Horoskop – Vecka 26

IMG_2351

⭐️ Väduren

Solen har precis äntrat ditt 4:e hus som handlar om hemmets sköna vrå, familjen och även allt som har med våra rötter att göra. Om det har uppstått knutar och revor i familjebanden är detta en utmärkt tid för ökad förståelse, att ställa saker till rätta och att läka ut sår. Dessutom har du ett helt gäng med planeter i ditt kreativa 5:e hus så det kan knappast vara en bättre tid för hemmafixande av alla sorter. Så det kan vara allt ifrån en rejäl storstädning, en make over av hemmet till att kanske skapa en vacker prunkande trädgård? Något kreativt i alla fall. Vi har äntligen goda nyheter att berätta runt din styrare Mars. Han har varit intrasslad i det mest intrikata aspekter med Pluto, Saturnus, Merkurius och månknutarna är nu på den säkra sidan igen vilket förstås är superbra för oss alla människor – men i synnerhet för dig förstås och detta är för övrigt Mars sista vecka i Kräftan och saker återgår nu till sin goda ordning igen. Superbra Väduren! Tips: Ägna sommaren åt att investera i din hälsa, motionera och bunkra upp energi. Du kommer behöva den till hösten.

⭐️ Oxen

Det är precis som att det klarnar för dig nu Oxen och att du nu kan se saker ur ett nytt ljus. Bra! Det är både jätteroligt och på ett psykologiskt plan också helande för dig att möta upp med dina närmaste kompisar, släktingar eller vänner och ventilera allt som händer runt dig. Ja, det är en helt ny värld som börjar formas runt dig – ni som är födda aprilfödda har redan känt av det – ni andra kommer att uppleva förvandlingen lite senare. Den styrande planet Venus befinner sig nu mitt emot Jupiter och samtidigt också i kvadrat med Neptunus (m a o har ett t-kors bildats – vilket är en stark energi). Härligt! Stora och lilla lyckan ihop med drömska, fantasirika Neptunus. För att verkligen understryka det magiska i skeendet träffas även Neptunus och Månen nu under måndagen. I ditt fall får man verkligen hoppas att du faktiskt plockade sju örter och lade dem under huvudkudden i helgen. Det är i tider som dessa som drömmar vävs och du är din själs innersta sanning på spåren.

⭐️ Tvillingarna

Viktigast denna vecka är vackra Venus som befinner sig i ditt tecken och ser till att du är förtrollande vacker, charmig och kul att vara med. Du kommer att dra till dig positiv uppmärksamhet ifrån allt och alla nu. Som om inte det vore nog befinner sig Lilla Lyckan alias Venus – mitt emot den Stora Lyckan Jupiter och dessa båda är samtidigt i skarp vinkel till Neptunus – alla drömmars planet. Nu får fantasin, kreativiteten en puff framåt. Nu kan även tursamma och roliga händelser dugga över dig. Om du vill att någonting ska hända – jobba med ”attraktionslagen”. Det är så underbar energi runt dig nu! Det är en bra tid för att tala om dina känslor, drömmar och tankar om framtiden. Nu berör dina ord mottagaren och du når fram med vad du vill ha sagt. Din styrare Merkurius befinner sig i skuggzonen som inträder en tid innan han börjar backa. Sommarens retrograd börjar den 8/7 men redan nu kan många uppleva att det börjar skeva ur med kommunikation och allt som är relaterat till planeten. Dessutom skiftar han på torsdag tecken har och skuttar villigt och glatt över till Lejonets tecken.

⭐️ Kräftan

Merkurius lämnar dig nu på torsdag och även Mars gör sig redo att lämna tecknet efter veckoslutet. Det blir lite lugnare runt dig nu än vad det har varit. Men ändå.. är det trots allt fortfarande jättestora och viktiga processer kvar runt dig. Du är verkligen den som är sommarens huvudrollsinnehavare och allas blickar kommer att vändas emot dig Kräftan. Vi befinner oss nu sedan Solen trädde in i ditt tecken i eklipssäsongen. Vi väntar på två rejäla duvningar. Ja, ett annat sätt att beskriva en förmörkelse är säga att det är en katalysator, en karmisk aktiveringspunkt när saker och ting kan förändras runt dig på ett påtagligt sätt. Under måndagen möts Månen med Neptunus. Samtidigt har det också bildats ett t-kors (skarp vikel) mellan Venus och Jupiter så här triggas MASSOR inom dig. Det här hjälper kreativiteten, drömmarna, fantasin och i ditt inre kanske ett nytt landskap målas fram. Vi har en avtagande måne på gång och fram till den 2/7 kommer du att få gott om tid att vara i dessa tankar och känslor och hinner låta det nya ta form. Härligt!

⭐️ Lejonet

Om det är såväl att du redan kunnat börja din semester så följer du kroppens biorytmkurva och astrologin perfekt. Det bästa för dig är att finna en lugn plats i solen och faktiskt bara mysa och ta igen dig. Solen befinner sig på måndagen ditt drömska 12:e hus där faktiskt även Mars och Merkurius huserar. Detta hus kan handla om ett behov av att dra sig undan och vara i fred med sig själv. (Det är därför man i gamla böcker ofta hittar texter som talar om institution, fängelse i samband med 12:e huset). Vi har en avtagande måne och även det handlar om att varva ner, släppa det vi inte längre behöver. Det gör att ditt inre liv är rikt men kanske är det så att du inte riktigt känner för att vara så utåtriktad som du brukar vara. Detta kan betecknas som lugnet före ”stormen”. Äh, så stormigt behöver det väl inte bli – men din sommar kommer att vara rolig, het och händelserik. Första steget i detta är Merkurius entré i Lejonet på torsdag. Nästa vecka kommer även Mars in till dig och då vankas det igångsättande, motiverande och kul händelser.

⭐️ Jungfrun

Det är idel härlig energi runt dig och du kan glida vidare på den positiva våg som du befinner dig i. Denna måndag möts Månen och Neptunus i ditt relationshus vilket kan vara lite vilseledande till en början. Ja, det är inte alltid man inser den verkliga potentialen i ett möte eller en relation alldeles på en gång. Det kan ta sin lilla tid innan tigern visa sina ränder så att säga så var inte för snabb att döma och avfärda andra. Det som också sker på måndag är att ett synnerligen häftigt t-kors mellan sensuella Venus, magiska Jupiter och drömska Neptunus kommer att överskölja dig med ett tursamt lyckoflöde. Så flirt, romantik och oväntat roliga händelser kan komma nu. Grabba tag i lyckan när den dyker upp så att den inte bara fladdrar förbi dig Jungfrun. Det kan också vara en bra tid att visa upp sig, representera eller söka jobb. Du gör garanterat bra intryck! På torsdag kommer din kosmiska pilot, Merkurius att byta stjärntecken och ta klivet in till Lejonet och ditt 12:e hus. Här kan vår kommunikatör bli lite outgrundlig och svår att förstå sig på – för inte nog med att han är i drömmarnas hus – han är dessutom redan inne i skuggzonen (den likaledes så förvirrade tid som föregår en retrograd period).

⭐️ Vågen

Jobb och jobb för dig Vågen? Ja, Solen vandrar igenom ditt 10:e hus – vilket är en indikation på att mycket i ditt liv faktiskt kan kretsa runt karriär även denna vecka. Om livet vore så gudomligt att du skulle kunna skaka av dig de yttre krav som livet ställer på dig skulle jag nog hellre rekommendera helt andra och personligt mer njutbara aktiviteter för dig Vågen. Mitt bästa tips till dig nu är att faktiskt inte fatta några beslut alls utan vila, meditera och vara närvarande i nuet och njuta av det som finns runt dig. Veckan inleds med en avtagande Måne som möts med Neptunus i Fiskarnas tecken innan han fortsätter sin väg igenom zodiaken. Din lyckliga stjärna -vackra Venus, drömska Neptunus och lyckans planet Jupiter möts igenom det t-kors. Tjoho! Det här är en överspänd och överdriven energi som juste eftersom det är så uttalat härliga planeter skapar en jättehäftig kärleksbomb som faktiskt kan bjuda på en god portion ren och skär tur också. Som vanligt kretsar dina tankar runt kärleken och dina relationer. Med tanke på hur det fram till alldeles nyligen är denna vecka mycket, mycket bättre, mer harmonisk och skön. Rikliga mängder av attraktion, kärlek och ett underbart socialt flöde så under några dagar känns allt helt perfekt! 

⭐️ Skorpionen

Nu är det sommar på riktigt Skorpio och vi befinner oss i förmörkelse säsongen så helt utan dramatik kommer vi inte att vara trots att denna vecka erbjuder en lite mer relaxad vibb än vi haft på bra länge. Dina båda styrande planeter – Mars och Pluto nu år isär och det inte är lika spänt läge längre. Pust! Det kan ha varit högintensivt så en lättnad är naturligtvis välkommen. Det finns ett löfte om kärlek, glädje och njutning i luften nu. Ett jättehärligt t-kors bildas på himlavalvet i början av veckan när Månen, Neptunus, Venus och Jupiter möts i skarpa vinklar. (Ja, jag vet att det låter galet med t-kors och härligt i samma mening men de inblandade planeterna är underbara)! Det är drömmar, utveckling, kärlek och tur som blandas och aktiverar dig. Vi har en avtagande måne och som bekant så är det nu som man släpper taget om det förflutna och andas in det nya. Själva nymånen infinner sig i och för sig inte för än den 2/7 men hela helgen präglas av mörkermånfasen när vila är jätteviktigt.

⭐️  Skytten

De senaste dagarna har energierna skiftat och det sprakande skådespel som universum har påtvingat/erbjudit – det kan ha varit helvete eller jättebra – man får lite olika bud här – har nu lösts upp i och med att Pluto, Mars och månknutarna glidit isär. Det är så skönt!  För dig, zodiakens allra gladaste vitaminpiller har veckan massor med kul att erbjuda. Din styrande planet Jupiter står nu precis mitt emot Venus -wow!! Det kan inte vara härligare än att stora och lilla lyckan länkas samman. Samtidigt är de båda i t-kors aspekt till Månen och Neptunus vilket ger en skir, innerlig och mjuk dimension till det hela och för den som jobbar med attraktionskraften, bön eller riktar sin vilja så är detta allra bästa tiden för att önska in vad än det är du vill att livet ska erbjuda dig. Förvänta dig positivt resultat. Vi har också lite förändringar runt Merkurius – som ju som bekant styr allt resande och all kommunikation. Han skiftar på torsdag in i till Lejonets tecken men är redan i skuggzonen dvs det halvförvirrade tillstånd som råder före en retrograd period så bli inte förvånad om farsartade, knasiga situationer uppstår.

⭐️  Stenbocken

När Solen skiftade över till Kräftan den 21/6 förändrades förutsättningarna ganska radikalt för dig. Underbart Stenis! Solen är nu i ditt romantiska 7:e hus som gör att detta med kärleken får en lite större betydelse. Vi har ett härlig vibb mellan Jupiter, Månen, Neptun och Venus som lär göra susen för attraktionskraft, livslust och önskan att uppleva närhet och sälla stunder. Ni som är lever i par.. se till att få lite kvalitetstid tillsammans och njuta av varandra. Och ni Singelstenbockar.. ge er ut och mingla i sommarnatten! Din dragningskraft är episk nu och det blir superkul! Härligt!Det överspända och snudd på livsfarliga läge du nu förhoppningsvis helskinnad tagit dig igenom med Pluto, Mars och Saturnus har nu löst upp sig och dag för dag glider planeterna allt mer isär. Men här finns ingen rast eller ro för du är fortfarande inne i en transformation som kommer att hjälpa dig att ta stora steg i din personliga utveckling. Främst är det ju månens noder utlöser händelserna (karmiska aktiveringspunkter) men vi i befinner oss i förmörkelsesäsongen och vi har två stora förmörkelser att vänta nu som kommer att hjälpa dig se till att din värld gungas en aning.

⭐️ Vattumannen

Det är en underbar period och sommaren är som vackrast nu men hos dig du zodiakens Vattenbäraren tycks flitens lampa brinna ännu. Du har tre viktiga planeter samt den norra noden i ditt arbetsamma 6:e huset som symboliserar dagliga vanor och det du åstadkommer igenom ditt dagliga arbete. Nu kommer även kroppen, träning och hur du sköter din hälsa i fokus. De senaste dagarna har inneburit en väldigt aktiv stjärnhimmel och stora skiften som ändrat energierna i kosmos – men just för dig personligen kanske det inte har hunnit ge en återklang ännu. Av horoskopet att döma är du nog samma idoga arbetare som vanligt? OK – det är sista veckan du får vara någorlunda ifred – men inte länge till. På torsdag kommer Merkurius att ta steget in i ditt 7:e hus och Lejonets tecken vilket öppnar upp för kommunikationen. Som bekant så sköter han förutom tankar och prat även allt resande och även fordon. Att han redan befinner sig skuggzonen dvs det halvförvirrade tillstånd som råder före en retrograd period gör att det redan nu kan vara lite galet omkring dig.   Bli inte förvånad om farsartade, knasiga situationer uppstår. I början av nästa vecka tar Mars steget in i ditt sjunde hus och därefter är det full rulle för dig…

⭐️ Fiskarna

Denna måndag sätter tonen till mycket denna vecka och bäst för dig är att du inser att du inte kan göra allt rätt, skämma bort alla, göra alla glada och vara zodiakens mest omtyckta vackra fe som förtrollar omgivningen med blotta sin närvaro. Visst Fiskarna – du är ju sådan mest hela tiden – men är det här verkligen bra för dig? Vissa kallar detta för medberoende och självutplånande beteende. Månen möter upp med Neptunus (oh – vad skirt, härligt och drömskt) – i skarp vinkel till Venus (lilla lyckan)  och Jupiter (stora lyckan) och det här kan ju bli precis hur underbart som helst! Wow! Det är troligt att du blir förälskad eller att den som redan har funnit kärleken får uppleva nirvana. Det är med andra ord helt fantastiska energier som råder. Du kan inte ”sabba” någonting genom att vara dig själv – men det är bättre för dig att du frågar dig själv vad du behöver och ser till att få det. Hellre det än att din vana trogen fråga dig vad du ska göra för att tillfredsställa omgivningen. Vi har en avtagande måne vilket gör att det kan vara bra för dig att följa din inre mat och sovklocka och faktiskt bara ta det lugnt och följa flödet.