Horoskop – Vecka 32

Beautiful autumn fantasy

🌕 Väduren

Hela helgen har energierna byggts upp emot en riktigt fet fullmåne i Vattumannen som samtidigt involverar knasiga Uranus. Hepp! Just den vinkeln gör att man inte kan ha en klar bild av vart utvecklingen är på väg. Oväntat, överraskande och ibland till och med chockerande kan det vara.

Fullmånen infaller i Vattumannen och den lyser upp din väg och för all del även ditt 11:e hus som handlar om det sociala livet, om människor, nätverk och kontakter. Det är dags att slå på stora trumman igen, låta folk veta att du finns. Kanske kan det vara dags att höra av sig till vänner och bekanta.

Att heta Solen lyser nu upp ditt generösa och välkomnande 5:e hus gör det hela eldigt, storstilat och även kanske lite grandiost. Nu kliar det i de små vädursfingrarna av kreativitet. Lusten att få komma ut och röra på sig, träffa folk och återvända till ditt vanliga liv efter sommaruppehållet är på plats.

Heta Mars kvadratur till Jupiter ger ett extraflyt i allt du företar dig nu. Ja, ärligt talat är det ett maxat tillfälle och rekommendationen är att följa din inre röst, passionen, viljan eller kärleken. Vad än det nu är som ropar inom dig – följ efter.

🌕 Oxen

Jordnära, envis och orubblig är väl ungefär hur de klassiska texterna brukar beskriva dig Oxen. Men allt sedan Uranus gjorde entré i Oxens tecken för två år sedan är det en ny person som börjar träda fram och det gör att den informationen om dig inte gäller längre. Nu vågar och vill du mer i livet, du utvecklas och växer som människa – privat och yrkesmässigt.

Denna måndag infaller en hejdundrade fullmåne att äga rum i Vattumannens tecken och ditt 10:e hus som styr själva riktningen i livet så här rycks du med i en förändringsprocesserna. Eftersom Uranus inte tillhör de krafter som går att förutspå eller kontrollera är mitt bästa tips att ligga lite lågt, följa strömmen och se vad som händer här framöver.

En annan härlig sak som jag tror att du kommer att uppskatta är att din styrande planet Venus nu skiftar tecken! Underbart! Venus i Tvillingarna är sannerligen inte en gynnsam placering för dig så det här nya läget i Kräftan är en stor förbättring. Mjukare och mer omhändertagande.

🌕 Tvillingarna

Den är sommaren har bestått av idel retrograda planeter vilket skapat en känsla av stagnation och ibland kan dagarna ha känts vilsamma men också långa. Men, allt i livet har sitt slut och set är en förändringens vecka vi går emot.

Under den gångna veckan har energierna byggts upp emot det utmanande och kaxiga skeende vi nu befinner oss mitt upp i. En vild fullmåne som äger rum i kvadratur till Uranus i ditt äventyrliga 9:onde hus som kan bära med sig nyheter, överraskningar och förändringar. Skeendet påverkar i minst två veckor så det är spännande.

Andra förändringar som sker nu är att din styrare Merkurius möter upp med Saturnus nu under måndagen och pilar sedan iväg i högsta fart in i Lejonet. Han har fått upp takten nu och det innebär förstås att även du dras med.

Jag är så nyfiken på hur du har upplevt den ovanligt långa period (4/4  – 7/8) som Venus besökt ditt tecken. Har kärleksgudinnan överöst dig med sötma och överflöd? På fredag är det obönhörligt slut på leken för då lämnar Venus dig och flyttar in i Kräftan istället.

🌕 Kräftan

Efter eklipssäsongen var över i juli blev det enklare för dig en tid, vilket du är väl värd. Men nu kära Kräfta, kommer saker och ting att ändras igen. Denna måndag infaller en ganska vild fullmåne i Vattumannen, i ditt åttonde hus som handlar om djupa ting som dina innersta känslor och själens hemligheter. Hit sorteras också dina djupaste förtroenden och intimitet. Ja, Uranus närvaro under gör att man inte riktigt kan förutsäga vad som sker, men helt klart gör processen dig medveten om vad som verkligen är viktigt och betyder något för dig.

Rastlösa Merkurius som efter en ovanligt lång period i Kräftan har under de senaste dagarna dragit fram lite jobbigare känslor som han bildat opposition till både psykot Pluto och stränga Saturnus. Tack och lov är det över med dessa influenser på onsdag när han skuttar över till Lejonet sfär. Det är ingenting som sker av en slump, inte verkligen inte den här transiten heller. Det är bra för dig att tala ut om dessa saker.

Det bästa den här veckan är att Venus träder in i ditt tecken på fredag. Lilla lyckan, kärleken, pengarna och överflödets gudinna. Njut!

🌕 Lejonet

Nu kära Lejon hamnar du i hetluften på riktigt och endast tiden kan utvisa vad den här fantastiska, vilda fullmånen bär med sig till dig. Det är eldens element som råder och du befinner dig i händelsernas epicentrum. På måndag eftermiddag blir månen både full och galen i ditt 7:e hus som handlar om relationer. Det är din tid nu, så passa på att ta för dig av livets goda. Wow.. eller är det kanske ojsan man ska säga om detta?  Det är svårt att råda vad som är rätt eller fel i kärlek. Det är för övrigt Uranus som för med sig det våghalsiga, plötsliga och lite galna elementet. Ska man ge efter för sina impulser och förälska sig hals över huvud i en okänd person och försvinna ut i sommarnatten eller? Det är nämligen precis den typen av händelser som horoskopet implicerar – men naturligtvis är det du själv som väljer vilken väg du tar. Det är vi som styr våra liv, planeterna puffar oss lite lätt i olika riktningar bara.

Under onsdagen kommer Merkurius att träda in i Lejonet. Juste! Den närvaron ger dig en fördel i alla typer av kommunikation. Yrkesmässigt kan du göra jättebra ifrån dig så Carpe Diem får man väl lov att säga till dig nu.

🌕 Jungfrun

Solen gör nu sin årliga resa igenom ditt drömska 12:e hus vilket inte är den enklaste placeringen för dig eftersom horoskopet indikerar vila och behov av egen tid. Den här tiden är till för ditt andliga liv och det är nu du laddar dina batterier som bäst.  Du borde lägga detta på minnet och alltid se till att ha semester såhär års.

Din styrande planet Merkurius kommer också att träda in här på onsdag. Meditation, mindfulness eller yoga är superbra för dig nu, i synnerhet om det kan kombineras med vistelse i naturen.  i och för sig vilken daglig träning som helst är extra viktig nu. Här kan du göra insättningar på ditt eget hälsokonto.

Denna måndag bjuder universum på en galen, oförutsägbar fullmåne som landar i ditt flitiga 6:e hus som just handlar om arbete, hälsa och dina dagliga vanor.

Det 6:e huset är ju också Jungfruns hus så dessa energier är inte främmande för dig på något sätt. Men, den stora frågan nu är hur väl du tar hand om dig? Det kan lätt bli så för dig att du sköter allt kring dig själv helt perfekt men missar att ta hand om den viktigaste personen i ditt liv – dig själv.

🌕  Vågen

Du tillhör dem som verkligen kan få lyckad utdelning ifrån universum. Det är mycket gynnsamma influenser runt dig nu.

Denna måndag landar årets enda fullmåne i Vattumannen i ditt passionerade, generösa 5:e hus, där kärleken bor. Härligt för dig som lever i en relation där kärleken kan frodas och utvecklas. Venus byter under fredagen tecken och träder in i mjuka, omhändertagande Kräftan och allt känns underbart runt dig.

I min mottagning har jag lagt märke till att just Vågen utan tvekan är det stjärntecken som mått absolut sämst av alla i isoleringen nu under epidemin. Risktagande ligger helt enkelt inte för dig Vågen – men det gör inte ensamhet heller.

Den här fullmånen kommer galna Uranus att befinna sig i kvadratur till allt – vilket faktiskt öppnar upp för plötsliga chanser och oväntade händelser.

Var snäll emot dig själv och våga överraska dig nu Vågen. Kanske ska du testa att öka din närvaro på dejtingsajter exempelvis. Ja, jag vet att det inte är så en romantisk våg vill möta någon.. men det är ändå ett säkert sätt att umgås och kanske sakta lära känna någon i dessa dagar.

🌕 Skorpionen

Under helgen befann sig din styrande planet Pluto mitt emot Merkurius och där kan djupa känslor ha blottats. Samtidigt står Solen och Uranus i kvadratur och därmed är stora, eventuellt dramatiska och mäktiga krafter i rörelse.

Ja, det låter förstås allvarligt och på ett globalt plan kommer det att hända massor. Politiskt kan dessa stjärnor bidra till förvånande och till och med chockerande händelser. Astrologiskt spelas liknande aspekter upp nu som i januari när månen blev ny i Vattumannen.

Det är en superrolig intressant, utåtriktad och utvecklande måne vars energi är dubbel och du kan dras mellan att vara synlig och vilja dra sig undan. Mellan karriären och hemmet.

Denna måndag lyser Vattumannens fullmåne upplyser ditt fjärde hus och tankar på trygghet, vårt hem, familj och kanske även det förflutna och våra rötter upp.

Solen och från och med onsdag kommer även Merkurius befinner sig i ditt 10:e hus och utvecklingen i yrkeslivet är intressant. Att Venus på fredag smyger in i Kräftan ger dig ett känslomässigt lugn. Kärleken känns trygg, stabil och pålitlig.

🌕 Skytten

För dig kära Skytt öppnar sig nu en högintressant period. Du känns motiverad att ta dig vidare i livet nu och bör inte tveka om det kommer upp ett intressant förslag. Att lyssna in vad det innebär skadar aldrig, och universum bifaller allt som för dig uppåt och framåt.

Kan det vara så att det är ett nytt arbete eller projekt som väntar på dig nu på måndag? Jag ser utveckling, kanske något nytt du ska lära in, kanske är det nya arbetsuppgifter?

Hur som helst, måndagens fullmåne infaller i ditt pratsamma och kommunikativa 3:e hus när ditt sociala, glittriga väsen kan få uttrycka sig helt ohämmat. Extra spännande är ju förstås kopplingen som finns till Uranus. Den för med sig innovation och nya tankar in i allas våra liv och för dig, nyfikna, förändringsbenägna och eldiga människa är detta en toppenbra period när du kan ta rejäla steg framåt.

Merkurius glider in i ditt 9:e hus där Solen redan väntar. Sweet! Den positionen är till god hjälp för dig vid alla samtal och förhandlingar.

🌕 Stenbocken

För många av oss är semestrarna bakom oss och det är nu dags att vända blicken emot arbetslivet och allvaret igen. Jag ska inte sticka under stol med att Universum inte precis rullar ut röda mattan för dig nu. Såväl Saturnus och Uranus har en framträdande roll i måndagens fullmåne som infaller i ditt ekonomiska andra hus. Som båda dessa planeter handlar om ansvarstagande så lär det inte återstå annat för dig än att kavla upp ärmarna och skrida till verket. Jobb och jobb alltså. Under måndagen är Merkurius i opposition till Saturnus vilket ger en viss skärpa. Det kan vara ett beslut som ska fattas eller liknande. På onsdag skiftar kommunikatören tecken och pilar snabbt in i Lejonet.

En riktigt välkommen nyhet denna vecka är dock att Venus som befunnit sig i Tvillingarna sedan i april nu äntligen 7/8 skiftar över till mjuka Kräftan och ditt sjunde hus. Underbart. Här kommer lite charm, glädje och kanske även romantik och mjuka känslor in i ditt liv. Passa på att njuta av det.

🌕 Vattumannen

Under helgen nu har Solen befunnit sig i kvadratur till din moderna styrare Uranus och redan där satt tonen till det fantastiska skeende som vi nu ska uppleva. Det är enorma processer på gång nu som kommer att påverka all utveckling framöver, globalt, nationellt men naturligtvis också personligt.  Under måndagen blir månen full, på 11° i ditt tecken och fullmånen lyser upp ditt första hus. Nu är du stjärnan och allt i hela horoskopet pekar på dig! Coolt! Det kommande halvåret är oerhört viktigt för dig. Har du funderat över vart du vill komma i livet? Nu avser jag personlig och yrkesmässig utveckling, men kan också röra sådant som familj och andra nära relationer. Du har nu ett halvår på dig att önska in, planlägga och se till att dina drömmar kan förverkligas. Vid nymånen i Vattumannen i februari 2021 står du inför vad som kanske är den viktigaste perioden i ditt liv när dina förberedelser och drömmar kan peeka och ge resultat. Härligt nu är att Merkurius skiftar över till Lejonet under onsdagen. Kommunikation och bra snack väntas.

🌕 Fiskarna

Det är så intressant tidsperiod som börjar nu Fiskarna för saker och ting kommer att ta en ny vändning härifrån. Redan under den gångna helgen har energierna laddats upp, saker och ting börjar ställas på sin spets. Å ena sidan är det Solen som är kvadratur Uranus, som gör att plötsliga och även chockerande händelser och tankar kan förekomma. Oftast är det inom oss själva, att vi kommer på något som har betydelse i våra liv. Men det kan förstås också vara så att det verkligen sker en stor händelse som påverkar.

Å andra sidan har vi Merkurius som befunnit sig mitt emot Pluto och nu måndag mitt emot Saturnus. Oj, det här är verkligen mäktiga krafter i rörelse och den här bestämda energin hjälper Fiskarna att komma till insikt, fatta beslut och faktiskt också sätta ner foten.

Måndagens fullmåne infaller i ditt 12:e hus. Härligt! Det är en helande position som hjälper dig med acceptans till det som varit och stärker dig till att simma vidare till okända mål.