Horoskop – Vecka 31

 

885450

⭐️ Väduren

Livet leker med dig nu Väduren när din styrande planet Mars rör sig igenom ditt eget tecken återfår du din energi och livslust. Mars kommer nu att träda in i skuggzonen, en markering som görs inför den annalkande retrograda fasen som börjar 10/9. Det här är ett vitaminpiller för alla Vädurar. Just nu kan temperamentet bli glödhett, eller så upplever du tiden som extra motiverande och igångsättande och ditt kreativa, passionerade jag blir tydligt när Solen färdas igenom det 5:e huset i Lejonet. Nu återvänder såväl dina krafter, arbetslust och din berömda grymma effektivitet. Ja, det är svårt att inte bli imponerad när du är igång och jobbar! Här i 5:e vill vi ta plats, synas och vara någon. Wow.. Ur detta kan såväl kärlek, nya idéer och en ny start komma. Som om inte det vore nog, har vi dessutom en tilltagande måne som under veckan växer sig stor. Visserligen är det först nästa måndag som månen blir full – men du känner av processen och hur energin tar allt större plats redan nu under veckan. Uranus kommer att spela en central roll i fullmånen så du kan redan nu känna att förvandlingsvindarna börjar blåsa.

⭐️ Oxen

Det börjar bli riktigt spännande här nu och när vi går in i augusti laddar vi upp mot en riktigt kaxig fullmåne i Vattumannen. Coolt, för här kommer Uranus (som befinner sig i Oxen) att spela en central roll. Tänk att din styrande planet Venus tjafsat runt i Tvillingarnas tecken i ända sedan i april. Nu på måndag bildar hon sin sista och avslutande kvadratur med Neptunus och strax därpå är hon ute ur skuggan! Hurra och var bra, i synnerhet för dig Oxen men hela mänskligheten kan förstås glädjas åt detta för ifrån onsdag och framåt rör hon sig åter på obruten mark. Det innebär att vi kan ta till oss nya händelser, utvecklingen går framåt. (Att jämföra med de dryga två månader när samma frågor, känslor och teman har vispats runt och återkommit). Solen färdas igenom ditt hemkära fjärde hus nu vilket gör att de Oxar som avslutar sin semester nu kan känna en viss tvekan till att ge sig ut där igen och streta. Helst skulle nog att sommaren ska dröja sig kvar en månad till. Vi har en tilltagande måne på gång nu under veckan. Gör ingenting förhastat utan låt skeendena nu sakta byggas upp i takt med att månen växer.

⭐️ Tvillingarna

Solen befinner sig i ditt pratglada, sociala 3:e hus och jag ser glad kommunikation, roliga samarbeten, och ett ständigt flöde av vänner och släktingar runt dig. Se fram emot en rolig vecka som faktiskt erbjuder lite spännande nyheter.

Venus är fortfarande kvar i Tvillingarna, hela våren har hon dansat med magiska Neptunus och nu avslutas deras bindning med en sista kvadratur. Var försiktig om nya personer kommer in i ditt liv! Det här kan lika gärna leda till blå dunster, en blåsning eller att du blir överlycklig eller upp över öronen förälskad. Någon form av förändring äger rum här så det kan vara intressant att vara vaksam på det som händer nu. På onsdag lämnar Venus skuggzonen också – så härifrån ger sig gudinnan in på obruten mark. Härligt!

Hon fortsätter nu färden igenom Tvillingarnas sista 10 grader fram till den 7/8 är kommer du att vara zodiakens allra glittrigaste.

Merkurius rör sig under veckan igenom Kräftan och till helgen står han mitt emot kaxiga planeter som Pluto, Jupiter och Saturnus men då är vi strax framme vid en hejdundrande fullmåne.

⭐️ Kräftan

Du månstyrda varelse påverkas såklart av att vi har en tilltagande måne som för var dag växer sig större och starkare. Själva fullmånen kommer, i Vattumannen den här gången, infaller inte för än måndag nästa vecka – men uppbyggnadsprocessen känns redan från mitten av veckan. Det är inte mycket kvar av den övertygande dominans som ditt annars så väna tecken har haft över oss alla. Det är bara Merkurius kvar nu som stretar fram igenom tecknets sista halva.

Trots att vi fortfarande befinner oss i den retrograda säsongen och inte en enda planet byter tecken.. Ja, vi befinner oss i ett segt tillstånd när jag anar att många människor frågar sig hur länge saker och ting kan hålla på? Men kära Kräfta, den här veckan bjuder faktiskt på vissa förändringar och för dig tillbaka till framtiden. Venus och Neptunus dans avslutas nu, Venus går ut ur skuggan och nu är värden tillbaka i det läge där vi var i maj månad när Venus började backa. Coolt! Det betyder att det som händer ifrån onsdag och framåt faktiskt kan innehålla utveckling, nyheter och lite nya fräscha tankar. Din augusti är dynamisk och utmanade.

⭐️ Lejonet

Ack ljuva Lejontid! Solen rör sig igenom ditt tecken och självklart kommer du osökt i fokus, uppmärksammas och blir glad. Trots det generella dödläget som råder med hela sex retrograda planeter har universum lite goda nyheter att komma med för din del tros allt. Venus rör sig nu ut ur skuggzonen och härifrån kan det hända lite kul grejer kreativt, socialt och romantiskt.

Heta Mars närvaro i Väduren är bra för dig, håller humöret uppe och det är en entusiasmerande och igångsättande tid när du mår bra och känner dig stark, glad och inspirerad.  Härligt! Känslan är att du kan få vad du vill så passa på att njuta! Mitt bästa råd till dig nu är att se till att du har lite gott i kylen och helst har finstassen hängande färdig på klädgalgen för man vet inte vad universum har på gång för dig. Kanske blir du utbjuden eller får oväntat besök? Lika bara att vara redo för alla eventualiteter. Vi har en tilltagande måne på gång som kommer att växa sig allt större och starkare fram till nästa måndag när månen blir full i Vattumannen och ditt relationshus.

⭐️ Jungfrun

Smarta Merkurius, din styrare befinner sig i ditt utåtriktade 11:e hus och du trängtar efter ny stimulans. Ack, om du fick något nytt, kul och spännande att jobba med.

Neptunus får en framträdande roll den här veckan – dels genom att han för sista gången möter Venus och den emotionellt förvirrande process du befunnit dig i under flera månader avslutas. Det tydliggörs också genom att Venus lämnar skuggzonen på onsdag. Klara besked.. Hur låter det i dina öron? Som ljuv musik kan jag tänka mig. Ja, tro det eller ej, trots att vi fortfarande befinner oss i en tid med hela sex retrograda planeter så är det en ny struktur som börjar ta form här. Dina tankar kan snurra runt karriär och relationer nu.

Vi har en tilltagande måne på gång, vilket innebär att skeenden byggs upp här fram till nästa måndag när måne är full. Har du tur så är det redan under den här veckan du får det där positiva beskedet som du väntat på. Men, det kan i och för sig vara precis lika trolig att det hamnar på andra sidan fullmånen. (Det beror lite på om du är född tidigt eller sent i tecknet). Den som är singel och sökande kan återupptäcka intressanta sidor hos en person du avskrev som inte intressant i maj och se att där finns något bra, fint eller djupt du inte lade märke till tidigare.

⭐️ Vågen

Det är nog ingen överdrift att säga att veckan börjar en aning diffust eftersom Neptunus nu krokar i din gudinna Venus. Det här är det tredje och avslutande mötet mellan de två och precis efter det, under onsdagen så går Venus ut ur skuggan. Pust! Med det lämnar vi en känslomässig fas bakom oss och välkomnar en helt annan. Men,  och med att Venus är tillbaka på samma punkt igen innebär att du nu kan ta vid, eller återuppta  den utveckling, de personer eller händelser som var på tapeten i mitten av maj.

Heta Mars närvaro i ditt relationshus kan framträda tydligt nu i och med att Mars passerar över den grad som markerar skuggzonen inför den kommande retrograden. Han är ju som bekant kaxig, konfliktsökande och het. Positivt uttryckt kommer den här energin få saker att hända. Du kanske nappar tag i ditt liv, trollar fram möjligheter, tar initiativ och morskar upp dig. Svårare att handskas med Vågen är ditt humör! Det kan till och med bli så att det här är ett av de historiska tillfällen när du ryter till, slår näven i bordet. Spännande att se hur det utvecklas för dig. Vi har en tilltagande måne så spänningarna ökar allt eftersom dagarna går under veckan. Själva fullmånen infaller först på måndag men den är intressant kopplad till Uranus. Ja, kära vågen.. Det är ett nytt kapitel som börjar här minsann.

⭐️  Skorpionen

Det är lite trixiga energier på gång här den här veckan och jag skulle nog rekommendera att navigera med en viss försiktighet och ta saker som sägs eller händer runt dig med en nypa salt. Kärlekens Gudinna Venus är på väg ut ur skuggzonen, men hon är samtidigt också i kvadratur med knepiga Neptunus. Som bekant ger den kombinationen dig anledning till att misstro både dig själv, dina egna känslor och motiv och naturligtvis också andra personer.

Det är i stunder som dessa du kan lockas att tro att du känner och vill mer än vad du verkligen gör. Från onsdag och framåt rör sig Venus över nya marker och här kan helt nya influenser komma in.

Månen gör sitt första kvarter i Skorpionen nu idag och härifrån är det en tilltagande månen vi har att göra med som blir full i Vattumannens tecken nästa måndag.

Du och alla som är födda i de fasta tecknen kommer att dras med i detta skeende med hull och hår. Du gör faktiskt klokt i att inte göra några stora drag i livet just nu utan häng snarare bara med och känn in. Dag för dag växer sig energierna större och starkare och det du möter nästa måndag är en hejdundrande fullmåne som länkas till Uranus och därmed är du helt involverad det här. Det är innovativa, motiverande och roliga energier i görningen.

⭐️ Skytten

Välkommen en eldig vecka helt i din smak. Solen rör ditt äventyrliga 9:e hus som är förbundet med ditt stjärntecken och får dig att trivas. Tjoho! Att heta Mars befinner sig i Väduren hjälper förstås till att förstärka viljan, lusten och farten i skeendena nu. Underbara transiter för den som har semester att passa på att resa och ägna sig åt utomhusaktiviteter.

Tredje gången gillt brukar man säga och inom astrologin så upprepar sig ofta planetmöten tre gånger. Venus möter nu upp med känsliga Neptunus, tredje gången, och får oss att se det vackra i våra medmänniskor. Det är här varningsflaggan brukar komma upp och snacket om illusioner. Det är en stor vecka för Venus och för kärleken. Hon kommer även gå ut ur skuggzonen på onsdag, äntligen.  Som du förstår blir här en krock.. Kära Skytt kan kanske bli att dina känslor är lite svajiga nu. Älskar, älskar inte? Stanna kvar eller bryta upp? Ja där kan du sitta och väga fördelar mot nackdelar om du vill. Mitt tips är dock att inte fatta några beslut alls på den här veckan.

⭐️ Stenbocken

Det är en intressant vecka minst sagt som kan börja lite lagom trevande och eventuellt även känslosamt och blött. Det är mjuka Neptunus som fyller ditt hjärta med medkänsla samtidigt som Venus skickar sina kärleksstrålar. Det här är en underbar tid för förståelse mellan människor, och superbra för förlåtelse och för att bygga en redan befintlig relation. Merkurius är ju mitt emot och hjälper de rätta orden att komma ut. So much love.

Däremot är det inte lika gynnsamt för att lära känns nya personer och den som har ett öppet Tinderkonto bör kanske iaktta största möjliga försiktighet, plocka av sig de rosafärgade glasögonen och vara realistisk.

Det är ett markant energiskifte som äger rum här. Vi har en tilltagande måne på gång och energierna byggs upp. Helgen är synnerligen intressant för där skapas ett T-kors mellan Mars, Merkurius och hela raddan av planeter i ditt tecken. Månen rör sig igenom Stenbocken under helgen som ser ut att vara synnerligen känslosam och kanske till och med dramatisk. Under dessa stjärnor kan vara lätt att tappa humöret och låta känslorna fara iväg. Kanske hinner du inte riktigt fatta vad som händer inombords. Simma lugnt är det samlade rådet.

⭐️ Vattumannen

Det är spännande processer på gång i universum Vattenbärare och det som sker nu betyder mer för dig än för något annat stjärntecken. Solen glassar fram igenom ditt relationshus, vilket förstås för tankarna till partnerskap, goda relationer i såväl kärlek och vänskap. Nu bildar Neptunus en kvadratur till Venus vilket får dig ovanligt stjärnögd, förlåtande och kärleksfull. Det är inte ofta man stöter på en cool katt som dig med garden nere men under dessa stjärnor kan sköna ting hända och det skulle vara underbart om du vill eller vågar vara öppen för att ett nytt kapitel i ditt liv börjar här. Det kan förstås röra sig om yrke lika väl som privatliv.

Under måndagen bildade månen sitt första kvarter och härifrån fram till näsa måndag byggs energierna upp emot en hejdundrande fullmåne som infaller i ditt tecken, dessutom i kvadratur till Uranus som infaller nästa måndag. Det här är så pass viktigt att jag nämner det redan nu. Den fullmånen är startskottet till mycket. Inspiration, motivation infinner sig och världen är din.

⭐️ Fiskarna

Den här måndagen bjuder på en härlig planetkrock när din styrare Neptunus krokar i Venus och de två tillsammans skapar förstås rosa kärleksmoln över ditt huvud och sådant som verklighet, gränser och allvar kan kännas väldigt främmande. Kärlek, medkänsla och att flyta ut i musik, konst eller vad som helst som fyller ditt hjärta med glädje.

Men kära Fiskarna..det är bäst att du vaknar till och ser på livet som det verkligen ser ut – inte från ditt softa håll, utan snarare utifrån, som andra ser dig.  Förra veckan dundrade Solen in i ditt arbetshus och den energin kommer att hålla i sig i ytterligare några veckor. Nu pockar livet, verkligheten och ansvaret på. Det är ditt arbete, dina dagliga vanor som du måste titta lite närmare på. Är du nöjd med ditt nuvarande arbete eller ska du passa på och byta nu? Det samma gäller hälsa och träning? Det här är en väldigt bra tid för dig att genomföra förändringar som hjälper dig att nå ett optimalt välmående. Vi har en tilltagande måne på gång som växer sig större och allt mer närvarande dag för dag fram till nästa måndag då månen blir full i Vattumannen.