Horoskop – vecka 15

 

luna-llena-full-moon-18012020in1⭐️ Väduren

Ur det astrologiska perspektivet råder ett extremtillstånd på stjärnhimlen och naturligtvis speglar det skeendena här på jorden. Det är alltså inte en normalvecka med ordinära händelser du har framför dig. Din kosmiska pilot Mars är nu i kvadratur med oförutsägbara Uranus som befinner sig i din ekonomiska sektor. Men kan inte ta något för givet under dessa stjärnor så iaktta försiktighetsåtgärder för saker kan förändras blixtsnabbt. Onsdagens fullmåne infaller i Vågen/Väduren viket förstås sätter dig och dina relationer i fokus. Det finns glädje, värme här för dig och den som funderar på att dejta ska veta att relationer som börjar under denna måne kan bli varaktiga.  Under lördagen glider Merkurius in i ditt tecken, vilket hjälper dina tankeprocesser, tänder en liten smartlampa i skallen på dig och det är i tider som dessa som dina specialförmågor kommer fram. Du är mästare på att hitta lösningar och se möjligheter när de kommer och faktiskt också kunna fånga dem.

⭐️ Oxen

Hela världen är i kaos och ditt annars så fridfulla tecken kan få känna när starkt motiverande Mars dundrar fram igenom ditt 10:e karriärhus och ställer sig i en utmanade vinkel till oförutsägbara Uranus som är i Oxen. Det skeendet sätter tonen för den veckan. Hm, din själ säger åt dig att det är dags att ta kontrollen över situationen och kanske också kliva upp ett steg på karriärtrappan. Det är dock så mycket instabilitet i dessa stjärnor att jag faktisk vill avråda ifrån beslutsfattande och affärer om det går. Under natten till onsdag blir månen full i Vågens tecken och som alltid är fullmånen känslomässig, men just denna kan vara extrem eftersom den bildar kvadratur till expansiva Jupiter och transformativa Pluto. Unna dig lyxen att ge dig själv allt vad du längtar efter – gärna långledigt i påsk.  Ta hand om dig Oxen och vård dig själv med öm hand – det är du värd. Nästa vecka erbjuder en helt annan och mjukare energi.

⭐️ Tvillingarna

Du har zodiakens finaste horoskop den här veckan och på något magiskt vis lyckas du komma undan de skarpaste och mest utmanande kanterna.  Men visst, du lever ju i samma galna värld som alla andra och även du får uppleva att onsdagens måne blir full i kvadratur till Jupiter och Pluto. Det är ett kraftfullt skeende som i sig är extremt och man behöver inte precis leta för att finna på tok, men det är inte värre än att den energin går att översättas till kreativitet och passion.  Vackra Venus lyser upp din väg nu vilket naturligtvis är helt underbart och gör dig till den självklara medelpunkten i alla sociala sammanhang. Den rollen är i princip medfödd och naturlig för dig. Flirt, glädje, kärlek och vänner.. allt sådant funkar bra nu och det är underbart Venus är med dig och förgyller din påsk. Må den bli precis så njutbar som horoskopet antyder.

⭐️ Kräftan

Du har en oerhört stark drivkraft i dig Kräftan. Du vill räcka till för alla, klara såväl karriär som privatliv och helst också vara den strålande värdinnan och hon som förkovrar sig intellektuellt samt håller formen. Pust! Mitt bästa råd till dig nu är att faktiskt bara slappna av, släpp taget om ansvaret och alla måsten och låt det blir lite som det vill.

Nu byggs energierna sakta upp emot en fet superfullmåne i Vågen 18° som når sin totala fylla under natten till onsdagen. Med den positionen blidas det kvadraturer till transformativa Pluto och expansiva Jupiter. Samtidigt finns här också en vinkel mellan Mars och Uranus och allt detta sammantaget för detta till en oförutsägbar period som kan innehålla ytterligheter jättebra eller riktigt dåligt. Andas! Att hålla mental balans och ett ljust sinne är bara det fullt tillräckligt.

⭐️ Lejonet

Att allvarliga Saturnus nu manifesterat sin närvaro i ditt horoskop ger ett moget intryck och troligtvis känner du av det själv också. Du utstrålar någonting värdigt och har lite bättre koll på vad du vill.  Generösa du, med ditt stora varma hjärta, respekterar andras gränser och förväntar dig att andra gör samma sak för dig.

Men kaxiga Mars, krigets gud, befinner sig i nuläget mitt emot dig och han är nu i vinkel med oförutsägbara Uranus. Oj, den här transiten lämnar inga garantier något så jag vill utfärda en generell varning faktiskt. Oavsett din situation, om du jobbar hemifrån, inte har jobb eller är ute där i karriären så gäller det att hålla lite extra koll humöret, ta det lugnt om du är ute i trafiken och helt enkelt se till att hålla dig borta från stressfyllda situationer. Onsdagens superfullmåne lyser upp ditt 3:e hus vilket förstås är jättetrevligt för nu finns vänner, syskon, grannar och arbetskamrater där för dig och det finns värme, sympati och härliga samtal med här.

⭐️ Jungfrun

Hela världen är i kris och förändring, men trots det kan man lita på att den flitiga Jungfrun, hemifrån eller på sin vanliga arbetsplats ser till att jobba på. Med Mars och Saturnus i ditt hårt arbetande sjätte hus finns det inga planer på att ge upp. Du är alltid där med din hjälpande hand.

Mars kommer också att kopplas till oförutsägbara Uranus så det är viktigt att du är uppmärksam för oväntade händelser kan förekomma under dessa stjärnor. Som om inte det vore nog är vi på väg emot en hejdundrande fullmåne i Vågens tecken som infaller i ditt 2:a hus. Det understryker faktiskt vikten av fokus på din försörjning och ekonomi. Nu är du varnad..

Härligt nu är förstås att Neptunus bildar en drömsk vinkel till fullmånen, att Venus också står så till att du får tillgång till hennes överflöd, attraktion och sötma. Din styrare sjunger på sista versen i Fiskarna, mitt emot dig, men under denna vecka har du fortfarande tillgång till hans kvickhet och smarta skalle.

⭐️ Vågen

Låt oss ta det roliga och lättsamma först; Venus, Mars och Uranus är lyckosamt och flirtigt nog kopplade till varandra vilket gör att ditt sociala liv blir härligare och här kan även vårkänslorna ge sig till känna. Vi har en tilltagande måne nu och redan under måndagen känns spänningen i luften.

Under natten till onsdag blir månen full i ditt tecken vilket gör att allas blickar vänds emot dig! Det är kärlek, känslor och relationer som är temat här nu. Att det är superfullmåne gör förstås den extra kraftfull.  Astrologiskt är det verkligen ingen neutral vecka för det är flera, ovanliga och extrema planethändelser som sammanfaller och förstås är det Jupiter, Saturnus och Pluto som ligger bakom. På andra sidan detta kommer du att se att din utveckling tar fart här och du tar stora jättekliv framåt. För många finns det sådant du måste lämna bakom dig för att bereda väg åt det nya du ska välja in. 

⭐️ Skorpionen

Det finns en hetta i det här horoskopet som vi inte skådat på länge. Fattas bara.. dina båda styrande planeter är intrasslade i de mest intrikata vinklar och därmed dras du i skeendet med hull och hår. Transformativa Pluto omfamnas nu av gränslösa Jupiter och tillsammans banar de vägen för en djuplodad förändring av samhället och ur askan kommer du att resa dig som Fågel Fenix, och flyga din väg. Man tror inte att det är möjligt eftersom du är född i ett fast tecken men i själva verket är det ju förvandlingen som är din dolda superpower.

Månen blir full under natten till onsdag och det kan orsaka skarpt läge för dig känslomässigt. Ve den som inte förstår att du måste bli struken medhårs nu för under dessa stjärnor kan du ha väldigt kort stubin och kanske fatta alltför snabba och drastiska beslut. Inget kul som väntar? Jo massor Skorpio.. Venus och Mars – kärlekens planeter är bägge kopplade till uppfinningsrika Uranus nu. Det är lite upp till dig vart du vill gå i kärleken nu. 

⭐️ Skytten

Den här veckan är långt ifrån enkel att hantera eftersom det är ytterst utmanade energier på gång. Mars och Uranus bildar en spänd vinkel och det är inte utan det finns frustration med i bilden och känsla av att hållas tillbaka yrkesmässigt. Det ligger förstås i människans natur att försöka finna rutiner och mönster så man har något att hålla sig till men, tips till dig nu är att släppa den tanken helt.

Kreativitet och ett öppet sinne är tidens melodi för dig.  Din styrare Jupiter har sedan en tid tillbaka kommit i dåligt sällskap med en mystisk herre, Pluto, vars önskan är att bryta ner de vedertagna strukturerna och Jupiter han gör det han är bra på – nämligen att förstora och göra saker tydligt. Superfullmånen infaller i ditt 11:e hus, cool – den kommande månaden kan ge intressanta kontakter och det är där, på nätet du hittar det du söker.

⭐️ Stenbocken

Ja kära Stenbock, detta att vara kapabel, förståndig och ta ansvar tycks vara din roll i livet alldeles oavsett om du vill det eller inte. Den här veckan riktas uppmärksamheteten emot ditt yrkesliv och det är mycket möjligt att du tillkallas för att släcka bränder och styra upp utvecklingen. Här har vi ytterst utmanade transiter på gång. Vid det här laget har du väl hunnit utveckla rutin på tuffa skeenden? Man kan ana att dina personliga erfarenheter är fullt tillräckliga för att skiva en handbok i hur man överlever förändringar.

Månen blir full i Vågen under natten till onsdag och när detta sker aktiveras även mötet mellan expansiva Jupiter och transformativa Plutos i ditt tecken.  Att Mars utmanar Uranus under veckan samtidigt superfullmånen är igång är heller inte ett lättsmält skeende. Allt går bra för dig och under dessa spännande stjärnor skulle det inte förvåna om ljuv musik kan uppstå.

⭐️ Vattumannen

Det är din vecka att bevisa dig själv och visa världen vad du går för. Onekligen kommer blickarna vänds emot dig nu när heta Mars som befinner sig i ditt tecken under den 7:e – 9:e april bildar kvadratur med din explosiva och nydanande styrare Uranus. Att det råkar infalla samtidigt som en superfullmåne som i ditt fall infaller i ditt expansiva 9:e hus är mer än intressant. Du gör klokt i att ta det som sägs och vad som händer med en nypa salt, inte gå in för hett i diskussioner och ha överseende med dem som går över styr. Det är lätt hänt dagar som dessa.

Det nionde huset är kopplas ofta till resor. Hm, svårt att få till just nu, men.. det kan även indikera medvetandehöjning, kulturupplevelser och nya smarta tankar. Det är dina smarta idéer, kanske nya insikter och motiverande energi som kommer att vara dina mest värdefulla tillgångar nu.

⭐️ Fiskarna

Det är en superintressant och innehållsrik vecka som ligger framför dig och man skulle kunna beskriva det som att det faktiskt är lite hett runt öronen på dig. Solen lyser upp ditt ekonomiska 2:a hus det finns beslut och frågor som rör pengar och arbete som du inte kan skjuta upp längre. Merkurius rör sig hastigt nu och pinnar raskt igenom sista delen av Fiskarna nu. Som tur är har du alltid haft lätt att uttrycka dig. Använd den energin till att maila, ringa och till det där som du vet med dig att du måste fixa. På onsdag är superfullmånen här. Samtidigt befinner sig även Mars och Uranus i en explosiv kvadratur som är kraftfull och mäktig. Du kan uppleva känslan av en dominoeffekt när den ena händelsen avlöser den andra. Känslomässigt kan det också hetta till minsann men då avses förstås en helt annan sorts värme som känns i hjärttrakten.