Nymåne i Vädurens

 

new-moon-mod (1)🌙 Nymåne på tisdag 24/3, kl 10:28 på 4°12 i Väduren

På tisdag äger en härlig nymåne rum i Vädurens tecken som faktiskt kommer att bryta den här eländestrenden vi har haft ett bra tag nu. Bäst av allt och det jag älskar med den här nymånen är att den äger rum i konjunktion (exakt invid) Kiron – helaren. Det är en underbar helande energi som sprids till oss människor nu. 🙏

Jag säger inte att allt dåligt försvinner över en natt, men – Saturnus fick nyss (i söndags) ett nytt tecken att vara i, Mars kommer inte att gå över några fler ”farliga” planeter och förstås.. så har vi den här underbara nymånen! Härligt! Det är faktiskt ett trendbrott här och en ny och gladare energi än på länge!

Att månen blir ny i livsbejakande, glada Väduren påminner dig om att du är stjärnan i ditt liv, att du är solen i mitten av ditt universum – att du kan göra precis vad du vill. Det är genom dina tankar som du skapar din verklighet. Det här är ett superbra tillfälle för att genomföra förändringar, att starta nya projekt osv.

Varje nymåne är början av en känslomässig cykel för vi erbjuds åter en ny chans att ta livet i nackskinnet, sätta upp nya mål och tydliggör vår vilja. Här i Väduren får du både modet och idéerna för att agera.

I fredags trädde Solen in i pigga, igångsättande Vädurens tecken och dess energi är starkt motiverande, igångsättande och viljestark. Fattas bara, när Vädurens styrande planet nyss fått möta både Jupiter och Pluto. Med deras superkrafter innanför västen när han dundrar vidare igenom zodiaken.

Astrologiskt har den gångna perioden varit extrem – toppnoteringar med den ena astrologiskt heta händelsen efter den andra. Som alla vet speglar ju skeendena där uppe – det som äger rum på jorden. As Above – so below.. som alltid.

Om du har det svårt i livet – använd Vädurens eldig energi för att få motivationen och driven att förändra. Modiga Väduren är pionjären, är orädd och tolererar inga begränsningar. Det är ett kardinalt (styrande) eldtecken.

Jag vet att jag gör er alla galna genom att prata om att ni ska se var nymånen faller i era horoskop men det är så väl värt att veta. Det ger en fingervisning om vad som är på gång i ditt liv. Kolla både in husplaceringen och förstås; Om du har någon personlig planet på den graden blir det förstås extra viktigt. Du som har Solen, Månen eller Ascendenten i Väduren kommer att få en extra skjuts!

Plocka fram ditt horoskop och kolla var den punkten – 4° i Väduren – faller hos dig (5 grader isär åt bägge hållen räknas också).

Vet du inte? Gå in på www.astro.com och gör ditt horoskop gratis där.