Horoskop – vecka 35

 

Horoskop – Vecka 35

⭐️ Väduren

Låt oss ta de goda nyheterna först. Generellt är det en härlig och motiverande vecka vi har framför oss när Solen och smarta Merkurius rör sig igenom ditt flitiga 6:e hus som handlar om arbete, hälsa och dina dagliga vanor.

Den är jordens element som kommer att dominera scenen helt. Fokus ligger på att göra konkreta saker som ger tydliga resultat.  Det kan vara allt från att planera hösten, sätta igång med arbete, projekt eller förverkliga idéer. Merkurius rör sig snabbt som attan nu och det är egentligen han som ser till att saker händer. Det är hans kontakt mellan först Uranus och senare fram i veckan Jupiter som ger magin i skeendet.

På problemsidan finns dock din styrande planet Mars, som snart vänder retrograd och är seg och sur, dessutom kommer i kvadratur till Saturnus. Fy! Mitt tips är att inte pusha sådant som inte går lätt av sig själv, ligga lågt, inte göra väsen av sig. Hellre ligga och lura i vassen i avvaktan på bättre tider.

⭐️ Oxen

För dig kära Oxe är detta en toppvecka när en vacker stortrigon i jord gör att allting bara kommer att fungera. Merkurius bildar vinkel till Uranus och lite senare in i veckan till Jupiter. Båda dessa kontakter är ytterst välgörande,

Vi befinner oss i praktiska Jungfruns rike där Solen och snabba Merkurius bränner på allt vad det har och rör sig hastigt igenom ditt skapande femte hus, där även romantiken, passionen och ditt kreativa uttryck bor. Härligt! 5:e huset är också scenen så kliv ut där och visa vem du är, vad du har och vad du kan. Tursamt nog kommer Venus att befinna sig mitt emot Jupiter nu på måndag och det är lätt för dig att få uppmärksamhet, ha tur och faktiskt lyckas med vad än du vill åstadkomma. Passa på att jobba på med dina projekt och låt dig inte distraheras av andra människors beteende och åsikter.

⭐️ Tvillingarna

Din styrande planet Merkurius som är exalterad i Jungfrun, färdas sida vid sida med Solen alldeles i närheten av din IC punkt och i det 4:e huset. Här kan allt hända – hemmet och karriär är förstås det man tänker närmast på förstås. Men under dessa underbara stjärnor ser det ut som att du kan ha något riktigt bra på gång. Merkurius vinkel till Uranus och sedemera till Jupiter längre fram i veckan kan ge dig oväntad tur, härliga möjligheter och kanske kan du till och med kan triumfera på något område. Lägenhetserbjudande, nytt jobb eller vad? Visst skulle det vara härligt att få lägga korten på bordet och berätta! I synnerhet om du för möjlighet att säga ”Vad var det jag sa”.

Mars kommer under veckan att befinna sig i kvadratur till Saturnus. Det där är inget drömläge. Bäst är att ligga lite lågt, inte vara alltför öppen med för än du är helt säker på det du tänker på verkligen blir av.

⭐️ Kräftan

Rent allmänt är det en toppenbra vecka du har framför dig. Här finns massor med glädje och möjligheter att få mycket uträttat om dagarna. Venus befinner sig fortfarande i ditt 1:a hus och ser till att du drar till dig positiva vibbar från allt och alla. Extra härligt nu denna måndag är förstås att både lilla lyckan Venus och stora lyckan Jupiter bildar opposition. Det är inte ofta jag uppmanar folk till dobbel och spel – men med båda dessa härliga planeter aktiverade tänker jag förstås att du bör hålla dig framme på alla sätt som det går. Kärlek, vänner, arbetssökande och varför inte även hos Fru Fortuna?  Här skulle faktiskt både stora och små pekuniära mirakler äga rum. Solen och Merkurius är i Jungfrun, i ditt kommunikativa 3:e hus och du kommer att ha talets gåva med dig. Skriv, maila, prata och flirta och gå gärna utanför din egna komfortzoon. Vad som också talar till din fördel nu är att Merkurius och aktiverar först Uranus och lite senare i veckan Jupiter.

⭐️ Lejonet

Det har varit full rulle i ditt horoskop under den underbara gångna lejonmånaden. Nu har Solen dragit vidare, till Jungfrun och det är ett annorlunda klimat som möter dig nu på måndag. Det är jordens element, arbetet, vardagen och verkligenheten som väntar.

Torrisen Saturnus har befunnit sig i ditt arbetsamma 6:e hus (som även handlar om hälsa och vanor) bra länge redan. Det som är nytt är att det nu bildas en tvär vinkel mellan Saturnus och den annars så positiva Mars som står i ditt 9:e hus. Det kan kännas som att dina utvecklingsplaner tar stopp här – vilket de förstås inte gör. Det är en tillfällig svacka på sin höjd.

Tappa inte modet – men.. De eldiga bör dock ta sig i akt, vara försiktiga att sticka ut alltför mycket, utmana ödet eller liknande. Positiva parallella transiter är Venus som bildar opposition till Venus i början på veckan vilket skapar vackra känslor och öppnar hjärtat. Medkänsla, sympati och kärlek finns här också.

⭐️  Jungfrun

Den här veckan är din styrande planet huvudrollsinnehavare i den vackra stortrigon som bildas nu. Det här är ett oerhört välgörande och positivt flöde. På måndag bildar Merkurius vinkel till Uranus och här kan oanade processer gå igång. Uranus bidrar ju som oftast med nya innovativa idéer och tankar som lyfter och utvecklar. Strax därpå, lite senare i veckan kommer Merkurius att bilda trigon till välgöraren Jupiter. Tjoho! Det här är verkligen en toppvecka för dig. Dessutom färdas den livsbejakande Solen nu sedan i lördags kväll igenom ditt första hus vilket gör dig medveten, närvarande, alert och sugen på att komma vidare i livet. Coolt! Du vill utmana dig själv (och kanske även andra) att utvecklas och nå högre än vad du gjort tidigare. I det första huset tänds ofta tävlingslusten och det är en väldigt bra tid för att agera. Du ska se att du är minst två steg före alla andra och dessutom kommer allt att falla på plats enligt dina planer.

⭐️ Vågen

Låt oss börja med det bästa! Din styrande planet Venus befinner sig i ditt framgångsinriktade 10:e hus som handlar om ditt anseende och karriär. Där glittrar hon på och charmar och förtrollad och som du vet – var än hon befinner sig sprider hon välgång. Nu på måndag bildar Venus en härlig vinkel till Jupiter som är zodiakens andra välgörare. Passa på att hålla dig framme. Det här är en mycket bra tid för tur, glädje och utveckling.

Samtidigt som detta pågår har vi ett annat parallellt skeende att ta hänsyn till. Det verkar som att den annars så pigga och heta Mars som dundrat fram igenom ditt relationshus nu stöter på patrull, tappar farten och dessutom bildar en vinkel till torrisen Saturnus. Oj, det där blir som att gasa och bromsa samtidigt.

Hm, det här är lite svårtolkat, men..  Om jag kan ge dig ett tips så är belönande för dig att satsa på att bygga upp personliga relationer nu.  Maila, ansök, kontakta rekryterare eller kunder – allt kommer att gå som smort. Däremot bör du inte insistera om något går trögt. Jag menar inte att du ska ge upp, men kanske tillfälligt skjuta fram det till efter 10/9 när Mars är retrograd.

⭐️ Skorpionen

Det ser ut som att du är ovanligt alert, motiverad och på hugget nu Skorpionen! Solen och Merkurius färdas nu rör sig igenom ditt utåtriktade 11:e hus och kontakten med människor, organisationer och större grupper främjas nu. Det skulle allt vara kul om vi får se dig i framkanten när du delar med dig av din berömda charm och kanske även väljer att delta i större sammanhang. Du brukar ju försöka hålla dig undan från sådant – eller hur? Det är intressanta och i bästa fall lite utmanande saker i görningen.

På måndag får kommer din klassiska styrare Mars att komma i kläm när det bildas en trigon till torrisen Saturnus. Hm.. det här kan dra ner tempot och glädjen en aning och får dig att fundera över din roll i vissa relationer. Du kan känna dig ovanligt självkritisk och funderar kanske lite extra på vad du sagt och inte sagt, vad som du kunde sagt bättre och sådär. Var inte så hård emot vare sig dig själv eller andra. Venus opposition till Jupiter visar på expansion och fina möjligheter.

⭐️ Skytten

Det har skett en helomvändning energimässigt sedan förra veckan och det är en ytterst spännande höst vi går emot nu. Solen och Merkurius har nu avancerat in till ditt synliga 10:e karriärshus och här saknas varken motivation och arbetslust. Bäst nu är förstås att din styrare Jupiter och välgöraren Venus befinner sig mitt emot varandra och därmed aktiverar dem dessutom de båda penninghusen 2:a och 8:e. Bra där! Under dessa stjärnor kan du passa på att få mycket gjort som faktiskt kan ändra din ekonomiska situation till det bättre.  Bäst nu är den härliga stortrigonen i eld som Merkurius är huvudrolls innehavare i. I kontakten med Uranus och Jupiter driver han fram superbra chanser och möjligheter. Våga och vinn!Passa på att förkovra dig, studera, resa och lär känna folk! Det är så bra tid för socialt samspel, flirt, diskussioner och alla sorters intellektuell utveckling.

⭐️ Stenbocken

Bäst nu är den härliga stortrigonen i jord som ger en lyckosam, harmonisk och målinriktad inramning till hela den här veckan. Nå, det kanske inte är den mest händelserika tiden men det kan mycket väl vara under dessa stjärnor som du mår som allra bäst. Det som gör det mindre äventyrligt är förstås kvadraturen mellan Mars och Saturnus. Den vinkeln drar ner på tempot en aning – men det är verkligen ingen fara med det. En dos verklighet så man inte blir fartblind kan ärligt talat vara välgörande.

Jag ser idel chanser runt dig nu Stenis. Solen befinner sig i ditt ambitiösa, nyfikna 9:e hus och du vill verkligen göra skillnad och komma någon vart. Du är motiverad, glad och utåtriktad och har väldigt positiv energi runt dig. Att Venus nu befinner sig mitt emot allt som är du är förstås fantastiskt. Hon förtrollar allt hon vidrör och att Venus nu är länkad till expansiva Jupiter ökar ju chanserna till alla sorters utveckling markant.

⭐️ Vattumannen

Förra veckan dominerandes av nymånen i Lejonet i ditt 7:e hus bar med sig en sprudlande nystartsanda till veckan. Trots att det bara är några dagar sedan känns länge sedan redan beroende på att vi plötsligen hamnade i jordens element. Solen skiftade över till Jungfrun i lördagskväll och det är ett helt annat klimat som råder. Från att nyss ha varit öppen och utåtriktad är det den lilla kretsen, det intimare sammanhanget som gäller.

Heta Mars har börjat ta ner takten inför den nära förestående retrograden och nu kommer han dessutom i kvadratur med Saturnus. Det där drar ner på tempot och det är inte lika lätt att uttrycka sig eller komma någon vart. För att uttrycka sig i klartext – det är inget bra tillfälle att ragga eller att starta upp något nytt vad det än månde vara. Dock är det ganska hastigt övergående så se det som en lite tillfällig svacka bara.

Bra nyheter är dock att Solen och Merkurius rör sig igenom ditt djuplodade 8:e hus där det kan vara belönande att jobba med sig själv och känna inåt. Yoga, mindfulness eller meditaion är superbra nu när du är nära dina känslor. 

⭐️ Fiskarna

Det är med inspiration och ett nytt glitter i ögonen du närmar dig livet nu för det är så bra vibbar på gång. Jobb eller studier? Vad än du företar dig ser ut att funka nu! Jupiter är mitt emot Venus på måndag. Underbart!

Den som är arbetslös kan naturligtvis använda det här flödet för att hitta ett bra jobb. En fin stortrigon i jord bildas nu mellan Uranus, Merkurius och Jupiter ger idel möjligheter och ett magiskt flöde. Solen och Merkurius rör sig nu igenom ditt relationshus nu så det ser toppen ut.. Är du redo att välkomna en ny person i ditt liv? Ni som redan har en partner kan förstås uppleva ny förälskelse här.

Men, även Solen har sina fläckar. Ett tillfälligt chashflow problem kan finnas måndag – fredag. (Förhoppningsvis löses det genom avlöningen på tisdag 25?). Astrologiskt ser vi detta hinder hela veckan och vill varna lite för att det kan vara lite trögare än annat med allt som är Marsrelaterat. Det kan förstås handla om killar, leveranser och annat som man väntar på..