Horoskop – Vecka 13

aries-new-moon-1-1100x767

⭐️ Väduren 

Hoppla Väduren! Det är verkligen mycket som är nytt här – faktiskt ett helt nytt upplägg sedan förra veckan bara. Du befinner dig i ett härligt flöde som började med vårdagjämningen och Solens entré i Väduren. Din styrande planet Mars har varit ute på riktiga äventyr de senaste dagarna när han först mötte Jupiter och direkt efter Pluto. Ingen av dem var helt enkla möten men – det är bakom dig. Känn dig som en vinnare i det för det är en stärkt Mars som drar vidare mot nya utmaningar nu.

Nu inväntar vi nymånen som denna tisdag infaller i ditt tecken! Ditt horoskop fullkomligen skiner nu och det är nystart på alla fronter. Mitt råd till dig är att njuta, önska in, ansök, buda, flirta, anmäla sig eller vad än det nu är du drömmer om att få in i ditt liv. Det här är tiden när du ska agna kroken och lägga ut dina garn! vilket bör ha fått dig upp i varv.

⭐️ Oxen 

Det har varit mer eller mindre kaos på himlavalvet sedan i torsdags när många planeter har skiftat tecken eller varit utmanande aspekter till andra planeter – men du kära Oxen tycks vara lite utanför det där larmet. Venus glider fram igenom ditt tecken även denna vecka och om det inte vore för den generella oron i landet skulle man kunna tänka sig att ditt liv var härligt att leva nu.

Saturnus har nyss fått ett nytt läge i ditt karriärhus och möjligt är att dina tankar börjar spinna runt framtid och yrkesliv. Det är bra att du tänker Oxen, men inga beslut bör fattas här och nu. Vi inväntar även en nymåne i Väduren under tisdagen och den kommer att falla i meditativa 12:e hus vilket ger dig ett helt månvarv att fundera på vad som är det rätta för dig. Den nya Månen är livsbejakande och påminner dig om att du är stjärnan i ditt liv, att du är solen i mitten av ditt universum. Det är genom dina tankar som du skapar din verklighet. Det här är ett superbra tillfälle att arbeta andligt med förändringsarbete. Önska in vad du vill ha – men det är inte nu du går vidare.

⭐️ Tvillingarna 

Din styrande planet Merkurius seglar fortfarande stilla och fint igenom Fiskarna och det är inte för än till veckoslutet han äntligen lämnar skuggzonen! Det är den 30/3 passerar den punkten och förhoppningsvis blir kommunikationen lite enklare igen.

Ja, kära Tvillingarna – det är märkliga tider vi lever i. Aldrig hade jag trott att det den dagen skulle komma att jag kom på tanken att tala med dig något så märkligt som att hålla en social distans till andra människor. Särskilt inte som heta Mars nyligen mött upp med både Jupiter och Pluto i ditt passionerade 8:e hus dessutom. Oj, längtan efter att bli berörd på djupet finns ju där såklart.

Men du är inte för intet som du kallas zodiakens smartaste och jag anar att påhittiga du hittar smarta lösningar för att ta dig runt även detta. Under tisdagen väntas en uppiggande nymåne i Vädurens tecken som infaller i ditt gruppmedvetna, tekniska 11:e huset. Kanske är det så att lyckan kommer till dig genom någon app eller chat? Det är vår och nystart i luften.

⭐️ Kräftan 

Under de senast fem dagarna har heta Mars vår överhettade krigsgud mött upp med Jupiter och därifrån slog han sig i slang med dramatiska Pluto. Båda dessa möten är svåra och som de infaller mitt emot allt som är du kanske inte allt i ditt liv har avlöpt som man önskat heller. Planeterna tenderar ju att spegla skeendena här på jorden. Nåväl, på måndag eftermiddag är detta bakom oss och vi går faktiskt en gladare vecka till mötes.

I fredags gick Solen in i väduren och detta år smyger våren inte igång, tvärt om, den kommer bara över oss och plötsligen är livet en så mycket härligare plats att vara på.

Vi har en sprudlande, glad nymåne på tisdag som kommer att dominera skeendena hela veckan. På tisdag väntar i en härlig, pigg och igångsättande nymåne i Vädurens tecken och den landar i ditt karriärhus och under det kommande månvarvet är det just den delen av ditt liv som får en extra boost. Du har möjlighet att förändra nu och saker och ting kan utvecklas till det bättre.

⭐️ Lejonet

Det sista ditt stora varma Lejonhjärta behöver är att bli dåligt behandlad. Det är dock fullt möjligt att de senaste fem dagarna kan ha varit utmanade som krigsguden Mars varit i farten och aktiverat såväl Jupiter som Pluto nu när han hastar iväg igenom ditt arbetshus. Han kommer att vara där under måndagen också. Jobbar du hemifrån är problemet redan löst – ni andra rekommenderar jag att hålla lite hälsosam distans till dem i din omgivning som du vet kan vara lite bitska. Dessutom, det kan även finnas risk för spridning av rykten och skitsnack under dessa stjärnor så du gör klokt i att hålla en låg profil även av den anledningen.

På tisdag får vi en välkommen energivändning när månen blir ny i Väduren, i ditt lika eldiga och livsbejakande 9:e hus. Det är en så härligt glad och pigg energi som fyller din vecka Leo att hela horoskopet spritter av vårkänslor och glädje. Allt detta väcker förstås längtan att uppleva, resa, skapa, leva och dela glädje med andra. Du vill ha allt nu – och det står faktiskt inom räckhåll för dig att få allt som du vill ha – bara kanske inte precis just nu.

⭐️ Jungfrun 

Det kan ha varit en knepig helg för dig som för andra Jungfrun och vissa av er kan även ha upplevt lite trubbel i kärleksrelationen? Ja, det är inte utan att det faktiskt kan osa lite krutrök även här under måndagen för heta Mars möter upp med den ytterst intensiva Pluto i din romantikhörna. Bäst för dig att du löser detta hastigt för på tisdagen har vi en ytterst positiv och mysig nymåne som äger rum i ditt åttonde hus, ”hemligheternas kammare” eller vad vi nu ska kalla din allra mest privata sfär. Wow! Denna nystart kan förstås göra att du kärar ner dig i befintlig partner igen – eller att någon helt ny person dansar in i ditt liv, Den som längtat efter en sann kärlek med själsfrände potential, kan äntligen möta sin perfekta partner. Det här är en utmärkt tid för singlar att inleda relationer eller för den som lever i en relation att uppleva några dagar av salighet. Intressant nog rör åttonde huset även ekonomi, delade resurser och ibland arv. Andras pengar hur som helt. I värsta fall är det ett bara något så trivialt som ett banklån som ska läggas om.

⭐️ Vågen 

De senaste fem dagarna har det mullrat rejält under dina fötter när heta Mars passerat såväl Jupiter som Pluto på vägen igenom ditt hemkära 4:e hus. Hm, jag hoppas verkligen att du inte upplevt oro och känt din trygghet skakad under dessa högexplosiva stjärnor. Samtidigt som det skedde har våren passat på att komma, Solen träda in i Väduren och där i ditt relationshus väntar vi nu en härlig nymåne. Wow. Den är pigg, glad och igångsättande och det vackraste med den är att den äger rum tillsammans med helaren Kiron. Det skapas så mild, fin kärleksfull känsla nu som jag verklige hoppas att du använder dig av för att hela relationer som kan ha gått snett och det finns behov att tala ut. Det kan likväl vara så att det är ditt hjärta som behöver helas i relation till någon annan och det är du som får ta emot den hjälpen. Underbara Vågen,  bekymra inte ditt vackra huvud nu med dessa världsliga detaljer. Nu vänds alla blickar emot dig när denna härliga nymånen glimmar till nu på tisdag morgon och ger dig och ditt liv ett lyft. Det kan vara kärlek på gång också nu!

⭐️ Skorpionen 

Wow Skorpio.. dina båda styrande planeter skakar om världen nu och det är inte utan att människor studsar till – för med två så heta herrar som Pluto och Mars är ingenting neutralt eller alldagligt. Den här kaxiga energin kommer att finnas med under måndagen också och det kan vara klokt av dig att tona ner en aning och tänka lite extra vad du säger och hur orden faller. Din berömda intensitet lockar många men kan skrämma andra.

På tisdag vänds energierna och vi har en pigg, glad och uppfriskande nymåne i Väduren som väcker en imponerande kapacitet hos dig. Kanske är det årstiden, ljuset eller bara det faktum att våren har anlänt som gör att vi ser denna effektivitet. Det är ett jävlar anamma hos dig nu som vi inte fått se dig uttrycka till fullo på ett bra tag. Det kan tyda på att du antingen lägger in en extra växel i arbetslivet, att du ger din bostad en rejäl avrivning och rensar ut allt du inte behöver, torkar, städar och gör fint. Det kan också vara så att du tar fram träningsskorna och tar ett nappatag med allt runt hälsa, diet och välmående.

⭐️ Skytten

De senaste fem dagarna har vi fått uppleva dramatiska planethändelser när krigsguden Mars har dundrat över såväl din styrare Jupiter och nu denna måndag fortsätter hans färd över manipulativa Pluto. Allt detta äger rum i ditt ekonomiska andra hus och med tanke på vad som sker på världens börser nu kanske du har fått uppleva din beskärda del av ekonomisk oro. Som tur är vänder släpper de svåra krafterna greppet om dig på måndag eftermiddag.   På tisdag förmiddag bildas dessutom en härlig, pigg, innovativ och glad nymåne i ditt romantiska femte hus. Den äger rum tillsammans med healingplaneten Kiron och här kan fnurror lösas upp och helt nya positiva steg i samförstånd tas. Du är ditt allra mest sprudlande och charmiga jag nu hela veckan och välkomnar glatt alla nya kontakter. Betyder detta att du ska träffa en ny partner eller lyckas få till en nytändning med din nuvarande eller båda varianterna samtidigt?  Femte huset kan i och för sig också symbolisera kreativitet så vem vet. Kanske är det dags för dig att släppa fram din inre konstnär.

⭐️ Stenbocken 

Ja, kära Stenbock, de kardinala tecknen har ju varit rejält prövade under de senaste åren och ditt tecken har förstås haft det värst av alla. Därför är det så roligt att nu äntligen få berätta att stränga Saturnus i söndags lämnade ditt stjärntecken och flyttat in till grannen. Vid månadsskiftet följer även Mars hans exempel och därefter blir det mycket lugnare och mer harmoniskt för din del. Men jobbiga Mars är ju inte känd för diskretion, tvärt om faktiskt. Han gillar när det skramlar till och det har det verkligen gjort under de senaste fem dagarna när Mars passerat över Jupiter och idag måndag har han sin sista kontakt med skumma Pluto. Resten av året är det du och expansiva Jupiter för hela slanten. Lätthanterbart och detta är de stora möjligheternas tid.

På tisdag bryter en pigg, eldig och glad nymåne i Väduren av den här tyngre energin. Den landar i ditt fjärde hus och riktar blicken emot din innersta krets, din familj och ditt hem. Går ni i renoveringstankar eller nöjer ni er med nya dynor till utemöbeln i år?

⭐️Vattumannen 

Under söndagen anlände din klassiska styrare Saturnus till ditt tecken! Det här är en episk förändring som faktiskt kommer att påverka dig i hela tre år framöver. Ja, inte bara dig förresten – var Saturnus står är viktigt för hela mänsklighetens utveckling.

Så kära Vattenbärare, om du tillhör dem som har politiska ambitioner och drömmar så är det dags att plocka fram dem nu. Härifrån är det möjligt för dig att bli sedd, hörd och uppmärksammad.

Tänd saliva, ta healing eller se till att träffa empatiska, medkännande vänner nu måndag när två riktigt jobbiga planeter Mars och Pluto passar på att träffas i ditt andliga 12:e hus och det är troligt att dina drömmar går i moln och känslor lätt blir negativa, uppförstorade och svåra att hantera. Även om det bara är ett tillfälligt mörker så är detta inte en lättsam dag.  Som tur är väntar vi på en pigg, glad och revitaliserande nymåne redan på tisdag som kommer att lysa upp ditt kommunikativa tredje hus. Den här tiden är det lätt att lära känna grannar och människor i ditt närområde. Det är en fin tid som väntar nu.

⭐️ Fiskarna

I din närmaste krets, vänner och familj råder en fin harmoni. Men det är lite knepigare energier igång bland folk du knappt känner, grupper du är med i och liknande. Man får sannerligen hoppas att du inte blir indragen i något drama på sociala media eller blir förtalad eller på andra sätt utsatt under måndagen. Den här svåra energin har spridits i hela fem dagar redan och det 11:e huset för gruppaktivitet är markerat i horoskopet. Måndagen är sista dagen som heta Mars triggar misstänksamma Pluto, så bara du tar dig igenom den här dagen oskadd har du ditt på det torra efter det.

Tisdagen och för övrigt även resten av veckan är av en helt annan energi för då äger en härlig, glad, pigg och livsbejakande nymåne rum i Vädurens tecken. För dig betyder det här förstås att det kommande månvarvet har en nystart att komma med och nymånen infaller i ditt ekonomiska 2:a hus. Många av er kanske redan vet vad det är för nya möjligheter som kommer här. Andra kanske måste våga ta steget ut i det okända och se till att den nya möjligheten kommer till dig. Ni andra, ni kanske ska fundera på hur ni bör prioritera, värdera er tid och lägga upp er ekonomi.