Horoskop – vecka 34

Marasmius haematocephalus

Väduren

Nu kära Vädur är det spännande att leva. Merkurius bana har vänt  och det går framåt igen.  Det här är en tid när ödets kvarnar mal, saker händer och vi kommer alla att uppleva hur skeendena byggs upp dag för dag fram emot fullmånen som infaller på söndag. Detta är en kanonvecka när du äntligen erbjuds fri lejd och kan tryggt låta saker och ting komma till dig. Fortsätt med dina planer alldeles som du tänkt men du behöver inte jaga efter framtiden, för härifrån faller det bara på plats. Tidigt på torsdag morgon lämnar vi eldens element och det blir ett helt annat astrologiskt klimat när vi går in i Jungfrun och Solen lyser upp ditt flitiga sjätte hus. Härligt! Se närmsta tiden som årets bästa tid för att komma igång med sunda vanor, träning, diet och helande och kanske är ett nytt jobb välkommet? Massor av jobb ligger framför dig och det blir kul att sätta dina planer i verket.

Oxen

Vinka adjö till det kosmiska tumult som de två senaste månaderna inneburit. Det är helt andra tongångar i horoskopet nu. Ingenting kommer att förmörka din himmel mer, Merkurius har redan vänt rätt och härifrån glider skeendena på plats i ditt liv. Det är kort och gott en underbar period som ligger framför dig. En härlig stortrigon skapas nu mellan Uranus, Saturnus och Solen. Wow! Det är i sanning en ovanlig kombination som händer väldigt sällan men nu fyller den din stjärnhimmel och äntligen kan du låta dig vaggas in i denna trygga, pålitliga och faktiskt härliga känsla. Du är omhändertagen och allt löser sig till det bästa. Denna ovanliga energi som möjliggör förutsättningar för varaktig, långtgående positiv förändring. Solen lyser ifrån torsdag upp ditt kreativa och romantiska 5:e hus. Jupiter och Neptunus möts i en gudomlig vinkel som skänker lycka. Vad vill du att livet ska ge dig? Det ser ut som att det är möjligt att förverkliga dina drömmar och att framtiden ligger öppen framför dig. Det femte huset styr förutom glädje och romantik även kreativitet och skapande. Ni som arbetar med konst, mode, musik eller liknande hittar inspiration.

Tvillingarna

Det är inte utan att man anar att du drar en lättnadens suck i och med att din styrare Merkurius bana vänt rätt igen. De överraskande, knasiga och kanske även surrealistiska elementen i ditt liv tonas ner och allt kan börja återgå till normaltillstånd. Den grundande stortigonen i jordtecknen påverkar dig i allra högsta grad och hjälper dig att förverkliga hoppet till din verklighet. Solen träder in i Jungfrun på torsdag (ditt parallela tecken som också är styrt av Merkurius) och vandrar nu över din viktiga IC punkt och sätter stora frågor fokus. Karriär, boende och livsstil är områden i livet som kommer på tapeten. Vilka är dina drömmar och mål? Passa på att hålla dig framme karriärmässigt nu med jobbsökeri och andra ansökningar. Det är nu det händer. Söndagens fullmåne är superviktig just för dig efter som även den understryker allt jag skrev ovan eftersom den landar i ditt 10:e hus. Wow! Eoner av positiv energi som rinner över till din hörna av horoskopet nu.

Kräftan

Hokus pokus! Det är en harmonisk och grundad vecka som ligger framför dig när en härlig stortrigon bildas i jordtecknen. Himlen möter jorden kan vi säga när Uranus länkas till Saturnus och Solen. Äntligen lämnar vi de skakiga energier som har rått under sommaren och går mot en solid verklighet när saker och ting landar i en stabil verklighet. Det här är också en tid som erbjuder positiva förändringar, nytänkande och den som vet att förvalta detta unika erbjudande kan under denna tid göra kloka investeringar eller ta andra avgörande steg. Solen kommer under torsdagen att träda in i ditt pratsamma, rörliga tredje hus som handlar om kommunikation och kontakter. För den som är i en situation när talets gåva behövs (sälja, snacka, flirta, skriva, charma och resa) är detta fantastiska nyheter! Söndagen fullmåne landar i ditt medvetandehöjande och äventyrliga 9:e hus. Coolt! Det går bra för dig nu..

Lejonet

Det återstår bara tre dagar kvar av Lejonets tecken och om du tillhör de få som fyller år nu garanterar horoskopet den här födelsedagen ett oerhört gynnsamt och framgångsrikt år. Men för alla Lejon är detta en stabil och jordnära tid som hjälpa dig att skingra förvirringen och hjälpa dig att få klarhet och fatta beslut. Merkurius har vänt rätt och tuffar nu på framåt igenom ditt första hus vilket bidrar till och mental klarhet som förmåga att säga, skriva och tänka rätt saker. Du är balanserad, fokuserad och målmedvetet får du massor gjort på kort tid och nu bildar Solen, Uranus och Saturnus en väldigt gynnsam stortrigon i jord. Snabbt och elegant kan du avancera/ bättra på ditt rykte och få folk att tycka att vara en riktig klippa på jobbet. Solen går in i ditt andra hus som rör personliga tillgångar och pengar. Det är ett gyllene tillfälle för att fixa till din ekonomi om det är något som du kan göra annorlunda och förbättra där. Att begära löneförhöjning, få in ett fett kontrakt eller liknande.

Jungfrun

Kära Jungfru efter en sommar där ditt horoskop inte stått i fokus kan allt det kännas som en tvärvändning och händelseförloppet riktigt rafflande. Det går från noll till hundra här bara på några dagar. Vad som sker är att Solen tidigt på torsdagens morgon smyger sig i in i ditt tecken och all uppmärksamhet faller på dig. I och med detta skapas en ytterst ovanlig men ack så gynnsam aspekt när Solen, Uranus och Saturnus länkas samman i en stortrigon. Det här hjälper dig att förverkliga tankar, planer och drömmar. Att din styrare Merkurius har vänt rätt under söndagen och nu går framlänges igen bidrar ju förstås till känslan av att något stagnerat lossnat, att det släppt och intensiteten är ju inte att ta miste på. För dig rörliga, kommunikativa människa är veckan optimal! Söndagens fullmåne landar i ditt relationshus. Wow.. Singeln bör ge sig ut och mingla om kvällarna för ett möte men en person som kan få komma nära ditt hjärta är inom räckhåll. Fundera över hur du vill att din perfekta version av livet ska se ut. Det är du som väljer nu.

Vågen

Veckans nyckelord är harmoni och stabilitet vilket kan vara ljuva ord viskade i en vågs öron. Venus har nu hunnit igenom en tredjedel av sin vandring igenom Vågen och vissa av er har redan hunnit åtnjuta hennes kärleksfulla överflöd medan andra har detta framför sig. Charma, njut och låt kärleken flöda igenom dig! Det kan vara nu det händer! Nu bildas en vacker stortrigon i jordtecknen som sträcker sig mellan Uranus, Saturnus och Solen. Att just dessa planeter länkas är ovanligt och välgörande. Vi kan se detta som en välsignelse, som balsam för stressade själar som lugnar ner och rättar till de kaotiska energier som sattes i rörelse under eklipssäsongen. I söndagsmorse vände Merkurius rätt! Underbart!  Men det här är också en tid av förändring när du kan utvecklas, ta nya steg eller genomföra varaktiga förändringar och förbättringar i ditt liv. Framåt helgen kan vi förvänta oss att kärleken och passionen flammar upp när Pluto länkas till Venus och månen dessutom blir full i Fiskarnas tecken.

Skorpionen

Det är ett gigantiskt energiskifte som äger rum under denna vecka som ändrar villkoren helt. Utan överdrift kan man säga att tiden bjuder på allt emellan himmel och jord.  Hettan och kaoset ersätts med lugn och stabilitet. Den som vill hålla sig steget före ser det kosmiska erbjudandet som kommer med den underbara stortrigonen i jord som bildats mellan Uranus, Saturnus och Solen nu. Denna ovanliga energi som möjliggör förutsättningar för varaktig, långtgående positiv förändring i ditt liv. Håll dig framme – för turen är med dig och du kan lyckas såväl privat som yrkesmässigt.

Som om inte det vore nog kommer du nu via Jupiters läge i Skorpinen att dras med när Neptunus och Jupiter kopplas samman för tredje gången i rad i en vacker trigon som hjälper dig att höja ditt medvetande (Jupiter) och vidga din intuition, medkänsla och andliga perception (Neptunus). Härligt! Grädden på moset kommer till helgen när kärlekens planet Venus kopplas till Pluto och en känslosam fullmåne gör dig het och laddad.

Skytten

Det är ett kraftfullt energiskifte på gång i universum och ambitiösa Skyttar får massor av hjälp i sina karriärer nu. Under söndagen vände Merkurius rätt och går nu framlänges igen vilket förstås är en stor lättnad för oss alla. Förvirring byts mot klarhet när Solen, Uranus och Saturnus länkas samman i en unik stortrigon som kan vara till god hjälp för den som vill skapa varaktiga förändring och förbättringar i såväl det privata livet som i karriären. Solen träder in i ditt proffsiga 10:e hus och skeendena nu kan göra dig berömd, sedd och uppmärksammad för det 10:e huset handlar även om ditt rykte och din position i livet. Den som håller sig framme kan lätt komma uppåt och framåt. Kärlek är också något som kommer lätt till dig nu. Kosmos erbjuder nu ett underbart tillfälle till helande, andlig utveckling via den andra superovanliga och unika trigonen som bildats mellan Neptunus och Jupiter.

Stenbocken

Det är snudd på oslagbara och väldigt ovanliga energier som bildas nu när universum knyter samman Uranus, Solen och Saturnus i en fantastisk stortrigon i jord. Detta skapar stabilitet för alla men du Stenis tillhör dem som kan ta energin tillvara och göra något bra av det. Här erbjuds du en god hjälp för dig när det gäller att förverkliga dina långsiktiga planer, drömmar och mål.

Solen träder in i ditt nyfikna, utåtriktade 9:onde hus på torsdag som både främjar medvetandehöjning, studier och internationella kontakter. För den som ska börja plugga nu är detta ett väldigt gynnsamt tecken. Din vetgirighet och förmåga att dra till dig information, kontakter med rätt personer. Denna härliga vecka bjuder även på en Neptunus och Jupiter trigon!! Maxat men detta gudomliga flöde bidrar till att öka andlig perceptionen och medvetandet. Söndagens fullmåne är ovanligt rolig, social och pratsam. Den faller i ditt  3:e hus som just rör möten med andra och kommunikation.

Vattumannen

Kära Vattenbärare, säg vad som inte hänt i ditt horoskop under denna skakiga sommar som innehållit såväl eklipser som en retrograd Mars. Nu är detta kapitel över och du kan vända blad och se framtiden an för det är en helt annan verklighet vi går in i nu.  Merkurius var först ut på banan och vände under söndagen rätt och går nu framlänges igen. Det är en stor lättnad för oss alla men jag anar att du i synnerhet kan ha upplevt att det varit svårt att göra sig förstådd i såväl vänskapsrelationer som med människor som står dig nära. Nu bildas en stortrigon i jordtecknen som lugnar och stabiliserar bilden men som samtidigt pekar på verkligheten och den materiella värden. ”Show me the money” är vad universum säger till dig nu. Solen träder in i Jungfruns tecken och ditt 8:e hus som faktiskt handlar om delade resurser, arv och pengar. Söndagens fullmåne landar i ditt ekonomiska andra hus vilket förstås bidrar till behovet att förverkliga sig ekonomiskt och praktiskt.

Fiskarna

Ja, såhär i efterhand kan man väl säga att du inte tillhör det stjärntecken som fick den bästa sommaren precis men.. underbart med astrologi är att vi vet att inget astrologiskt skeende varar för alltid. Ditt roliga börjar nu! Det du nu står inför är en dynamisk nystart som inspirerar, motiverar och kan även medföra ljuva stunder av romantisk art. Allt som inte hänt förut kommer att falla på plats den här veckan så var fokuserad, uppmärksam och uppkopplad.

Underbara Jupiter bildar nu en gudomlig vinkel till Neptunus. Det här är precis rätt energi för dig. Som om inte det vore nog så skapas nu under veckan en stödjande stortrigon i jordtecknen som ger stabilitet och trygghet och kan även vara behjälplig för den Fisk som söker bostad eller jobb. En enastående utveckling förutspås ifrån torsdag när Solen dundrar in i Jungfrun och ditt 7:e hus (relationshuset). Härligt! Nu kan du förvänta dig att det händer saker i kärlekslivet som tack vare stortrigonen blir av lite varaktigare karaktär än det brukar. Söndagens fullmåne landar just i ditt tecken Fiskarna och placerar dig i hetluften. Välkommen till ditt nya liv.