Horoskop – vecka 29

Blood-Moon

⭐️ Väduren

Solen befinner sig fortfarande ditt 4:e huset vilket gör att du fortsatt värnar familjen, stugan och allt som är oss kärt. Vi har hela sex retrograda planeter så nu går livet riktigt långsamt vilket förstås hjälper till och med dig att hitta lugnet och friden.. Eller?

Vi har dock lite motsägelsefull info som får mig att tänka att du trots allt håller på att koka ihop något bus. Din styrare Mars har hunnit manifestera sin närvaro i Lejonet ordentligt och där, i det lekfulla femte huset kan trippelelden komma till sin rätt. Det blir lek, glädje och kanske härlig samvaro med andra. Kreativitet, påhitt och glada skratt är att vänta.

Månen blir full i Stenbockens tecken på tisdagskväll + att den medför en månförmörkelse. Saturnus, södra noden och Pluto finns med. Gulp! Det här kan vara rejält utmanande och kaxigt och transiten rör förstås i 10:e huset – karriären, ryktet och ditt anseende. Ja, vi befinner oss förstås i semestertider och är väl inte troligt att erbjudandena kommer hagla över oss precis nu –  men det hindrar inte planläggning, tankar och impulser. Det är din utvecklingspotential och drömmen om att lyckas som får sig push uppåt och framåt.

⭐️ Oxen

Det här är en riktigt härligt pratsam och mysig tid. Din styrare Venus närmar sig Solen och den norra månknuten vilket skapar en superglassig stämning i ditt kommunikativa tredje hus. Mycket prat och glam med vänner, släktingar. Hemtamt, mysigt och kravfritt – vilket är tur eftersom Merkurius backar och den mentala prestandan kanske inte är på topp nu? Du måste inte vara på topp när sex planeter backar Oxen!

Man får njuta av att bara vara också. Mars är lite pockande där i 4:e huset och kan i värsta fall innebära irritationsmoment/konflikt. Oh! Du behöver fritt spelrum, frihet och lite luft i håret nu. I de bästa av världar är du på resande fot nu och får till dig intryck ifrån nya platser och människor.

En annan indikation på det är fullmånen/eklipsen som landar i Stenbocken på tisdagskväll. Den faller i ditt nionde hus – ihop med riktigt tuffa nötter att knäcka, Pluto, Saturnus och den södra noden. Ja, eklipsen lyser upp det som har med högre studier, resor och din inre dröm om utbildning och upplevelser att göra. Hm.. självförverkligandet alltså! Är du där i livet som du vill vara Oxen?

⭐️ Tvillingarna

Det här är en rolig vecka när du bör se till att komma ut och träffa folk, prata och ha kul. Retrograda Merkurius är befinner sig i ditt vänskapliga 3:e hus så samla dina själsfränder, vänner och bekanta runt dig. Han backar dock tillbaka in i Kräftan emot slutet av veckan (lite sämre läge).

Du behöver stimuli från andra och har så mycket du vill säga och dela med dig av som kommer ifrån djupet av ditt hjärta. En flirt kan utvecklas till något djupare om du är sugen på kärlek.

Mest intressant den här tiden det är att tisdagens dramatiska fullmåne & månförmörkelse i Stenbocken landar i ditt intima 8:e hus. Nu kommer det inte gå att vara glittrigt ytlig och lättsam. Underjordens härskare Pluto, stränga Saturnus som vill ha fram sanningen och ödesmättade södra noden pekar alla mot dina innersta känslor och ditt hjärtas djup. Här erbjuds du möjligheten att komma din partner riktigt nära, kanske uppnå ett helt nytt djup i er relation. Det här är en starkt igångsättande, utmanade och kaxig energi som ser till att händelser utlöses och ärligt talat – man kan aldrig riktigt förutsäga vad en eklips drar igång.

⭐️ Kräftan

Åh, det är en så välsignad och underbar tid och du kan känna att dina livsandar återvänder och att livet faktiskt är underbart! Den gassande livgivande Solen gör gemensam sak med sensuella Venus, kärleken och skönhetens gudinna och den norra månknuten. Wow! Det är så lättsam och härlig känsla i detta. Du är i ditt esse nu och människor dras till din goda energi och kanske även innehållet i ditt kylskåp.

På tisdagskvällen infaller årets största astrologiska händelse i ditt 7:e hus som symboliserar relationer och partnerskap. Det är en fullmåne och samtidigt också en månförmörkelse som även aktiverar Pluto, Saturnus och den karmiska södra noden. Oh! Det här blir en riktig djupdykning i själen som kan göra att saker ställs på spets inom dig. Är du där i livet som du önskar vara Kräftan? De här kaxiga planeterna vill gärna skaka om dig, driva fram den ultimata utvecklingen och tydliggöra. Ditt liv kan komma att förändras på ett ytterst utvecklande och bra sätt – men saker kommer inte att bliva som de har varit. Inom ett är kommer du att kunna blicka tillbaka och se att du faktiskt transformerats.

⭐️ Lejonet

Den som väntar på något gott väntar aldrig för länge sägs det. Nu Leo är det bara en vecka kvar till din tid på året när din styrare den gassande, livgivande, generösa Solen får lysa upp ditt liv. Eldiga Mars är i ditt tecken och ser till att inte all aktivitet stannar av. Efterlängtade Solen är lite i skuggan nu, i ditt 12:e hus och vi har hela sex planeter som går retrograd. Hm, det där är en indikator på att du faktiskt går på lågvarv och jag hoppas att du kan viga denna vecka åt att vila, lata dig och njuta fullt ut. Varenda cell i din kropp behöver det. Var uppmärksam på vad du drömmer, tänker och känner in för du kan vara ovanligt andligt öppen och receptiv och i vilan eller meditationen kan ditt ”synska jag” få en puff.

En vecka vila – sen är det rock and roll Leo? Ok? Men innan dess har du att passera en energiportal då en hejdundrande fullmåne/månförmörkelse äger rum på tisdagskvällen. Dramatiska och kaxigt planeter som Saturnus, Pluto och den karmiska södra noden aktiveras här. Man kan inte sticka under stol med att detta är ett speciellt tillfälle och att det som sker härifrån och sex månader framåt skapar nutidshistoria. Fullmånen landar i ditt sjätte hus som har med ditt jobb, din kropp, hälsa, diet och dagliga vanor att göra. Kanske är du villig att införa någon förbättring här?

⭐️ Jungfrun

Ditt liv är en härlig plats att vara på Jungfrun. Det har varit några varierande, överraskande och också välsignade veckor. Att du hunnit få uppleva många sorters sommarväder är dessvärre vad man får räkna med under eklipssäsongen.

Bara vi tar oss igenom tisdagens fullmåne och förmörkelse så kommer livet att stabiliseras och ett härligt lugn ta över. Vi har ju hela sex retrograda planeter så här kommer en välbehövlig vila – men innan den inträder har du en passage att ta dig igenom.

Tisdagens fullmåne infaller i ditt härliga 5:e hus som symboliserar hjärtat. I bästa fall går du in i en glädjerik, belönande fas med en viss partykänsla. Ja, Solen, Venus och norra noden befinner ju sig i ditt utåtriktade, folkrika 11:e hus och antyder där samma sak.

Själva fullmånen är kommer inte att vara bara enkel för alla. Det beror på i vilket skick ditt hjärta befinner sig i. Det är de hårdas gäng ”Pluto, Saturnus och den södra noden” som assisterar dig i processen att hitta in där, öppna hjärtat för glädje, samvaro och kreativitet. Visst är detta en känslig passage och det kan göra ont att bli berörd – men det var värt allt.

⭐️ Vågen

För dig som är född i ett kardinalt tecken kan händelserna nu vara vägskälet, dörröppnaren eller vad du väljer att kalla det. Är du på den plats i yrkeslivet som du önskar befinna dig på eller är drömmen att förändra din status? Det här kan förstås också appliceras på relationsstatus, boende och din syn på dig själv också.

Solen, sin styrande planet Venus och den norra noden har tagit plats i ditt 10:e hus. Härligt! Det är lätt att bli sedd, älskad och uppskattad nu. Detta gäller i första hand yrke och karriär men även påverka andras syn på dig, ditt anseende och rykte. Det är flaggan i topp. Lätt att bli sedd, och lätt att få som du vill.

Tisdagens fullmåne infaller i ditt 4:e hus som handlar om de programmeringar som du fick med dig i modersmjölken, det innersta lagret i din själ. Från och med tisdag ändras börjar förutsättningarna att ändras och man anar att du kommer att tycka om den nya stjärnhimlen.Ibland måste man in där, på cellnivå kanske och förändra förfluten smärta, hela förträngda minnen och sådant som har gjort att du kanske inte har nått hela vägen fram i din karriär eller kärleksliv.

⭐️ Skorpionen

Äntligen Skorpionen har vi lite förlösande, motiverande och igångsättande energier på stjärnhimlen som lockar ut dig på arenan igen. Du vill uppleva, känna och uttrycka dig och pallar inte med att begränsas. Oh, kan det vara så gudomligt att det är Extreme Scorpio utan filter som gäller?  Mycket hett och sexigt tycker vi andra dödliga som bara drömmer om att få äga den typen av känslomässig närvaro och fokus ens för en stund.

Kaxiga Mars befinner sig i ditt 10:e hus.. Om du är på jobbet kan det vara tryggast för chefen att hålla sig inne på rummet. Ja, för det är inte bara Mars som aktiveras nu – det gör ju även din moderna styrare Pluto via den superdramatiska fullmånen/eklipsen som äger rum i kommunikativa 3:e hus. Hm – nu indikerar horoskopet med all önskvärd tydlighet att hela detta mäktiga kluster av planeter som antyder transformation, har trådar bakåt i ditt förflutna, som manar dig att frigöra känslor, lösa upp gamla programmeringar och band som håller dig tillbaka – att dessutom prata om det! Otippat! Inte din stil – men ”the truth will set you free” tydligen.

Samtidigt som allt detta sker brassar Solen, Venus och norra noden på i ditt äventyrslystna 9:e hus. Åh, det här är verkligen prima liv.  Lite finkultur och en liten resa på det?

⭐️ Skytten

Det här är en väldig stark vecka, och skeendena nu kan locka fram extrema känslor och tydliggöra vad det är du vill ha ut av livet och kanske kan vi gå så djupt att vi talar om hela vandringen här på jorden.. För dig kommer tisdagens eklips att markera det 2:a huset som rör ekonomi, pengar och personliga värderingar. Jag anar att för dig som Skytt så är pengar inget du samlar på hög utan endast ett medel för att nå dit du vill. Det kan vara en tid som erbjuder ett emotionellt, andligt genombrott på gång för din del. Du kan komma till insikt att dina innersta behov och önskningar förändrats allt eftersom du utvecklats Den personliga utvecklingen, andligheten och din personliga frihet har så mycket större betydelse. Vart vill du? Jupiter har ju under hela året befunnit sig i ditt 1:a hus där den assisterar dig i självbilden och hjälper dig att växa och bli en bättre version av dig själv. Dessa skeenden går verkligen hand i hand och det är en fantastisk utveckling du befinner dig i. Samtidigt som dessa skeenden är igång kommer Solen, Venus och norra noden lysa upp ditt djupt kännande 8:e hus. Wow! Det här låter som du får gratisterapi av universum och att du snart – helad och fri kan rida iväg mot solnedgången.

⭐️ Stenbocken

Du kära Stenbock brukar ju inte vara den som gillar att vara synliggjord. Icke desto mindre kommer du att vara huvudpersonen i årets största astrologiska händelse – vare sig du vill eller inte. Det är så dubbelt allt som sker.. Å ena sidan har du vackra Venus, Solen och norra noden som lyser upp ditt partnerskapshus och göra att du får uppmärksamhet, kanske blir uppvaktad och kanske flirtad med. Kärleken kan få sig ett rejält uppsving. Är ditt hjärta redan upptaget kan det bli lite för mycket av det goda här. Mediterar du på denna punkt är det dina vackra visioner som du ska fylla på här.

Extremt nog, och mycket motsägelsefullt, är det också hos dig, i ditt 1:a hus som månen blir full och hos dig som Pluto, Saturnus och den karmiska södra noden kommer att aktiveras.

Ja – det som händer nu är så långt borta från det lättvindiga, ytliga och glättiga som det går att komma. Detta skeende leds tillbaka till tiden före din födelse, kanske till och med till tidigare liv. Eklipsen kan aktivera gamla sår, även sådant som du trodde att du var klar med. Detta är början på en ny epok. Massor kan komma att förändras och förbättras i ditt liv. Härligt!

⭐️ Vattumannen

Det är en mäktig tid och en märklig vecka som ligger framför dig Vattenbärare. Det bästa som kunde hända är att du helt enkelt bara accepterar att hela sex planeter är retrograda och att den djupaste vila är bästa sättet att tillbringa tiden. Horoskopet ger god underbyggnad för detta påstående eftersom årets största astrologiska händelse snart kommer att äga rum i ditt drömska 12:e hus – som faktiskt står får undandragande. Eklipsen är ganska dramatisk, drar upp känslor, händelser och saker från förr – men leder i förlängningen till klarhet och helande. Det kanske är bäst att helt enkelt undvika människorna och deras spel nu helt och hållet? Att gå igenom den här andliga passagen, fullmånen ensam? Vad sägs?

Du är ju i och för sig känd för att vara cool, trendsättande och hålla andra människor på en viss distans.. Men det skulle vara intressant att höra hur det har gått med objektiviteten och det där distanserad den här veckan. Det finns hetta, motivation och kanske till och med explosion i bilden.

Mars hunnit manifestera sin närvaro i ditt partnerskapshus och det kan bli full rulle på relationsfronten. Men varning! Retrograda Merkurius är också där och kan skapa förvirring, ihop med Mars även ilska och frustration.

Solen, sensuella Venus och norra noden markerar framtiden, jobbutveckling och dina dagliga vanor. Superbra för dig är att gå in för någon andlig praktik nu – typ yoga/meditation varje dag under  en period.

⭐️ Fiskarna

Solen, Venus och norra noden befinner sig nu i ditt härliga, kreativa 5:e hus som står för kärlek, sex, glädje, skapandekraft och gemenskap. Den här sommaren är episk och livet har förutsättning att vara en fest. Den enda skapande kraften som finns i universum är kärleken och näst efter den ligger inspirationen. Ja, de springer ur samma källa så man kan säga att de båda faktiskt är samma energiform. Jag säger det till dig nu eftersom du har så underbara planeter nu i ditt 5:e att du kan attrahera till dig precis vad du vill ha. Jobba med attraktionslagen. All energi föds ur ditt hjärta. OK? 😁 Jag hoppas att du är Fisk nog att förstå vad jag menar för jag är medveten om att detta är flummigt.

Den dramatiska fullmånen/eklipsen är känsloladdad och lite väl mörk som allt här har med själens djupaste sanning, dina programmeringar från förr + Pluto, Saturnus, tidigare liv vibbar och det gör ingenting alls om du iakttar största möjliga försiktighet där just under tisdag/onsdag – sedan klingar eklipsen av. Se det som sker nu som en övergående fas, en andlig initiering. Att eklipsen landar i ditt 11:e hus markerar dina sociala cirklar och människorna du umgås med. Om dina vänner inte är människor som fyller din själ med stolthet, motivation och inspiration är det ett tecken på att du måste uppdatera dig och gå in i nya sammanhang du får precis det från omvärlden.

Läs gärna: På Himlavalvet – vecka 29 eller kolla in min film om skeendena under veckan så blir jag glad.