Horoskop – Vecka 16

⭐️ Väduren

Solen har nu bara sex dagar kvar i ditt tecken men den här sista veckan blir utan tvekan den färgstarkaste och härligaste av dem alla.  På onsdag kommer pigga Merkurius i Väduren och i och med det skapas en ytterst gynnsam kontakt mellan Merkurius och Mars. De befinner sig i vad som kallas för ”ömsesidig mottagning” (överkurskunskap kanske men det betyder att båda planeterna kan prestera på topp). Du har så mycket att se fram emot nu. Förvänta dig roliga händelser, att saker och ting lossnar och att det blir mycket öppnare, gladare stämning, lite mer bus och glimten i ögat. Månen blir full i Vågens tecken på fredag! Kärlek och massor av vårkänslor i luften nu. Lördagen är intressant för på förmiddagen lämnar Solen ditt tecken och mot kvällen kommer Venus istället Venus in i tecknet. Detta har din själ längtat efter! Venus är här för att förtrolla din värld så du åter får känna lyckans sötma.

⭐️ Oxen

Astrologiskt är det här en riktigt spännande vecka där var dag bär med sig nya planethändelser och förändringar. För din del börjar det underbart med din styrande planet Venus i vinkel med Jupiter – mums! Det här placerar dig i en riktigt härlig position. Det är mycket känslor i rörelse nu och går du och väntar på att någonting ska hända, att en viss person hör av sig kanske? Fullmånen den 19/4 är kraftfull och den aktiverar även Uranus som är i Oxen. Härifrån kan de mest oväntade saker hända och livet blir lättsamt, spännande och kul. Den 20/4 går Solen in i Oxen och skänker ny energi och glädje till allt som är du. Nästan samtidigt träder Venus i Väduren. Det är din tid nu Oxen och snart ska stora förändringar till det bättre äga rum.

⭐️ Tvillingarna 

Veckan börjar mjukt och fint med riktigt gynnsamma vibbar som gör att allt bara känns smidigt och bra. Din styrare Merkurius skiftar över till Väduren på onsdag och detta är verkligen en riktigt god nyhet – eftersom Vädurens styrare Mars nu befinner sig i Tvillingarna. Detta utbyte – när de bägge planeterna besöker den andras hemmaarena är gynnsam för alla – men extra mycket för dig förstås. Här är knuffen som du behöver för att komma igång. Grabba tag i din laptop, din kreativa lust det verktyg du uttrycker dig. Kalla på din inre musa och sätt igång med de projekt du har inom dig men inte . Fredagen bjuder på en riktigt intressant fullmåne i Vågens tecken som landar i ditt kreativa 5:e hus som även det handlar om att uttrycka sig på olika sätt. Det skulle mycket väl kunna vara så att kärleken flammar upp nu. Allt ser spännande, härligt och njutbart ut.

⭐️ Kräftan 

Veckan börjar riktigt gynnsamt, positivt och motiverande. Om du önskar förändra, förbättra eller komma igång med saker är detta riktigt bra tid att spela ut dina kort, ta initiativ eller agera – oavsett vad än det är du vill uppnå. Vi har en tilltagande måne på gång och här byggs energierna upp tills dess att månen blir full i Vågens tecken på fredag. Denna fullmåne aktiverar Uranus vilket öppnar upp för helt nya möjligheter. Faktiskt är det oväntade eller ännu inte upptäckta saker som kan inträffa så det är riktigt spännande tider nu. Under dessa stjärnor kan faktiskt vad som helst hända. Det kan komma att ske massor runt dig, din karriär och ditt hemmaliv nu. Att Merkurius och Venus skiftar tecken och ställer sig i skarp vinkel till allt som är du är förstås välkommet eftersom det sätter utvecklande, goda, härliga, flirtiga och kommunikativa krafter i rörelse.

⭐️  Lejonet 

Vi har en tilltagande måne på gång som bygger upp energierna och framemot skärtorsdagen är du nog förväntansfull och glad inför helgen. Fredagen bjuder på en intressant fullmåne i Vågens tecken – den andra i raden i det här läget. Man skulle kunna tänka sig att det är två månar med samma energi – men det stämmer inte. Den här fullmånen infaller på den avslutande 29:e graden och den aktiverar dessutom Uranus och – detta gör att det rasslar till i ditt 10:e karriärshus. Det här är så intressant – för du kommer att komma in på helt nya tankespår här framöver. Jag menar inte att detta kommer ske alldeles precis på en gång – men här sätts fröet. Innovation, frihet, självförverkligande är vad din själ kommer att ropa efter här framöver. Du kanske inte alls gillar tanken på att något ska förändras såhär alldeles omedelbart – men sanna mina ord. Om inte allt för länge kommer du att vara så tacksam för utvecklingen och Uranus förmåga att öppna upp oss människor och göra oss redo för nya erfarenheter.

⭐️ Jungfrun 

Se fram emot en härlig vecka och en intressant påskhelg. Eh.. det hade kanske varit roligare om det var tvärt om, men början av den här veckan är väldigt mysig och Jupiters kvadratur till Merkurius och Venus ger dig tur och positiva vibbar från människor runt dig.  Dessutom befinner de sig mitt emot allt som är du, i ditt relationshus, så det blir ju väldigt personligt för dig. Men underbart är kort heter det ju. På onsdag swishar Merkurius över till Väduren och det blir förstås ett annat läge där – djupare samtal om allvarligare ämnen.

Långfredagen bjuder på en fullmåne i Vågen som kommer att lysa upp andra hus och för andra gången i rad ställa dig allvarliga frågor som rör livsstil, vad du värderar mest i livet och hur långt du är beredd att gå får att uppnå dina mål. Riktigt viktiga saker alltså som kräver noggrant tänkande och kontemplation.

⭐️ Vågen 

Oh, Vågen.. Säg vad som inte händer i ditt liv under den kommande veckan? Vi har en tilltagande måne på gång och vi går emot en fullmåne på fredag som infaller i ditt tecken. Intressant och ytterst ovanligt är att det är andra fullmånen på raken som infaller i Vågen. Det innebär att du redan fått bearbeta Vågens tema i en hel månads tid och nu återkommer samma med förnyad styrka i ytterligare en månad till. Det är tydligt att allt detta med personliga värderingar, kärlek och relationer är ett tema du behöver bearbeta grundligt för att komma vidare. Om du drar dig till minnes skeendena i höstas, sep – nov, minns Venus retrograden som också bearbetade samma astrologiska grader och teman så kanske du kan se ett mönster och komma till insikt med vad det är universum söker säga till dig. På lördag kommer Venus att träda in i Väduren – och blir därmed mitt emot allt som är du. Mycket tyder på att cirkelns sluts nu och att härifrån kan lyckan lysa i ditt liv.

⭐️ Skorpionen 

Generellt är detta den mest uttalat mysiga perioden på länge. Du kära Skorpion har tappert kampat igenom den här långa vintern och Solens läge i ditt sjätte hus indikerar att det fortfarande finns mycket arbete kvar att göra. Det är en händelserik och spännande vecka du har att se fram emot Skorpionen för nu det rasslar till nu på fredag när månen blir full i Vågens tecken –för andra gången i rad. Denna fullmåne aktiverar även Uranus och dagen därpå skiftar dessutom Solen tecken och går över till sensuella Oxen och ditt 7:e hus. Med detta nya läge kommer Solen att hetta upp dina kärleksrelationer och detta kan mycket väl vara upptakten till en ny romans eller så hettar det till mellan dig och din nuvarande partner. Härligt! Nu kan du förvänta dig att din karisma är på topp! Att Uranus också har ett finger med i spelet gör att det också kan ske de mest oväntade saker nu. Troligtvis väcks din aptit för det nya och det oprövade.

⭐️ Skytten 

Denna vecka börjar riktigt gynnsamt och härligt. Din styrande planet och lyckliga stjärna Jupiter är nu härlig vinkel till både Merkurius och Venus vilket förstås bådar gott för dig positiva, visionära och rörliga människa för detta tar fram det vackra, sensuella och flirtiga i dig. Hetsiga Mars befinner sig mitt emot allt som är du och den energin lockar ju förstås ut dig på banan, öppen för äventyr och nya upplevelser. Om det är möjligt – se till att få en längre ledighet för det har du sannerligen gjort dig väl förtjänt av. Att din styrande planet Jupiter vände ju retrograd förra veckan är ingenting som du bör ta som någonting negativt eller dåligt. Se det hellre som att allt inte behöver gå så rasande fort. Ge dig hellre tid att njuta det som är och låta alla känslor mogna.

⭐️ Stenbocken 

Förra veckas skarpa kanter och möjliga tvära kast är nu helt borttrollade och en härlig period som erbjuder långt njutbarare energier än vad du sett till på länge väntar. Kommunikativa, glada Merkurius skiftar över till Väduren och ditt fjärde hus på onsdag och allt som sker nu bådar riktigt gott inför påskhelgen. Fredagens fullmåne infaller i Vågens tecken aktiverar din livsaxel. Din karriär, yrkesliv och materiella värld påverkas positivt samtidigt som också själva grunden – ditt hem, familj också kommer i fokus. Under lördagen så följer även Venus efter in i ditt 4:e hus och mysigare energier än så finns knappast. Tips.. njut av ledighet, vilan och dina nära och kära. Allt annat kan väl vänta?

⭐️ Vattumannen 

Under dessa generösa stjärnor kan det vara en god idé att öva impulskontroll och kanske inte ge efter för alla frestelser som kommer i din väg. Det är möjligt att de är många och möjligen dyker de upp i alla dess former. Shopping, kärlek, mat, resor.. allt tycks vara tillgängligt – men kanske inte okej att ta för sig av allt på en och samma gång. Å andra sidan – om det inte svider allt för mycket på kontot är det läge att passa på att njuta. Veckan erbjuder intressanta förändringar på stjärnhimlen som kan leda dig framåt och uppåt i livet. Fredagens fullmåne aktiverar din styrande planet, den oförutsägbara och innovativa Uranus. Det här är riktigt spännande för du kan komma att överraska dig själv genom att byta åsikt och gå igång på något eller någon som du inte ägnat någon uppmärksamhet alls.

⭐️ Fiskarna 

Veckan börjar i ett gynnsamt läge när universum för en gång skull har bara goda nyheter till oss människor och för din del är det extra bra flöde här och nu. Underbart är kort Fiskarna. Det starka Neptuniska/Fiskarna tema som dominerat under de två senaste månaderna avslutas denna vecka genom att Merkurius på onsdagen och Venus på lördagen lämnar Fiskarna och glider in i Vädren istället. Med andra ord gäller det för dig Fiskarna att smida medan järnet är varmt. Skicka iväg ansökningar, ring samtal, tala med rätt person osv.. Nu kan riktigt bra saker hända runt dig. Fredagens fullmåne ​​i Vågen är ovanligt nog på så vis att det är den andra fullmånen i följd i samma tecken och som aktiverar ditt åttonde hus som rör din egen psykologiska utveckling och dina mest betydelsefulla intima relationer. Det är en utmärkt tid för att komma någon riktigt nära känslomässigt.

Välkommen att kolla in min YouTube kanal. Klicka på länken så kommer du rätt in. Än så länge har jag bara producerat ett inlägg per vecka – På Himlavalvet – för det är den typen av astrologi som jag själv finner är mest intressant. Det kräver en ganska stor kunskap av astrologi för att finna detta intressant och jag inser att jag är lite väl nördig här. För att nå större målgrupp, bör jag bli mer publikvänlig och hellre spela in Veckans Horoskop för vart och ett av tecken. Det är ett jättejobb men jag Jag känner mig säker på att många skulle gilla det. Mitt mål nu är att få 1000 prenumeranter – för då kan jag öka budgeten och satsa även på talade horoskop för varje stjärntecken. Hjälp gärna till genom att bli prenumerant du också!