Horoskop – Vecka 2

 

Vi har en avtagande måne denna vecka som blir helt mörk till helgen

Astrologiska förutsägelser för vecka 2

Väduren

Nu är allvaret och vardagen över oss igen och en superdynamisk vecka ligger framför dig. Det är stark fokus på Stenbockens tecken och ditt karriärshus (det 10:e) nu. Det är viktiga, avgörande dagar när mycket kan hända. Bra tid att få saker gjorda, beslut fattade osv. Måndag – onsdag är extra kraftfulla dagar när Pluto, Solen och vackra Venus möts. Fokusera! Här kan mirakel ske – men förstås när Pluto har ett finger med i bilden kan det förstås bli explosivt så du får gå varsamt fram. Din styrare heta Mars är starkt placerad i Skorpionens tecken och har härligt nog expansiva Jupiter hasorna fortfarande. Det kan i princip inte ge en Vädur en bättre skjuts framåt. Här finns dig energin och kraften att nå dina mål.

Vädurens årshoroskop 

Oxen

Välkommen till ytterligare en eldig vecka när det är fullt pådrag på himlavalvet. Mars och Jupiter dundrar igenom ditt relationshus. Samtidigt som detta sker möts Pluto, Solen och din styrande planet Venus. Det är inte lätt att veta vart det tar vägen med den här energin eftersom det lätt kan bli för mycket. Vinna eller försvinna kan man beskriva det som eftersom alla dramatiska planeter är triggade. Mitt råd till dig är att inte utmana ödet utan mer såsa på i gräddfilen. Fokusera på det positiva! Veckan innehåller jättehäftiga chanser att ha roligt! Flirt, charm, nöjen och rikligt med glädje finns där. Den ambitiösa Oxen har även möjlighet att finna nya möjligheter och framgång här.

Oxens årshoroskop

Tvillingarna 

Det är en innehållsrik och spännande vecka du har framför dig nu när Solen, Pluto och Venus möts i Stenbocken i ditt passionerade och hemlighetsfulla 8:e hus och bli inte förvånad om känslorna blir stora nu. I personliga relationer kan ett genombrott, kanske en ökad närhet i mötet komma. På torsdag ansluter sig även din styrare Merkurius vilket gör det lättare att prata och sätta ord på vad som händer i relationen. Samtidigt som allt detta känslosamma pågår andra parallella processer eftersom den arbetsamma jordiga, målmedvetna energin mixas med igångsättande sprakande eld. Det blir en oerhört intressant arbetsvecka när massor kan hända. Eldiga Mars och mirakulösa Jupiter tuffar sida vid sida igenom ditt hårt arbetande, effektiva 6:e hus som ett löfte om framgång.

Tvillingarnas årshoroskop

Kräftan

Lekfullt, känsloladdad och underhållande skulle man kunna sammanfatta veckan som Kräftan. Du befinner dig i ett väldigt gynnsamt flöde och du kan räkna med att allt går smidigt en tid. Ditt romantiska 7:e hus är i princip överbefolkat nu när hela fyra planeter möts i Stenbocken i ett maxat möte mellan Solen, dramatiska Pluto och kärlekens gudinna Venus. Oh, det där kan leda till stekheta vibbar. Din attraktionskraft är på topp nu så det kan vara ett bra tillfälle att möta någon eller fördjupa en pågående relation. Under torsdagen sällar sig även Merkurius till kvartetten vilket hjälper dig att sätta ord till dina känslor.

Kräftans årshoroskop

Lejonet 

Under denna vecka ligger fokus på hem och jobb. Du kan ha lite mixade känslor till det hela. Å ena sidan är klart att det är skönt att få komma igång med vardagen igen – men.. med Jupiter och Mars är fortfarande kvar i mysiga hemmahörna och det kan vara motigt att behöva ge sig ut i kylan på morgonen. En hel skrälldus med planeter har samlats i ditt arbetsamma 6:e hus och det är målmedvetna Stenbockens energi som pressar på. Dramatiska Pluto får en framträdande roll under veckans första tre dagar då han är farligt nära Solen. Det här 3 dagarna när du gör klokt i att fokusera mer på dig själv och vad du har för händer än att låta andra människor trigga igång processer. Det finns en viss risk för konflikt och det är inte alls bra för ditt Lejonhjärta.

Lejonets årshoroskop

Jungfrun

Det är en väldigt fin kanske till och med superhärlig vecka som väntar. Din påhittighet och kreativitet kan komma till uttryck nu när du har fyra planeter som möts i ditt skapande 5:e hus. I synnerhet den som arbetar i ett skrivande eller skapande yrke kan hitta ett gudomligt flöde nu. Kärlek, lek och glädje tillsammans med andra är ju också femtehus relaterat så det kan bli hur kul som helst nu. Du ser ut att ha bråda dagar nu men bör se till att fördela dina gracer så att du inte jobbar bort alla härliga möjligheter som kommer i din väg. På torsdag träder även din lyckliga stjärna Merkurius in i ditt femte hus och allt blir kort sagt toppen! Prioritera dig själv och ditt eget välbefinnande nu och låt inte arbetet ta överhanden.

Jungfruns årshoroskop

Vågen

Denna veckas horoskop är inte en lek utan tillhör snarare den lite mer dramatiska, djuplodade sorten. Solen, Pluto och din himmelska härskarinna Venus möts i ett intensivt möte som låser upp de allra mest gömda skrymslena i din själ. Det är ditt innersta rum, det 4:e huset som uppmärksammas och samtalen blir förtroliga och intima. Vem är det som står ditt hjärta närmast nu? Det kan vara ett behov att prata allvar bubblar upp men också ett bra tillfälle att knyta starka band med någon som betyder något för dig. Det kan vara lite olikt dig att låta andra se in i ditt hjärta men under dessa stjärnor fnyser vi åt det som bara är trevlig, ytligt eller alldagligt. Merkurius anländer också till 4:e huset under torsdagen.

Vågens årshoroskop 

Skorpionen

Det är ett starkt Skorpiontema som råder i horoskopet under denna vecka därför kommer ingenting att vara lätt och mysigt i onödan. Nej, det är allt eller inget som gäller och känslorna är totala eller inte där alls. Varför? Pluto, Venus och Solen möts och skapar ett hejdundrade möte som får dig att känna dig på topp. Som om inte det vore nog är din klassiska styrande planet och ledstjärna Mars är i ditt tecken och väldans nära formidabla Jupiter dessutom. Känslan är större än livet själv så satsa allt nu Skorpio!  Mars närvaro skänker såväl fysisk som mental styrka och din vilja är det ju som bekant inte heller något fel på. Med Mars i bilden är det som alltid viktigt att iaktta försiktighet i kontakten med andra. Det finns en stor chans att människor tycker att du tar för stor plats.

Skorpionens årshoroskop

Skytten

Det är en högst intressant vecka du har framför dig nu och stjärnhimlen erbjuder ett mäktiga krafter och möjligen också förändringar. Pluto, Venus och Solen möts – i ditt ekonomiska 2:a hus så möjligen har vi ett dramatiskt eller passionerade överraskningar vänta. Platsen kan förläggas till din ekonomiska plattform eller där du tjänar ditt dagliga bröd. Jobbet alltså. Rådet är att inte tillåta någon eller något att störa ditt fokus. Det är så mycket som måste bli rätt nu och du har helt enkelt inte tid/råd att låta dig avledas. På torsdag lämnar Merkurius Skytten och flyttar in till grannen. Det blir skönt att komma in i rutiner igen och hitta tillbaka till vardagens lunk.

Skyttens årshoroskop 

Stenbocken 

Det är så intressanta energier i omlopp nu att man kanske börjar fundera över din självbild. Du är långt borta ifrån den svala karriäristen kan jag säga för det är värme, kanske till och med hetta med i horoskopet. Denna veckan möter Solen upp med Drama-Pluto och förföriska Venus och dina vibbar lär vara så starka att de kan registreras på Richterskalan. Att det här berör alla områden av ditt lvi behövs väl knappt nämnas. Vad vill du ha in i ditt liv Stenis? Det ser ut som att du kan välja, att nya dörrar öppnas för den som knackar. Så, med andra ord är det du som kan styra ditt öde – för du får det du vill ha nu. På torsdag kommer även Merkurius att kliva in i ditt tecken. Vässa pennan och använd kommunikatörens krafter när du ska formulera dig.

Stenbockens årshoroskop

Vattumannen 

Astrologiskt är det en färgsprakande och högintressant vecka vi har framför oss när planeter möts och skapar friktion och händelser i stort och i smått.  Men du kära Vattenbärare kommer utåt sett inte att påverkas särskilt. Njut av att framstå som zodiakens mest stabila person. Alla planeter befinner sig i ditt überkänsliga 12:e hus och det är i ditt inre som allt händer. Det är andliga och känslomässiga processer som går igång och du gör klokt i att tillåta dina känslor att komma till ytan där du kan bearbeta dem istället för att som du brukar – trycka undan dem, gå vidare och låtsas som inget. Det är i tider som dessa du gör framsteg och kan gå från insikt till insikt. Din styrande planet Uranus kommer att stå i knasig vinkel till Venus till helgen vilket kan skapa friktion och kanske blir du rosenrasande och säger mer än du avsett här.

Vattumannens årshoroskop 

Fiskarna

Den här veckan har ett starkt skorpiontema som färgar allt. Måndag-onsdag möts Pluto, Solen och Venus i ditt 11:e hus som handlar om grupper och ”andra människor”. När Pluto är med i faggorna är det oftast någon dramatik under uppsegling. Det kan innebära att du kanske behöver ta ett kliv bort från sociala media eller andra platser där man kan misstänka att det kan hända olustiga saker som får dig att känna dig illa till mods. Du känsliga varelse plockar lätt upp de här vibbarna – vilket du förstås gör klokast i att låta bli. Finns det inget positivt med det hela kanske du undrar? Absolut! Bortsett från Pluto befinner du dig i en stimulerande, spännande tid saker och ting tar fart. Det finns glädje, nytändning och hopp i dessa stjärnor. Fiskarnas årshoroskop