusta hornen och gör dig beredd på en härlig vår.

⭐️ Oxen

Din styrande planet – gudomliga Venus träder på tisdagskvällen in i Fiskarnas sfär där hon stortrivs vilket faktiskt påverkar dig positivt även om hon befinner sig i ett annat tecken.   Nu dras du utåt och det är emot upplevelser och utmaningar som fokus ligger. Du kan komma i kontakt grupper eller organisationer, kanske är det den yrkesmässiga framgången som lockar? Men det kan också vara så att det är på resande fot som du kommer i kontakt med nya personer. Det är starka krafter i rörelse nu när både Uranus och Mars befinner sig i ditt tecken. Jag anar att många av er känner sig lättade när Mars lämnar tecknet på söndag – medan en annan människa kan känna tacksamhet för att han kom och satte fart på livet, känslorna och fick livsandarna att återvända. Säga vad man vill om honom – men visst gjorde han sitt jobb grundligt denna gång? Nydanande Uranus däremot blir kvar vid din sida i hela sju år. På den tiden hinner du bli en helt ny version av dig själv.

⭐️ Tvillingarna

Ack den som vore i dina kläder nu Tvillingarna. Det är en härlig vår, fylld av fart och fläkt och idel chanser som väntar. Nu riktas blickarna emot ditt 10:e hus, yrkeslivet och karriären och Fiskarnas tecken. Där träder gudinnan Venus in på tisdagskvällen in och förtrollar allt hon vidrör, välkommet, socialt och roligt. En flirt eller kanske kärlek blossa upp nu – men naturligtvis kan gudinnans närvaro få dig att se bra ut i alla sammanhang – inte minst yrkesmässigt. Här skapas nya kontaktytor och perioden är uttalat positiv för dig.Din härskare Merkurius träder in i dimman när han möter upp med Neptunus här i början av veckan och han är kvar i det läget när hans retrograda bana vänder rätt på torsdagen – ja.. denna förvirrande sammanblandning av energier pågår ända fram till 5/4 innan det släpper. Bästa nyheten för den som vill ha förändring, ny energi och action inträder under söndagen när kaxiga Mars kommer in i ditt tecken! Våga stå på dig och syna korten om du misstänker att någon inte talar sanning och tillåt inte folk att manipulera dig.

⭐️ Kräftan

Det har gått fyra dagar sedan månen var full i Vågens tecken och den mäktiga energin har nu klingat av. Men som det denna vår sker något så ovanligt som två fullmånar i följd i samma tecken så bibehålls energin aktuell hela perioden – ända in i slutet på april faktiskt. Det är kärlekens vår och Venus som lyser stark här. Att hon flyttar in i Fiskarnas tecken är underbart eftersom hon kommer till sin rätt och älskar att vistas där – vilket skapar en gynnsam trigon till dig och en extra boost på ditt äventyrliga 9:e hus. Hm.. kan det vara aktuellt med ett äventyr eller en resa kanske? Du behöver något kul att se fram emot så om du har möjlighet är det klokt att unna sig en avstickare.  Solen dundrar på igenom ditt 10:e hus – ingen rast, ingen ro – och massor är på väg att hända i runt ditt yrkesliv. Andra goda nyheter som också äger rum i samma 9:e hus är att Merkurius bana vänder rätt på torsdag och därefter återgår livet så sakteliga till sina vanliga gängor igen efter en knasig tid fylld av förvirring, försening och missförstånd.

⭐️ Lejonet

Det ser ut som att du öppnar dig för nya yrkesmässiga tankar och kanske går du i funderingar på att vidareutvecklas, byta jobb eller studera? Självförverkligande och nya utmaningar är precis det din själ suktar efter och att våga ge livet en chans kommer att göra dig lycklig. Det är en så härligt eldig och positiv känsla i ditt horoskop just nu och världen är din om du tar för dig Leo! Solen lyser upp ditt utåtriktade, sociala nionde hus och kanske är du på resande fot nu eller kan det vara så att du planerar att ta dig en avstickare. Merkurius som varit retrograd under tre veckor vänder direkt, dvs går framlänges igen på torsdag. Dessvärre inträder ingen omedelbar lättnad trots det för Merkurius och Neptunus har en tête a tête och den blandningen är inte alltid lätt att förstå sig på.  Passa dig för folk personer som vill imponera eller slå blå dunster i ögonen på dig.. Men, det där är inget som du inte klarar av att hålla undan. Le och njut av allt annat kul som sker runt dig!

⭐️ Jungfrun

Det är så superhärlig energi på gång i ditt horoskop Jungfrun! Redan på tisdagskvällen börjar underbara kärleksgudinnan Venus att skicka sina rosafärgade strålar åt ditt håll och plötsligt känns livet som en underbar plats att vara på. Du har turen med dig i alla dina förehavanden och känna att saker och ting bara funkar. Använd de magiska superkrafterna som Venus skänker vist. Flirta, lev och lek men håll gärna ett vaksamt öga lite halvöppet. Merkurius bana vänder rätt på torsdag men han är intrasslad med Neptunus – illusionernas mästare och som bekant är inte allt som glimmar guld. Livet kan vara lite förvirrande fram till 5/4. Men det finns också andra processer i gång, krafter som verkar under ytan i ditt horoskop. Snart troligtvis någon gång i sommar kommer du att bli varse. Mars byter läge på söndag och glider då in i Tvillingarna vilket kan ses som ett optimalt läge för din del. Därifrån stimulerar han, sätter igång skeenden och ser till att du kommer in i det rätta flödet.

⭐️ Vågen

Nu befinner du dig i den extremt ovanliga tiden mellan de två fullmånarna i Vågen och härifrån och till slutet av april finns det ett starkt fokus på kärlek och relationer. Ja, vad ska man säga Vågen? Kärleken är evig och nu när Solen dundrar fram igenom ditt relationshus kommer även chanserna att förverkliga dina kärleksdrömmar att öka. Härligt! Sen tisdagskväll  seglar din lyckliga stjärna Venus in i mysiga Fiskarnas tecken och ditt flitiga 6:e hus som faktiskt också handlar om dagliga vanor. Men vad sägs om att lägga allt ditt krut på att älska dig själv istället för att fiska efter andras uppmärksamhet och gunst? Ta för vana att sätta dig själv i första rummet och behandla dig själv som om du vore en gudinna under de närmaste fyra veckorna. Det innebär förstås inte att du inte ska dejta – det kommer massor av kärlek i din väg. Jag vill mest visa dig kraften i kärleksmagi. När du älskar dig själv i nöd och lust – då kommer andra att finna dig oemotståndlig.

⭐️ Skorpionen

Nu har vi den gångna veckans stora skifte med fullmåne, ny årstid och Solens ingång i eldens element och Vädurens tecken bakom oss. Solen har nu hunnit etablera sig ordentligt i ditt arbetsamma sjätte hus och du finner i lusten och motivationen att ta tag i saker och genomföra både yrkesmässigt och privat. Hälsan, din dagliga träning och jobb kommer i fokus. Jupiter befinner sig i ditt ekonomiska andra hus hela året vilket ger dig såväl självförtroendet som förutsättningar att nå en riktigt positiv ekonomisk utveckling. Jobb och jobb alltså! Du är en känslomänniska och för dig betyder kärleken mest. Att Mars har rört sig igenom ditt partnerskapshus, det 7:e, kan ha skapat stress, oro, friktion och i värsta fall även konflikter med människor i din närhet. Att Mars byter tecken på söndag kommer att lugna ner bilden. Ja, visst – det kan vara förfärligt att komma på sned i en relation – men.. Tänk om det är så att du inte har så fel trots allt.  Kanske är det som larmat inom dig signaler som du bör ta på allvar? Uranus har nu hunnit manifestera sin närvaro i Oxen visar på nya relationsbehov och överraskande vändningar i kärlek och romantik under de närmaste månaderna.

⭐️ Skytten 

Veckan startar med en avtagande måne i Skytten så måndag – tisdag är helt OK, roliga och faktiskt inspirerande dagar. Det är massa kul görningen för dig och faktiskt generellt alla som är födda i rörliga tecken. Två härliga planeter Venus och Mars som byter tecken under veckan. Först ut är Venus som under tisdagenskvällen tar klivet över till Fiskarna där hon älskar att vara och därifrån kommer du att kunna åtnjuta hennes närvaro. Härligt – för det här kan bli hur äventyrligt eller flirtig som helst! Det som verkligen kommer att öka på det motiverande och pigga är ju Mars nya läge i Tvillingarna – ett toppläge för dig som ger dig energin och glädjen tillbaka. Nya tankar, impulser och känslor som väcks till liv. Merkurius vänder direkt (dvs rör sig åt rätt håll) på torsdag vilket förstås är en lättnad även om det dessvärre inte riktigt är över ännu. Neptunus spelar en nyckelroll i detta ända fram till 5/4 och han har en tendens att dra ner på klarheten.

⭐️ Stenbocken

Förra veckan innehöll verkligen omvälvande energier och bara på någon dag tvärvände allt och hokus pokus bara trollades en ny årstid, ett nytt stjärntecken och ett nytt liv fram. De områden som aktiveras nu är förstås hemmet och karriären och som vanligt rasslar det till på bägge fronter samtidigt. Full rulle alltså. I och med att Solen befinner sig Väduren kommer inte ditt liv att innehålla en långtråkig stund. Månen rör sig igenom ditt tecken från onsdag eftermiddag – tidig lördag morgon. Det innebär att månen passerar över knepiga planeter som Saturnus, Pluto under fredag morgon och dag och rekommendationen är att ligga lite lågt där och det är klokt i att välja sitt sällskap med försiktighet. Redan framåt kvällen är faran över och du får en riktigt trevlig helg. Södra Noden aktiveras nu i mötet med Pluto och vilket gör att händelser ur ditt förflutna – kanske till och med så långt tillbaka som tidigare inkarnationer – kan gå igång. Det ska bli spännande att se vad som händer framöver.

⭐️ Vattumannen

Du har haft en stark start på det nya året och det har inte varit många dagar utan någon intressant transit eller planet i ditt tecken. Hypen mattas av nu, ljusen slocknar så att säga och det blir lite lugnare runt dig ett tag igen när vackra Venus under tisdagenskvällen tar klivet över till Fiskarnas sfär. Hennes älskling Mars lämnar också sin position i Oxen och därmed släcks även den kontakten ner för dig. Om du tillhör dem som jobbat lite mer än vad du borde gör du klokt i att styra upp det där nu och tänka på att komma in i balanserade rutiner när du får lite lagom dos av allt det där som en människa behöver för att fungera optimalt. Men din styrare Uranus har nu etablerat sig i Oxen och därifrån pumpas ständigt nya impulser in i ditt horoskop. Räkna med att du känner av det. Lusten att testa nya saker, resa, plugga och vidareutvecklas tar fart. Ha ett öppet sinne och se var det leder dig. Gå online och delta i diskussioner och debatter! Du får inspiration genom att möta olika tankesätt och idéer.

⭐️ Fiskarna

Nu händer det massor inne i din hörna av horoskopet. Merkurius befinner sig fortfarande i Fiskarna och genom den retrograda perioden har han hamnat i blickfånget. Nu backar han in i Neptunus och där blandas dessa två krafter vilket faktiskt kan öka känslan av förvirring. Det är möjligt att den som lidit av retrograden upplever att det blir ännu lite värre för en tid. Merkurius vänder direkt (går åt rätt håll igen) på torsdag, men kommer ändå att vara intrasslad med Neptunus ända till 5/4. Men.. jag sparade de bästa nyheterna till sist – trots att detta är det första som händer under veckan. Venus träder in i Fiskarnas tecken. Hon stortrivs i den här positionen och man säger att Venus finner sitt allra vackraste uttryck här. Inte nog med det! Venus kontaktar även Uranus på vägen in i tecknet här så massor kan hända nu. Tänk om du plötsligen blir kär, går in i ett superkreativt flöde eller får ett andligt genombrott. Allt detta är nämligen troligt under dessa stjärnor.

Klicka på röda länken för information om Onlinekursen i Astrologi.

Är du intresserad av en personlig konsultation med mig? margareta.isis@gmail.com För kontakt och bokning: Klicka här